Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

(P) Avantajele si dezavantajele Creditului Pana la Salariu®!

Autor: Viva Credit |

Publicat in: Credite rapide

 

Astazi vom vorbi despre Creditul Pana la Salariu® de la Viva Credit®. Este o chestie relativ noua la noi in tara, dar care poate fi foarte utila cand ai nevoie urgenta de bani imprumut.

Nu intotdeauna poti sa apelezi la prietenii tai. Ori primesti un raspuns negativ, ori, daca e afirmativ, trebuie sa dai o serie de explicatii despre ce faci cu banii.

Poate ca acum nu ai nevoie de asa ceva, dar pe viitor un astfel de credit rapid te poate salva intr-un moment dificil. Sa luam drept exemplu situatia in care trebuie sa platesti factura la curent pana maine. Nu ai destui bani sa o achiti si te iei cu mainile de cap pentru ca stii ca vei ramane fara electricitate. Daca aplici pentru un imprumut rapid la Viva Credit®, poti primi banii în cont chiar în 2 ore.

Bineinteles, nu totul este perfect roz. Exista si lucruri care ar putea fi mai putin convenabile pentru tine. In continuare, iti vom prezenta avantajele si dezavantajele acestui tip de imprumut ca sa poti lua o decizie in cunostinta de cauza.

Avantaje:

•    Este foarte simplu sa soliciti un imprumut - intri pe site-ul nostru https://vivacredit.ro si completezi un formular.
•    Este comod - totul se realizeaza online. Nu trebuie sa mergi pana la sediu ca sa depui actele sau sa semnezi contractul.
•    Este rapid - obtii banii in cont în maximum 2 ore.
•    Nu iti iei un angajament de lunga durata fata de creditor. Daca faci un imprumut la banca, trebuie sa platesti rate lunare 5,10,20 de  ani. Cu un imprumut rapid, returnezi banii în maximum 35 zile. Tu alegi ziua si suma!
•    Nu ai nevoie de garantii, giranti sau teancuri de documente. Trimiti prin e-mail copia dupa buletin.
•    Daca returnezi banii mai devreme de data stabilita, platesti doar dobanda acumulata pana in acel moment.
•    Nu platesti niciun comision. Platesti doar dobanda. Noi avem 0% dobanda la primul imprumut.
•    Daca nu poti returna imprumutul la data aleasa de tine, poti prelungi perioada de rambursare.
•    Poti aplica pentru un credit chiar daca istoricul tau la Biroul de Credit nu este perfect.

Dezavantaje:

•    Nu ai garantia ca solicitarea ta va fi acceptata - Creditorul analizeaza cererea ta si decide daca iti acorda imprumutul sau nu.
•    Sumele pe care le poti imprumuta sunt destul de mici, între 100 si 1500 lei. Te ajuta doar in rezolvarea unor nevoi urgente.
•    Returnezi toti banii o data.

Gandeste-te bine daca poti returna imprumutul din salariul tau. Imprumuta exact atat cat ai nevoie. Nu lua mai mult decat poti returna.

Acum ca ai vazut partile bune si pe cele mai putin bune, poti sa hotarasti daca aceasta varianta de imprumut de la Viva Credit® este potrivita pentru tine sau nu.

Alte articole din Credite rapide

Credite rapide

(P) Te-ai hotarat sa faci un imprumut? Atunci ai nevoie de informatiile de mai jos.

Atunci cand soliciti un credit, institutia financiara va face niste verificari la Biroul de Credit pentru a afla scorul tau FICO si sa vada cat de bun platnic esti. Pentru ei aceste informatii au cumva titlu decisiv in acordarea imprumutului pe care l-ai solicitat. Citeste mai mult

Regulamentul care stabileste restrictii de creditare IFN-urilor a fost aprobat

Regulamentul propus de Banca Nationala a Romaniei (BNR) prin care institutia incearca sa descurajeze IFN-urile sa acorde credite cu DAE foarte mare, a fost aprobat de conducerea bancii. Prin acesta se stabileste o dobanda maxima peste care, daca se trece, societatile finantatoare vor fi obligate sa asigure un capital suplimentar. Citeste mai mult

Opinii recente

de Dinca Adrian

"Am avut o experienta de cosmar la Banca transilvania, incompetenta si neatentia au fost de vina,Am vandut o casa si banii nu nu ..."

Facebook