Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Clientii Real isi pot plati cumparaturile in rate prin creditele EFG

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

EFG Retail Services finanteaza prin credit achizitiile clientilor hypermarketului Real din toata tara. Clientii primesc si un card de credit Euroline in situatia in care cererea le este aprobata.

Pentru a obtine linia de credit, clientii trebuie sa se prezinte cu actul de identitate si cu documentele justificative ale venitului, adeverinta de venit si fisa fiscala.

Clientii primesc ulterior si un card de credit Euroline. Dobanda aferenta retragerii de numerar sau platii cumparaturilor la comercianti cu acest card este de 33,5%.

DAE de la creditul acordat pentru achizitiile din hypermarketul Real porneste de la 16,65%, iar clientii sunt inscrisi si intr-un program special de promotii.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Carduri de credit.

Alte articole din Carduri

Carduri

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Cati romani cumpara de pe internet?

Romanii, desi conectati in numar tot mai mare la internet, raman codasii Europei cand vine vorba de cumparaturi online. Din datele pe 2016 publicate de Eurostat reiese ca trei din patru gospodarii din Romania au acces la internet, insa doar 18% dintre acestia au cumparat sau au comandat bunuri sau servicii online. Citeste mai mult

Facebook