Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Italo-Romena a taiat 0,5 puncte procentuale din dobanzile la depozitele in lei

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Banca Italo-Romena a scazut cu 0,5 puncte procentuale dobanzile la depozitele clasice in lei, pana la 6,5%. Banca ofera aceeasi dobanda pentru toate scadentele.

Reduceri de dobanda au fost aplicate si la certificatele de depozit si la depozitele din fonduri noi in lei. Pentru aceste produse dobanda este cuprinsa intre 6,5% si 7,25%.

Cei ce prefera sa economiseasca in euro primesc dobanzi intre 2% si 3,7%, in functie de produsul ales si de scadenta acestuia.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

Plafonul de garantare a depozitelor, suplimentat temporar pentru unii clienti

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a instituit un plafon de garantare suplimentar, de 100.000 de euro, pentru depozitele ce rezulta din tranzactii imobiliare, mosteniri, despagubiri, plata unor indemnizatii de asigurare si altele. Garantarea suplimentara este valabila, insa, pe o perioada limitata, de 12 luni, potrivit unui comunicat al institutiei. Citeste mai mult

Deponentii romani, multi dar saraci

Multi dintre deponentii pe care bancile sustineau ca ii protejeaza atunci cand se impotriveau legislatiei pentru sprijinirea debitorilor sunt mai mult "pe hartie". Potrivit unui raport al Bancii Nationale a Romaniei, 40% dintre acestia au depozite mai mult decat simbolice, in medie de doar 21 de lei. Citeste mai mult

Facebook