Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Raiffeisen plateste dobanzi mai mici la depozitele in dolari

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Raiffeisen Bank a coborat dobanzile practicate pentru depozitele la termen in dolari cu 0,5 puncte procentuale. Cea mai inalta dobanda este de 2,2% la depozitele de peste 30.000 dolari pe 1 an.

Economiile in dolari au dobanzi cuprinse intre 1,3% si 2,2%. Randamentele incasate de clienti variaza in functie de scadenta si soldul existent.

Ratele de dobanda sunt fixe si se bonifica la scadenta, iar suma minima pentru constituirea unui depozit este de 200 dolari.

La mijlocul lunii februarie, banca micsorase dobanzile la lei cu pana la 1,5 puncte procentuale, iar pe cele in euro cu 0,3 procente.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

Cat mai platesc bancile pentru depozitele in lei?

Deponentii trebuie sa se multumeasca cu castiguri tot mai mici pentru economiile depuse. Ba chiar, tinand cont de celelalte costuri asociate (comisioane, impozit pe dobanda, etc), uneori ajung sa scoata din banca mai putini bani decat au depus. In cazul bancilor mari dobanzile au ajuns la valori apropiate de 0%. Citeste mai mult

Plafonul de garantare a depozitelor, suplimentat temporar pentru unii clienti

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a instituit un plafon de garantare suplimentar, de 100.000 de euro, pentru depozitele ce rezulta din tranzactii imobiliare, mosteniri, despagubiri, plata unor indemnizatii de asigurare si altele. Garantarea suplimentara este valabila, insa, pe o perioada limitata, de 12 luni, potrivit unui comunicat al institutiei. Citeste mai mult

Facebook