Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Solutii avansate de ecommerce pentru comerciantii virtuali

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Dezvoltatorul MX Consulting Business Media a lansat a doua versiune a solutiei ecommerce EKOS pentru magazinele online. In plus, au fost lansate si doua servicii noi.

Noua versiune vine sa completeze si sa imbunatateasca prima forma a solutiei, lansata de companie in septembrie 2007. EKOS v2 este disponibila in trei pachete -  Starter, Advanced si Professional – corespunzator gradului de complexitate pe care-l ofera. Cele trei pachete au preturi cuprinse intre 370 si 780 de euro.

Odata cu lansarea EKOS v2, compania ofera si doua servicii noi - EKOS update si EKOS research. EKOS update este destinat magazinelor existente si start up-urilor online, si ofera actualizarea automata a preturilor si stocurilor din ofertele de la furnizori, iar EKOS research reprezinta un serviciu destinat magazinelor online prin care se ofera posibilitatea actualizarii bazei de date de produse si a detaliilor acestora.

Serviciile se ofera sub forma de abonament si au ca pret de pornire urmatoarele cotatii - Ekos update, pret incepand de la 150 euro/luna, iar Ekos research, pret incepand de la 280 euro pe luna.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Riscul de atacuri financiare creste de Sarbatori

Riscul ca datele cardului bancar sa fie furate creste semnificativ in perioada sarbatorilor de iarna, odata cu inmultirea ofertelor din partea comerciantilor, fapt care duce la mai multe cumparaturi online. In aceste conditii, specialistii in atacuri cibernetice recomanda prudenta in introducerea datelor de card pe site-uri necunoscute. Citeste mai mult

Facebook