Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Raiffeisen plateste dobanzi mai mici la depozitele in dolari

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Raiffeisen Bank a coborat dobanzile practicate pentru depozitele la termen in dolari cu 0,5 puncte procentuale. Cea mai inalta dobanda este de 2,2% la depozitele de peste 30.000 dolari pe 1 an.

Economiile in dolari au dobanzi cuprinse intre 1,3% si 2,2%. Randamentele incasate de clienti variaza in functie de scadenta si soldul existent.

Ratele de dobanda sunt fixe si se bonifica la scadenta, iar suma minima pentru constituirea unui depozit este de 200 dolari.

La mijlocul lunii februarie, banca micsorase dobanzile la lei cu pana la 1,5 puncte procentuale, iar pe cele in euro cu 0,3 procente.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook