Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

MasterCard isi creste afacerile in Europa

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

MasterCard Europe a anuntat cresteri de peste 10% in privinta rezultatelor financiare in 2006. Bancile partenere au emis peste 152 de milioane de carduri in Europa.
 
Anul trecut a fost marcat de progrese semnificative legate de dezvoltarea Zonei Unice de Plati Euro (SEPA), lansarea primului program de credit european de plati contactless, precum si de cresterea volumului de cheltuieli achitate cu cardul si a numarului de carduri emise, se arata in comunicatul MasterCard.
 
« Am impartasit dorinta UE de a avea o zona unica si competitiva de plati pentru consumatorii si comerciantii din Europa si de aceea am consolidat strategia noastra legata de SEPA. Am anuntat ratele interchange SEPA pentru Maestro pentru a avea o si mai mare transparenta si a da posibilitatea bancilor, comerciantilor si posesorilor de carduri sa aleaga », a declarat Javier Perez, presedintele MasterCard Europe.

Alte articole din Carduri

Carduri

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Cati romani cumpara de pe internet?

Romanii, desi conectati in numar tot mai mare la internet, raman codasii Europei cand vine vorba de cumparaturi online. Din datele pe 2016 publicate de Eurostat reiese ca trei din patru gospodarii din Romania au acces la internet, insa doar 18% dintre acestia au cumparat sau au comandat bunuri sau servicii online. Citeste mai mult

Facebook