Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Agentiile Raiffeisen Bank din supermarketuri vor fi deschise de sarbatori

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

Agentiile Raiffeisen Bank vor fi inchise pe 20 aprilie si 1 mai, cu exceptia celor din supermarketuri si mall-uri. Acestea vor avea program de functionare intre orele 8 si 22.

Pe 20 aprilie si 1 mai nu va fi disponibil nici serviciul Call Center. Acesta va asigura doar asistenta permanenta pentru carduri si serviciile myBanking, Raiffeisen Online si Raiffeisen Exclusive.

Majoritatea agentiilor din incinta supermarket-urilor si mall-urilor vor avea urmatorul orar pe perioada Sarbatorilor:
  • Sambata, 18 aprilie - intre orele 8.00-16.00;
  • Duminica, 19 aprilie - inchis;
  • Luni,  20 aprilie intre orele 8.00-22.00;
  • Vineri, 1 mai intre orele 8.00-22.00.

Alte articole din Info banci

Info banci

Cehia pregateste taxarea suplimentara a bancilor

Taxarea suplimentara a bancilor tinde sa se extinda in Europa. Autoritatile din Cehia au anuntat, recent, ca vor propune implementarea unei astfel de taxe pentru a sprijini finantarea scolilor si a infrastructurii, dar si pentru a limita scoaterea profiturilor din tara, scrie Reuters. Citeste mai mult

Romania are doi bancheri de un milion de euro

Romania a revenit in elita bancara europeana cu doi bancheri remunerati cu peste un milion de euro anual. Autoritatea Bancara Europeana (EBA) a publicat raportul anual cu castigurile in mediul bancar european, din care reiese ca doi bancheri din tara noastra au incasat, in 2015, sume care depasesc suma mentionata. Citeste mai mult

Facebook