Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

CEC acorda noua salarii pe card

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

CEC majoreaza, din 3 septembrie, plafonul la cardul de credit MasterCard de la 3 salarii la 9 salarii nete, dar nu mai mult de 40.000 lei.
 
Cardul poate fi folosit atat in tara cat si in strainatate, beneficiind de o perioada de gratie de pana la 59 de zile pentru platile efectuate la comercianti. Pentru retragerile de numerar de la bancomat, dobanda de 17,5% se calculeaza din data tranzactiei.
 
In contul de card sunt permise si depuneri de disponibilitati proprii, chiar si dupa achitarea integrala a datoriei catre banca. Alimentarea contului de card, ca si rambursarea lunara, pot fi efectuate cash la orice unitate CEC sau prin virament de la alte banci.

Alte articole din Carduri

Carduri

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Cati romani cumpara de pe internet?

Romanii, desi conectati in numar tot mai mare la internet, raman codasii Europei cand vine vorba de cumparaturi online. Din datele pe 2016 publicate de Eurostat reiese ca trei din patru gospodarii din Romania au acces la internet, insa doar 18% dintre acestia au cumparat sau au comandat bunuri sau servicii online. Citeste mai mult

Facebook