Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

MasterCard ofera premii de 20.000 euro utilizatorilor de carduri

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

In perioada 26 martie-31 mai 2007, MasterCard Europe si partenerii sai financiari deruleaza o campanie promotionala, prin care posesorii de carduri pot castiga premii in valoare totala de 20.000 euro.
 
La campanie participa toate cardurile emise sub sigla MasterCard folosite pentru plati la comercianti. Toate tranzactiile efectuate in intervalul de mai sus participa la tragerea la sorti din data de 20 iunie 2007.
 
Premiul cel mare consta intr-un voucher de 10.000 euro, destinat unei excursii oriunde in lume. De asemenea, se mai pot castiga 5 dispozitive GPS ce includ un software de navigare in Europa si 100 de aparate walkie-talkie.
 
« La fel ca si in cazul precedentelor campanii, urmarim sa stimulam utilizarea cardurilor la comercianti si, in acelasi timp, sa-i recompensam pe posesorii de carduri MasterCard pentru ca realizeaza achizitii prin intermediul acestor instrumente de plata », spune Denisa Mateescu, director general pentru Europa de Sud-Est la MasterCard Europe.

Alte articole din Carduri

Carduri

Ce prefera europenii: cash sau card?

Platile in numerar nu par a fi in pericol in Europa. Mai mult, europenii sunt atat de atasati de cash incat un sfert dintre ei sustin ca isi retrag o parte din bani din banca pentru a ii tine acasa. Datele reies dintr-un studiu publicat de Banca Centrala Europeana (BCE). Citeste mai mult

ANPC considera ilegal un comision platit frecvent de consumatori

Multe banci percep comisioane usturatoare pentru retragerea de numerar de pe cardurile de credit, desi ANPC sustine ca OUG 50/2010 le interzice in mod expres. Practica a fost sanctionata de curand de ANPC, insa doar in cazul CEC Bank. Ramane de vazut ce se va intampla in cazul celorlalte banci care percep consumatorilor aceste comisioane. Citeste mai mult

Facebook