Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

BCR creste dobanda la depozite clientilor care utilizeaza debitul direct

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Clientii care isi vireaza veniturile la BCR si utilizeaza serviciul de debit direct primesc o dobanda de 8% pentru depozitele in lei pe 3 luni, cu 0,75% mai mult decat anterior.
 
De asemenea, persoanele care constituie un depozit pe 2 luni in lei pana pe 31 iulie primesc o dobanda de 7,5%.

Pentru depozitele constituite prin intermediul serviciului de internet banking, clientii primesc un bonus de dobanda de 0,25 puncte procentuale - pentru depozitele in lei, si 0,15 puncte procentuale - pentru cele in euro.

Dobanzile sunt fixe, iar valoarea promotionala este valabila pana la prima scadenta a depozitelor.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook