Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

MasterCard isi creste afacerile in Europa

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

MasterCard Europe a anuntat cresteri de peste 10% in privinta rezultatelor financiare in 2006. Bancile partenere au emis peste 152 de milioane de carduri in Europa.
 
Anul trecut a fost marcat de progrese semnificative legate de dezvoltarea Zonei Unice de Plati Euro (SEPA), lansarea primului program de credit european de plati contactless, precum si de cresterea volumului de cheltuieli achitate cu cardul si a numarului de carduri emise, se arata in comunicatul MasterCard.
 
« Am impartasit dorinta UE de a avea o zona unica si competitiva de plati pentru consumatorii si comerciantii din Europa si de aceea am consolidat strategia noastra legata de SEPA. Am anuntat ratele interchange SEPA pentru Maestro pentru a avea o si mai mare transparenta si a da posibilitatea bancilor, comerciantilor si posesorilor de carduri sa aleaga », a declarat Javier Perez, presedintele MasterCard Europe.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Riscul de atacuri financiare creste de Sarbatori

Riscul ca datele cardului bancar sa fie furate creste semnificativ in perioada sarbatorilor de iarna, odata cu inmultirea ofertelor din partea comerciantilor, fapt care duce la mai multe cumparaturi online. In aceste conditii, specialistii in atacuri cibernetice recomanda prudenta in introducerea datelor de card pe site-uri necunoscute. Citeste mai mult

Facebook