Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

ING creste dobanzile la lei

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

ING a decis majorarea atat a dobanzii bonificate la contul de economii Cont'ROL la 7 % cat si a dobanzii aferenta creditului de consum Personal.
 
Valoarea dobanzii la contul curent Cont’ROL se modifica de la 6,3% la 7% pe an, incepand cu a doua jumatate a lunii februarie.
 
In cazul creditului de nevoi personale ING Personal, nivelul ratei dobanzii a crescut de la 14,5% la 14,95% daca solicitantul accepta sa incheie o asigurare de viata la ING Asigurari. Conditia principala este ca solicitantul sa nu fi depasit varsta de 50 ani.
 
Daca nu se opteaza pentru asigurarea de viata, rata dobanzii ajunge la 17,95%, cu 1,95 puncte procentuale peste nivelul anterior. Dobanda este variabila si se ajusteaza la fiecare 3 luni.

Alte articole din Depozite

Depozite

Metodele confuze de prezentare a ofertelor revin in practica bancilor

Intr-o perioada in care putine banci mai ofera deponentilor un castig real la economiile din depozite bancare, un articol publicitar postat pe unul dintre site-urile cu trafic important atrage atentia. Citeste mai mult

Cat mai platesc bancile pentru depozitele in lei?

Deponentii trebuie sa se multumeasca cu castiguri tot mai mici pentru economiile depuse. Ba chiar, tinand cont de celelalte costuri asociate (comisioane, impozit pe dobanda, etc), uneori ajung sa scoata din banca mai putini bani decat au depus. In cazul bancilor mari dobanzile au ajuns la valori apropiate de 0%. Citeste mai mult

Facebook