Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Italo-Romena a taiat 0,5 puncte procentuale din dobanzile la depozitele in lei

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Banca Italo-Romena a scazut cu 0,5 puncte procentuale dobanzile la depozitele clasice in lei, pana la 6,5%. Banca ofera aceeasi dobanda pentru toate scadentele.

Reduceri de dobanda au fost aplicate si la certificatele de depozit si la depozitele din fonduri noi in lei. Pentru aceste produse dobanda este cuprinsa intre 6,5% si 7,25%.

Cei ce prefera sa economiseasca in euro primesc dobanzi intre 2% si 3,7%, in functie de produsul ales si de scadenta acestuia.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook