Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

MasterCard ofera premii de 20.000 euro utilizatorilor de carduri

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

In perioada 26 martie-31 mai 2007, MasterCard Europe si partenerii sai financiari deruleaza o campanie promotionala, prin care posesorii de carduri pot castiga premii in valoare totala de 20.000 euro.
 
La campanie participa toate cardurile emise sub sigla MasterCard folosite pentru plati la comercianti. Toate tranzactiile efectuate in intervalul de mai sus participa la tragerea la sorti din data de 20 iunie 2007.
 
Premiul cel mare consta intr-un voucher de 10.000 euro, destinat unei excursii oriunde in lume. De asemenea, se mai pot castiga 5 dispozitive GPS ce includ un software de navigare in Europa si 100 de aparate walkie-talkie.
 
« La fel ca si in cazul precedentelor campanii, urmarim sa stimulam utilizarea cardurilor la comercianti si, in acelasi timp, sa-i recompensam pe posesorii de carduri MasterCard pentru ca realizeaza achizitii prin intermediul acestor instrumente de plata », spune Denisa Mateescu, director general pentru Europa de Sud-Est la MasterCard Europe.

Alte articole din Carduri

Carduri

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Cati romani cumpara de pe internet?

Romanii, desi conectati in numar tot mai mare la internet, raman codasii Europei cand vine vorba de cumparaturi online. Din datele pe 2016 publicate de Eurostat reiese ca trei din patru gospodarii din Romania au acces la internet, insa doar 18% dintre acestia au cumparat sau au comandat bunuri sau servicii online. Citeste mai mult

Facebook