Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

ING creste dobanzile la lei

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

ING a decis majorarea atat a dobanzii bonificate la contul de economii Cont'ROL la 7 % cat si a dobanzii aferenta creditului de consum Personal.
 
Valoarea dobanzii la contul curent Cont’ROL se modifica de la 6,3% la 7% pe an, incepand cu a doua jumatate a lunii februarie.
 
In cazul creditului de nevoi personale ING Personal, nivelul ratei dobanzii a crescut de la 14,5% la 14,95% daca solicitantul accepta sa incheie o asigurare de viata la ING Asigurari. Conditia principala este ca solicitantul sa nu fi depasit varsta de 50 ani.
 
Daca nu se opteaza pentru asigurarea de viata, rata dobanzii ajunge la 17,95%, cu 1,95 puncte procentuale peste nivelul anterior. Dobanda este variabila si se ajusteaza la fiecare 3 luni.

Alte articole din Depozite

Depozite

Revine Robor pe crestere accelerata?

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care se actualizeaza dobanzile la creditele in lei a crescut, luni, semnificativ in comparatie cu evolutia din ultimele luni, cand ne-a obisnuit cu pasi mici de la o zi la alta. Aceasta crestere vine la putin timp dupa anuntul referitor la inflatia din luna martie, de 5%. Citeste mai mult

Prognozele pesimiste indreapta populatia catre economisirea in valuta

Prognozele pesimiste cu privire la evolutia inflatiei si a cursului de schimb determina tot mai multi romani sa revina la preferinta pentru economiile in valuta. In ultimul an, se observa clar cum depozitele populatiei in moneda straina cresc constant, depasind ca ritm de crestere economiile in lei. Citeste mai mult

Facebook