Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Solutii avansate de ecommerce pentru comerciantii virtuali

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Dezvoltatorul MX Consulting Business Media a lansat a doua versiune a solutiei ecommerce EKOS pentru magazinele online. In plus, au fost lansate si doua servicii noi.

Noua versiune vine sa completeze si sa imbunatateasca prima forma a solutiei, lansata de companie in septembrie 2007. EKOS v2 este disponibila in trei pachete -  Starter, Advanced si Professional – corespunzator gradului de complexitate pe care-l ofera. Cele trei pachete au preturi cuprinse intre 370 si 780 de euro.

Odata cu lansarea EKOS v2, compania ofera si doua servicii noi - EKOS update si EKOS research. EKOS update este destinat magazinelor existente si start up-urilor online, si ofera actualizarea automata a preturilor si stocurilor din ofertele de la furnizori, iar EKOS research reprezinta un serviciu destinat magazinelor online prin care se ofera posibilitatea actualizarii bazei de date de produse si a detaliilor acestora.

Serviciile se ofera sub forma de abonament si au ca pret de pornire urmatoarele cotatii - Ekos update, pret incepand de la 150 euro/luna, iar Ekos research, pret incepand de la 280 euro pe luna.

Alte articole din Carduri

Carduri

Piata unica digitala stimuleaza comertul online transfrontalier. Cum putem face plati?

Comertul electronic transfrontalier va lua amploare in urma acordului politic la care au ajuns recent Parlamentul European, Consiliul si Comisia de a pune capat geoblocarii nejustificate pentru consumatorii care doresc sa achizitioneze produse sau servicii online in interiorul UE. Citeste mai mult

Ce prefera europenii: cash sau card?

Platile in numerar nu par a fi in pericol in Europa. Mai mult, europenii sunt atat de atasati de cash incat un sfert dintre ei sustin ca isi retrag o parte din bani din banca pentru a ii tine acasa. Datele reies dintr-un studiu publicat de Banca Centrala Europeana (BCE). Citeste mai mult

Facebook