Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

MasterCard ofera premii de 20.000 euro utilizatorilor de carduri

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

In perioada 26 martie-31 mai 2007, MasterCard Europe si partenerii sai financiari deruleaza o campanie promotionala, prin care posesorii de carduri pot castiga premii in valoare totala de 20.000 euro.
 
La campanie participa toate cardurile emise sub sigla MasterCard folosite pentru plati la comercianti. Toate tranzactiile efectuate in intervalul de mai sus participa la tragerea la sorti din data de 20 iunie 2007.
 
Premiul cel mare consta intr-un voucher de 10.000 euro, destinat unei excursii oriunde in lume. De asemenea, se mai pot castiga 5 dispozitive GPS ce includ un software de navigare in Europa si 100 de aparate walkie-talkie.
 
« La fel ca si in cazul precedentelor campanii, urmarim sa stimulam utilizarea cardurilor la comercianti si, in acelasi timp, sa-i recompensam pe posesorii de carduri MasterCard pentru ca realizeaza achizitii prin intermediul acestor instrumente de plata », spune Denisa Mateescu, director general pentru Europa de Sud-Est la MasterCard Europe.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Riscul de atacuri financiare creste de Sarbatori

Riscul ca datele cardului bancar sa fie furate creste semnificativ in perioada sarbatorilor de iarna, odata cu inmultirea ofertelor din partea comerciantilor, fapt care duce la mai multe cumparaturi online. In aceste conditii, specialistii in atacuri cibernetice recomanda prudenta in introducerea datelor de card pe site-uri necunoscute. Citeste mai mult

Facebook