Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Sfatul expertului

Pensii private: Cum procedez daca mi-am schimbat numele?

Alina Branescu

AUTOR:

Alina Branescu
editor Conso.ro

Data publicarii:

Intrebare: Buna ziua,
Am aderat la o pensie privata obligatorie si as dori sa stiu cum se procedeaza in cazul in care persoana care a aderat la acel fond, isi schimba numele? Mosneagu Catalin, Brasov

Raspuns: Participantii care si-au schimbat numele, adresa de domiciliu sau orice alte date personale, trebuie sa anunte societatea de administrare a fondului la care au aderat.

Acest lucru se face prin notificare. O parte din administratori au pus la punct chiar formulare tipizate in acest sens pe care participantul poate sa le completeze pentru a-si actualiza datele personale.

Odata cu acest formular se depun si copii dupa actele doveditoare modificarii datelor personale, precum carte de identitate, certificate de casatorie etc.

Opinii recente

de Alex Barbu

"In data de 27 decembrie 2016 am solicitat la Raiffeisen Bank reducerea limitei de credit la cardul de cumparaturi. Am procedat ..."

Facebook