Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

ING creste dobanzile la lei

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

ING a decis majorarea atat a dobanzii bonificate la contul de economii Cont'ROL la 7 % cat si a dobanzii aferenta creditului de consum Personal.
 
Valoarea dobanzii la contul curent Cont’ROL se modifica de la 6,3% la 7% pe an, incepand cu a doua jumatate a lunii februarie.
 
In cazul creditului de nevoi personale ING Personal, nivelul ratei dobanzii a crescut de la 14,5% la 14,95% daca solicitantul accepta sa incheie o asigurare de viata la ING Asigurari. Conditia principala este ca solicitantul sa nu fi depasit varsta de 50 ani.
 
Daca nu se opteaza pentru asigurarea de viata, rata dobanzii ajunge la 17,95%, cu 1,95 puncte procentuale peste nivelul anterior. Dobanda este variabila si se ajusteaza la fiecare 3 luni.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook