Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Clientii Real isi pot plati cumparaturile in rate prin creditele EFG

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

EFG Retail Services finanteaza prin credit achizitiile clientilor hypermarketului Real din toata tara. Clientii primesc si un card de credit Euroline in situatia in care cererea le este aprobata.

Pentru a obtine linia de credit, clientii trebuie sa se prezinte cu actul de identitate si cu documentele justificative ale venitului, adeverinta de venit si fisa fiscala.

Clientii primesc ulterior si un card de credit Euroline. Dobanda aferenta retragerii de numerar sau platii cumparaturilor la comercianti cu acest card este de 33,5%.

DAE de la creditul acordat pentru achizitiile din hypermarketul Real porneste de la 16,65%, iar clientii sunt inscrisi si intr-un program special de promotii.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Carduri de credit.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Riscul de atacuri financiare creste de Sarbatori

Riscul ca datele cardului bancar sa fie furate creste semnificativ in perioada sarbatorilor de iarna, odata cu inmultirea ofertelor din partea comerciantilor, fapt care duce la mai multe cumparaturi online. In aceste conditii, specialistii in atacuri cibernetice recomanda prudenta in introducerea datelor de card pe site-uri necunoscute. Citeste mai mult

Facebook