Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Piraeus plateste dobanzi mai mari la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Piraeus Bank a crescut dobanzile la produsele sale de economisire. Randamentele la lei au fost majorate cu 0,5%, iar cele la euro cu 0,75%.
 
Pentru o perioada de 6 luni, depozitul Gold ofera o dobanda de 9% lei, suma minima necesara fiind de 4.000 lei. In acelasi timp, dobanda la euro pentru aceeasi scadenta a urcat la 4.5%.
 
Daca perioada de economisire este de 12 luni, noua dobanda este de 8.5% la lei si de 4.85% la euro.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook