Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

BCR creste dobanda la depozite clientilor care utilizeaza debitul direct

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Clientii care isi vireaza veniturile la BCR si utilizeaza serviciul de debit direct primesc o dobanda de 8% pentru depozitele in lei pe 3 luni, cu 0,75% mai mult decat anterior.
 
De asemenea, persoanele care constituie un depozit pe 2 luni in lei pana pe 31 iulie primesc o dobanda de 7,5%.

Pentru depozitele constituite prin intermediul serviciului de internet banking, clientii primesc un bonus de dobanda de 0,25 puncte procentuale - pentru depozitele in lei, si 0,15 puncte procentuale - pentru cele in euro.

Dobanzile sunt fixe, iar valoarea promotionala este valabila pana la prima scadenta a depozitelor.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

Cat mai platesc bancile pentru depozitele in lei?

Deponentii trebuie sa se multumeasca cu castiguri tot mai mici pentru economiile depuse. Ba chiar, tinand cont de celelalte costuri asociate (comisioane, impozit pe dobanda, etc), uneori ajung sa scoata din banca mai putini bani decat au depus. In cazul bancilor mari dobanzile au ajuns la valori apropiate de 0%. Citeste mai mult

Plafonul de garantare a depozitelor, suplimentat temporar pentru unii clienti

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a instituit un plafon de garantare suplimentar, de 100.000 de euro, pentru depozitele ce rezulta din tranzactii imobiliare, mosteniri, despagubiri, plata unor indemnizatii de asigurare si altele. Garantarea suplimentara este valabila, insa, pe o perioada limitata, de 12 luni, potrivit unui comunicat al institutiei. Citeste mai mult

Facebook