Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Serviciile de internet banking atrag 200.000 de noi utilizatori

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Aproape 200.000 de clienti s-au abonat in trimestrul III din 2008 la serviciile de internet banking, conform statisticilor MCTI. Numarul utilizatorilor a crescut cu 30% fata de iunie 2008, ajungand acum la peste 800.000.
 
Serviciul de internet banking are de cinci ori mai multi utilizatori decat cel de home-banking.
 
Platile efectuate prin internet banking in primele trei trimestre sunt cu 20% mai mari decat toate tranzactiile efectuate in 2007. Volumul operatiunilor s-a ridicat la 170 miliarde de lei in perioada ianuarie-septembrie 2008.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Riscul de atacuri financiare creste de Sarbatori

Riscul ca datele cardului bancar sa fie furate creste semnificativ in perioada sarbatorilor de iarna, odata cu inmultirea ofertelor din partea comerciantilor, fapt care duce la mai multe cumparaturi online. In aceste conditii, specialistii in atacuri cibernetice recomanda prudenta in introducerea datelor de card pe site-uri necunoscute. Citeste mai mult

Facebook