Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Credit Europe emite carduri de credit instant

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Credit Europe Bank este prima banca romaneasca care emite pe loc cardul de credit CardAvantaj Visa Classic. Facilitatea este disponibila in 40 de sucursale ale bancii si locatii comerciale.

Credit Europe Bank a creat un sistem prin intermediul caruia cardurile de credit CardAvantaj Visa Classic pot fi obtinute in maximum 30 de minute de la depunerea aplicatiei in locatiile in care banca a instalat masini de embosat. Cardul poate fi achizitionat de persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani.

Cardul se emite gratuit, iar limita de credit este de maximum trei venituri nete, in cazul in care solicitantul prezinta adeverinta de venit sau de 500 lei in situatia in care vine la banca doar cu actul de identitate si cu o factura de utilitati pe numele sau. Gradul maxim de indatorare lunar nu poate depasi, insa, 65% din veniturile clientului si se va stabili pe baza venitului solicitantului si a scoringului calculat de banca.

Credit Europe Bank detine in acest moment 160.000 de carduri active, ceea ce reprezinta, conform estimarilor oficialilor bancii, o cota de piata de 20%. Banca a investit in ultima perioada mai mult de 1 milion de euro pentru porcesarea interna a cardurilor, efectele acestor investitii urmand sa se vada in viitor prin alte facilitati aditionate cardurilor emise.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Riscul de atacuri financiare creste de Sarbatori

Riscul ca datele cardului bancar sa fie furate creste semnificativ in perioada sarbatorilor de iarna, odata cu inmultirea ofertelor din partea comerciantilor, fapt care duce la mai multe cumparaturi online. In aceste conditii, specialistii in atacuri cibernetice recomanda prudenta in introducerea datelor de card pe site-uri necunoscute. Citeste mai mult

Facebook