Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

ING creste dobanzile la lei

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

ING a decis majorarea atat a dobanzii bonificate la contul de economii Cont'ROL la 7 % cat si a dobanzii aferenta creditului de consum Personal.
 
Valoarea dobanzii la contul curent Cont’ROL se modifica de la 6,3% la 7% pe an, incepand cu a doua jumatate a lunii februarie.
 
In cazul creditului de nevoi personale ING Personal, nivelul ratei dobanzii a crescut de la 14,5% la 14,95% daca solicitantul accepta sa incheie o asigurare de viata la ING Asigurari. Conditia principala este ca solicitantul sa nu fi depasit varsta de 50 ani.
 
Daca nu se opteaza pentru asigurarea de viata, rata dobanzii ajunge la 17,95%, cu 1,95 puncte procentuale peste nivelul anterior. Dobanda este variabila si se ajusteaza la fiecare 3 luni.

Alte articole din Depozite

Depozite

Plafonul de garantare a depozitelor, suplimentat temporar pentru unii clienti

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a instituit un plafon de garantare suplimentar, de 100.000 de euro, pentru depozitele ce rezulta din tranzactii imobiliare, mosteniri, despagubiri, plata unor indemnizatii de asigurare si altele. Garantarea suplimentara este valabila, insa, pe o perioada limitata, de 12 luni, potrivit unui comunicat al institutiei. Citeste mai mult

Deponentii romani, multi dar saraci

Multi dintre deponentii pe care bancile sustineau ca ii protejeaza atunci cand se impotriveau legislatiei pentru sprijinirea debitorilor sunt mai mult "pe hartie". Potrivit unui raport al Bancii Nationale a Romaniei, 40% dintre acestia au depozite mai mult decat simbolice, in medie de doar 21 de lei. Citeste mai mult

Facebook