Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

CEC acorda noua salarii pe card

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

CEC majoreaza, din 3 septembrie, plafonul la cardul de credit MasterCard de la 3 salarii la 9 salarii nete, dar nu mai mult de 40.000 lei.
 
Cardul poate fi folosit atat in tara cat si in strainatate, beneficiind de o perioada de gratie de pana la 59 de zile pentru platile efectuate la comercianti. Pentru retragerile de numerar de la bancomat, dobanda de 17,5% se calculeaza din data tranzactiei.
 
In contul de card sunt permise si depuneri de disponibilitati proprii, chiar si dupa achitarea integrala a datoriei catre banca. Alimentarea contului de card, ca si rambursarea lunara, pot fi efectuate cash la orice unitate CEC sau prin virament de la alte banci.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Riscul de atacuri financiare creste de Sarbatori

Riscul ca datele cardului bancar sa fie furate creste semnificativ in perioada sarbatorilor de iarna, odata cu inmultirea ofertelor din partea comerciantilor, fapt care duce la mai multe cumparaturi online. In aceste conditii, specialistii in atacuri cibernetice recomanda prudenta in introducerea datelor de card pe site-uri necunoscute. Citeste mai mult

Facebook