Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Serviciile de internet banking atrag 200.000 de noi utilizatori

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Aproape 200.000 de clienti s-au abonat in trimestrul III din 2008 la serviciile de internet banking, conform statisticilor MCTI. Numarul utilizatorilor a crescut cu 30% fata de iunie 2008, ajungand acum la peste 800.000.
 
Serviciul de internet banking are de cinci ori mai multi utilizatori decat cel de home-banking.
 
Platile efectuate prin internet banking in primele trei trimestre sunt cu 20% mai mari decat toate tranzactiile efectuate in 2007. Volumul operatiunilor s-a ridicat la 170 miliarde de lei in perioada ianuarie-septembrie 2008.

Alte articole din Carduri

Carduri

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Cati romani cumpara de pe internet?

Romanii, desi conectati in numar tot mai mare la internet, raman codasii Europei cand vine vorba de cumparaturi online. Din datele pe 2016 publicate de Eurostat reiese ca trei din patru gospodarii din Romania au acces la internet, insa doar 18% dintre acestia au cumparat sau au comandat bunuri sau servicii online. Citeste mai mult

Facebook