Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Agentiile Raiffeisen Bank din supermarketuri vor fi deschise de sarbatori

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

Agentiile Raiffeisen Bank vor fi inchise pe 20 aprilie si 1 mai, cu exceptia celor din supermarketuri si mall-uri. Acestea vor avea program de functionare intre orele 8 si 22.

Pe 20 aprilie si 1 mai nu va fi disponibil nici serviciul Call Center. Acesta va asigura doar asistenta permanenta pentru carduri si serviciile myBanking, Raiffeisen Online si Raiffeisen Exclusive.

Majoritatea agentiilor din incinta supermarket-urilor si mall-urilor vor avea urmatorul orar pe perioada Sarbatorilor:
  • Sambata, 18 aprilie - intre orele 8.00-16.00;
  • Duminica, 19 aprilie - inchis;
  • Luni,  20 aprilie intre orele 8.00-22.00;
  • Vineri, 1 mai intre orele 8.00-22.00.

Alte articole din Info banci

Info banci

Romanii prefera interactiunea umana la banca

Consumatorii romani de produse si servicii financiare sunt mai reticenti decat cei din alte tari cand vine vorba de interactiunea complet digitala cu o institutie financiara. Romanii prefera in mare masura interactiunea cu un angajat al bancii si declara ca au mai mare incredere intr-o banca cu sucursale. Citeste mai mult

Studiu mystery shopping: calitatea serviciilor bancare nu s-a imbunatatit

Calitatea serviciilor lasa inca mult de dorit in Romania, fapt care reiese dintr-o serie de studii de genul mystery shopping. Acestea releva faptul ca, in tara noastra, clientii sunt tratati necorespunzator si, indiferent ca vorbim de sericiile bancare, ospitaliere, telecom, taximetrie sau educatie, calitatea lor este inca la un nivel minimal. Citeste mai mult

Facebook