Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

In SUA, cumparaturile de lux se fac on-line

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Aproape 50% din consumatori  americani care doresc sa efectueze achizitii de lux apeleaza la magazinele virtuale, releva sondajul The Luxury Consumer Tracking Study.

Conform studiului, cumparatorii virtuali au venituri peste medie si, in consecinta, sunt interesati de moda sau sunt colectionari de bijuterii, ceasuri si bauturi fine, fiind in general adeptii unui brand.

Pe de alta parte, un studiu al Forrester Research a aratat ca brandurile de lux nu sunt inca atat de interesate de mediul online. Reprezentantii acestora considera ca exista o discrepanta majora intre targetul lor si utilizatorul tipic de internet.

In consecinta, doar 30% din cele aproape 180 de companii intervievate au o divizie specializata in comertul electronic si majoritatea nu sunt indeajuns de profitabile.

De asemenea, in tabara consumatorilor, oamenii par a fi descurajati sa cumpere online produse scumpe precum bijuteriile, din cauza problemelor de livrare, majoritatea multumindu-se cu latura informativa a unui site cu produse de lux.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Riscul de atacuri financiare creste de Sarbatori

Riscul ca datele cardului bancar sa fie furate creste semnificativ in perioada sarbatorilor de iarna, odata cu inmultirea ofertelor din partea comerciantilor, fapt care duce la mai multe cumparaturi online. In aceste conditii, specialistii in atacuri cibernetice recomanda prudenta in introducerea datelor de card pe site-uri necunoscute. Citeste mai mult

Facebook