Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Gecad ePayment aduce oferte noi de sarbatori

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Gecad ePayment ofera un comision preferential de 2,9% + 1 euro la pachetul ePayment Start Up, pana la finele lunii decembrie 2008, pentru fiecare tranzactie realizata de magazinele virtuale noi.

De asemenea, pachetul pastreaza toate functionalitatile solutiei clasice BRD ePayment, de la procesarea platilor online si pana la serviciile antifrauda si de suport 24/ 7.

Magazinele virtuale vor baneficia si de o noua gama de servicii de Internet marketing, compania oferind solutii de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO), campanii de publicitate AdWords, evaluare de website - utilizabilitate, construire de prototipuri de site-uri, testare cu utilizatori, web analytics si managementul reputatiei online.

“In conditiile in care companiile se pregatesc pentru un 2009 dificil, Internetul ramane canalul de vanzari si de promovare care ofera cel mai bun rapot eficienta/ costuri”, spune Carmen Sebe, CEO la Gecad ePayment.

Totodata, Gecad a pus la dispozitia magazinelor si o versiune imbunatatita a site-ului www.epayment.ro, care cuprinde:
•    un continut imbogatit despre comertul online, dar si despre solutiile ePayment
•    o sectiune mai ampla dedicata cumparatorilor online
•    un blog eCommerce

Alte articole din Carduri

Carduri

Ce prefera europenii: cash sau card?

Platile in numerar nu par a fi in pericol in Europa. Mai mult, europenii sunt atat de atasati de cash incat un sfert dintre ei sustin ca isi retrag o parte din bani din banca pentru a ii tine acasa. Datele reies dintr-un studiu publicat de Banca Centrala Europeana (BCE). Citeste mai mult

ANPC considera ilegal un comision platit frecvent de consumatori

Multe banci percep comisioane usturatoare pentru retragerea de numerar de pe cardurile de credit, desi ANPC sustine ca OUG 50/2010 le interzice in mod expres. Practica a fost sanctionata de curand de ANPC, insa doar in cazul CEC Bank. Ramane de vazut ce se va intampla in cazul celorlalte banci care percep consumatorilor aceste comisioane. Citeste mai mult

Facebook