Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

ING creste dobanzile la lei

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

ING a decis majorarea atat a dobanzii bonificate la contul de economii Cont'ROL la 7 % cat si a dobanzii aferenta creditului de consum Personal.
 
Valoarea dobanzii la contul curent Cont’ROL se modifica de la 6,3% la 7% pe an, incepand cu a doua jumatate a lunii februarie.
 
In cazul creditului de nevoi personale ING Personal, nivelul ratei dobanzii a crescut de la 14,5% la 14,95% daca solicitantul accepta sa incheie o asigurare de viata la ING Asigurari. Conditia principala este ca solicitantul sa nu fi depasit varsta de 50 ani.
 
Daca nu se opteaza pentru asigurarea de viata, rata dobanzii ajunge la 17,95%, cu 1,95 puncte procentuale peste nivelul anterior. Dobanda este variabila si se ajusteaza la fiecare 3 luni.

Alte articole din Depozite

Depozite

Cum afecteaza inflatia economiile romanilor?

Romanii economisesc mult mai putin decat vecinii nostri si nici nu isi plaseaza banii in instrumente care sa le protejeze valoarea. Economiile sunt mentinute, in continuare, preponderent in depozite bancare si mult mai putin in fonduri de investitii. Citeste mai mult

Metodele confuze de prezentare a ofertelor revin in practica bancilor

Intr-o perioada in care putine banci mai ofera deponentilor un castig real la economiile din depozite bancare, un articol publicitar postat pe unul dintre site-urile cu trafic important atrage atentia. Citeste mai mult

Facebook