Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Bank Leumi lanseaza contul Superrr

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Bank Leumi a scos pe piata un nou produs de economisire destinat persoanelor fizice - contul Superrr - ce functioneaza ca un cont curent dar beneficiaza de dobanda de depozit.
 
Contul Superrr poate fi deschis in lei cu dobanda de 6% pe an sau in euro cu o dobanda anuala de 2%.
 
In plus, detinatorii acestui produs primesc un card de debit cu facilitate de overdraft si beneficiaza de 30% reducere la comisioanele pentru operatiunile desfasurate prin internet banking.

Alte articole din Depozite

Depozite

Cum afecteaza inflatia economiile romanilor?

Romanii economisesc mult mai putin decat vecinii nostri si nici nu isi plaseaza banii in instrumente care sa le protejeze valoarea. Economiile sunt mentinute, in continuare, preponderent in depozite bancare si mult mai putin in fonduri de investitii. Citeste mai mult

Metodele confuze de prezentare a ofertelor revin in practica bancilor

Intr-o perioada in care putine banci mai ofera deponentilor un castig real la economiile din depozite bancare, un articol publicitar postat pe unul dintre site-urile cu trafic important atrage atentia. Citeste mai mult

Facebook