Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Agentiile Raiffeisen Bank din supermarketuri vor fi deschise de sarbatori

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

Agentiile Raiffeisen Bank vor fi inchise pe 20 aprilie si 1 mai, cu exceptia celor din supermarketuri si mall-uri. Acestea vor avea program de functionare intre orele 8 si 22.

Pe 20 aprilie si 1 mai nu va fi disponibil nici serviciul Call Center. Acesta va asigura doar asistenta permanenta pentru carduri si serviciile myBanking, Raiffeisen Online si Raiffeisen Exclusive.

Majoritatea agentiilor din incinta supermarket-urilor si mall-urilor vor avea urmatorul orar pe perioada Sarbatorilor:
  • Sambata, 18 aprilie - intre orele 8.00-16.00;
  • Duminica, 19 aprilie - inchis;
  • Luni,  20 aprilie intre orele 8.00-22.00;
  • Vineri, 1 mai intre orele 8.00-22.00.

Alte articole din Info banci

Info banci

Cum lucreaza bancile de Craciun si Anul Nou

Unitatile bancare sunt inchise in zilele de 25 si 26 decembrie 2016, respectiv 1 si 2 ianuarie 2017, cu exceptia unor agentii din centrele comerciale. Insa si in zilele mentionate, clientii pot accesa unele servicii, prin intermediul canalelor alternative. Citeste mai mult

Deschiderea de cont migreaza dinspre offline spre online

Bancile incearca sa tina pasul cu digitalizarea, la presiunea concurentei, dar si a clientilor din ce in ce mai ocupati. Serviciile la distanta sunt tot mai apreciate si, in consecinta, bancile fac eforturi sa le promoveze. Cu toate acestea, in cele mai multe cazuri utilizarea unui cont creat online nu se poate face fara prezenta fizica la banca. Citeste mai mult

Facebook