Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Eximbank acorda subventii la credite

Autor: Conso |

Publicat in: IMM

 

Eximbank ofera IMM credite in lei cu dobanda subventionata pe o perioada de pana la 5 ani. Suma imprumutata nu poate depasi echivalentul a 1,5 milioane euro.

Dobanda este subventionata cu 5 puncte procentuale dobanda, produsul fiind disponibil atat pentru finantarile pe termen scurt, cat si pentru imprumuturile pentru investitii.

Valoarea totala a subventiei poate ajunge pana la echivalentul a 200.000 euro pe o perioada de 3 ani.

Alte articole din IMM

IMM

Inscrierile in Programul Start-Up Nation incep in 15 iunie

Programul Start-Up Nation, prin care firmele pot primi o finantare nerambursabila de pana la 200.000 de lei, va fi lansat pe 15 iunie. Finantarea reprezinta 100% din valoarea cheltuielilor eligibile. Firmele intrate in program sunt obligate, insa, sa angajeze cu contract de munca pe durata nedeterminata si cu norma intreaga cel putin doi salariati. Citeste mai mult

Set de principii europene pentru relatia dintre banci si IMM-uri

Federatia Bancara Europeana (EBF), impreuna cu alte patru asociatii bancare europene, au stabilit un set de principii de comunicare intre intreprinderile mici si mijlocii (IMM) si banci cu privire la aplicatiile de credit. Initiativa isi propune sa promoveze obtinerea unui raspuns de calitate de catre o firma in urma solicitarii de finantare. Citeste mai mult

Facebook