Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Gecad ePayment aduce oferte noi de sarbatori

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Gecad ePayment ofera un comision preferential de 2,9% + 1 euro la pachetul ePayment Start Up, pana la finele lunii decembrie 2008, pentru fiecare tranzactie realizata de magazinele virtuale noi.

De asemenea, pachetul pastreaza toate functionalitatile solutiei clasice BRD ePayment, de la procesarea platilor online si pana la serviciile antifrauda si de suport 24/ 7.

Magazinele virtuale vor baneficia si de o noua gama de servicii de Internet marketing, compania oferind solutii de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO), campanii de publicitate AdWords, evaluare de website - utilizabilitate, construire de prototipuri de site-uri, testare cu utilizatori, web analytics si managementul reputatiei online.

“In conditiile in care companiile se pregatesc pentru un 2009 dificil, Internetul ramane canalul de vanzari si de promovare care ofera cel mai bun rapot eficienta/ costuri”, spune Carmen Sebe, CEO la Gecad ePayment.

Totodata, Gecad a pus la dispozitia magazinelor si o versiune imbunatatita a site-ului www.epayment.ro, care cuprinde:
•    un continut imbogatit despre comertul online, dar si despre solutiile ePayment
•    o sectiune mai ampla dedicata cumparatorilor online
•    un blog eCommerce

Alte articole din Carduri

Carduri

Activitatea bancara, afectata de telefonia mobila

Din ce in ce mai des, telefonia mobila interfereaza cu activitatea bancara. Pe de o parte, usureaza accesul la conturi si la tranzactii dar, pe de alta, se creeaza o dependenta tot mai stransa. Dependenta ce risca sa creeze probleme serioase clientilor care sunt acum, practic, obligati sa utilizeze serviciile de telefonie. Citeste mai mult

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Facebook