Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Bank Leumi lanseaza contul Superrr

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Bank Leumi a scos pe piata un nou produs de economisire destinat persoanelor fizice - contul Superrr - ce functioneaza ca un cont curent dar beneficiaza de dobanda de depozit.
 
Contul Superrr poate fi deschis in lei cu dobanda de 6% pe an sau in euro cu o dobanda anuala de 2%.
 
In plus, detinatorii acestui produs primesc un card de debit cu facilitate de overdraft si beneficiaza de 30% reducere la comisioanele pentru operatiunile desfasurate prin internet banking.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook