Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Gecad ePayment aduce oferte noi de sarbatori

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Gecad ePayment ofera un comision preferential de 2,9% + 1 euro la pachetul ePayment Start Up, pana la finele lunii decembrie 2008, pentru fiecare tranzactie realizata de magazinele virtuale noi.

De asemenea, pachetul pastreaza toate functionalitatile solutiei clasice BRD ePayment, de la procesarea platilor online si pana la serviciile antifrauda si de suport 24/ 7.

Magazinele virtuale vor baneficia si de o noua gama de servicii de Internet marketing, compania oferind solutii de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO), campanii de publicitate AdWords, evaluare de website - utilizabilitate, construire de prototipuri de site-uri, testare cu utilizatori, web analytics si managementul reputatiei online.

“In conditiile in care companiile se pregatesc pentru un 2009 dificil, Internetul ramane canalul de vanzari si de promovare care ofera cel mai bun rapot eficienta/ costuri”, spune Carmen Sebe, CEO la Gecad ePayment.

Totodata, Gecad a pus la dispozitia magazinelor si o versiune imbunatatita a site-ului www.epayment.ro, care cuprinde:
•    un continut imbogatit despre comertul online, dar si despre solutiile ePayment
•    o sectiune mai ampla dedicata cumparatorilor online
•    un blog eCommerce

Alte articole din Carduri

Carduri

Cati romani cumpara de pe internet?

Romanii, desi conectati in numar tot mai mare la internet, raman codasii Europei cand vine vorba de cumparaturi online. Din datele pe 2016 publicate de Eurostat reiese ca trei din patru gospodarii din Romania au acces la internet, insa doar 18% dintre acestia au cumparat sau au comandat bunuri sau servicii online. Citeste mai mult

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Facebook