Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Credit Europe emite carduri de credit instant

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Credit Europe Bank este prima banca romaneasca care emite pe loc cardul de credit CardAvantaj Visa Classic. Facilitatea este disponibila in 40 de sucursale ale bancii si locatii comerciale.

Credit Europe Bank a creat un sistem prin intermediul caruia cardurile de credit CardAvantaj Visa Classic pot fi obtinute in maximum 30 de minute de la depunerea aplicatiei in locatiile in care banca a instalat masini de embosat. Cardul poate fi achizitionat de persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani.

Cardul se emite gratuit, iar limita de credit este de maximum trei venituri nete, in cazul in care solicitantul prezinta adeverinta de venit sau de 500 lei in situatia in care vine la banca doar cu actul de identitate si cu o factura de utilitati pe numele sau. Gradul maxim de indatorare lunar nu poate depasi, insa, 65% din veniturile clientului si se va stabili pe baza venitului solicitantului si a scoringului calculat de banca.

Credit Europe Bank detine in acest moment 160.000 de carduri active, ceea ce reprezinta, conform estimarilor oficialilor bancii, o cota de piata de 20%. Banca a investit in ultima perioada mai mult de 1 milion de euro pentru porcesarea interna a cardurilor, efectele acestor investitii urmand sa se vada in viitor prin alte facilitati aditionate cardurilor emise.

Alte articole din Carduri

Carduri

Ce prefera europenii: cash sau card?

Platile in numerar nu par a fi in pericol in Europa. Mai mult, europenii sunt atat de atasati de cash incat un sfert dintre ei sustin ca isi retrag o parte din bani din banca pentru a ii tine acasa. Datele reies dintr-un studiu publicat de Banca Centrala Europeana (BCE). Citeste mai mult

ANPC considera ilegal un comision platit frecvent de consumatori

Multe banci percep comisioane usturatoare pentru retragerea de numerar de pe cardurile de credit, desi ANPC sustine ca OUG 50/2010 le interzice in mod expres. Practica a fost sanctionata de curand de ANPC, insa doar in cazul CEC Bank. Ramane de vazut ce se va intampla in cazul celorlalte banci care percep consumatorilor aceste comisioane. Citeste mai mult

Facebook