Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Piraeus plateste dobanzi mai mari la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Piraeus Bank a crescut dobanzile la produsele sale de economisire. Randamentele la lei au fost majorate cu 0,5%, iar cele la euro cu 0,75%.
 
Pentru o perioada de 6 luni, depozitul Gold ofera o dobanda de 9% lei, suma minima necesara fiind de 4.000 lei. In acelasi timp, dobanda la euro pentru aceeasi scadenta a urcat la 4.5%.
 
Daca perioada de economisire este de 12 luni, noua dobanda este de 8.5% la lei si de 4.85% la euro.

Alte articole din Depozite

Depozite

Cat mai platesc bancile pentru depozitele in lei?

Deponentii trebuie sa se multumeasca cu castiguri tot mai mici pentru economiile depuse. Ba chiar, tinand cont de celelalte costuri asociate (comisioane, impozit pe dobanda, etc), uneori ajung sa scoata din banca mai putini bani decat au depus. In cazul bancilor mari dobanzile au ajuns la valori apropiate de 0%. Citeste mai mult

Plafonul de garantare a depozitelor, suplimentat temporar pentru unii clienti

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a instituit un plafon de garantare suplimentar, de 100.000 de euro, pentru depozitele ce rezulta din tranzactii imobiliare, mosteniri, despagubiri, plata unor indemnizatii de asigurare si altele. Garantarea suplimentara este valabila, insa, pe o perioada limitata, de 12 luni, potrivit unui comunicat al institutiei. Citeste mai mult

Facebook