Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

CEC acorda noua salarii pe card

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

CEC majoreaza, din 3 septembrie, plafonul la cardul de credit MasterCard de la 3 salarii la 9 salarii nete, dar nu mai mult de 40.000 lei.
 
Cardul poate fi folosit atat in tara cat si in strainatate, beneficiind de o perioada de gratie de pana la 59 de zile pentru platile efectuate la comercianti. Pentru retragerile de numerar de la bancomat, dobanda de 17,5% se calculeaza din data tranzactiei.
 
In contul de card sunt permise si depuneri de disponibilitati proprii, chiar si dupa achitarea integrala a datoriei catre banca. Alimentarea contului de card, ca si rambursarea lunara, pot fi efectuate cash la orice unitate CEC sau prin virament de la alte banci.

Alte articole din Carduri

Carduri

Cati romani cumpara de pe internet?

Romanii, desi conectati in numar tot mai mare la internet, raman codasii Europei cand vine vorba de cumparaturi online. Din datele pe 2016 publicate de Eurostat reiese ca trei din patru gospodarii din Romania au acces la internet, insa doar 18% dintre acestia au cumparat sau au comandat bunuri sau servicii online. Citeste mai mult

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Facebook