Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Piraeus plateste dobanzi mai mari la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Piraeus Bank a crescut dobanzile la produsele sale de economisire. Randamentele la lei au fost majorate cu 0,5%, iar cele la euro cu 0,75%.
 
Pentru o perioada de 6 luni, depozitul Gold ofera o dobanda de 9% lei, suma minima necesara fiind de 4.000 lei. In acelasi timp, dobanda la euro pentru aceeasi scadenta a urcat la 4.5%.
 
Daca perioada de economisire este de 12 luni, noua dobanda este de 8.5% la lei si de 4.85% la euro.

Alte articole din Depozite

Depozite

Revine Robor pe crestere accelerata?

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care se actualizeaza dobanzile la creditele in lei a crescut, luni, semnificativ in comparatie cu evolutia din ultimele luni, cand ne-a obisnuit cu pasi mici de la o zi la alta. Aceasta crestere vine la putin timp dupa anuntul referitor la inflatia din luna martie, de 5%. Citeste mai mult

Prognozele pesimiste indreapta populatia catre economisirea in valuta

Prognozele pesimiste cu privire la evolutia inflatiei si a cursului de schimb determina tot mai multi romani sa revina la preferinta pentru economiile in valuta. In ultimul an, se observa clar cum depozitele populatiei in moneda straina cresc constant, depasind ca ritm de crestere economiile in lei. Citeste mai mult

Facebook