Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Bank Leumi lanseaza contul Superrr

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Bank Leumi a scos pe piata un nou produs de economisire destinat persoanelor fizice - contul Superrr - ce functioneaza ca un cont curent dar beneficiaza de dobanda de depozit.
 
Contul Superrr poate fi deschis in lei cu dobanda de 6% pe an sau in euro cu o dobanda anuala de 2%.
 
In plus, detinatorii acestui produs primesc un card de debit cu facilitate de overdraft si beneficiaza de 30% reducere la comisioanele pentru operatiunile desfasurate prin internet banking.

Alte articole din Depozite

Depozite

Cat mai platesc bancile pentru depozitele in lei?

Deponentii trebuie sa se multumeasca cu castiguri tot mai mici pentru economiile depuse. Ba chiar, tinand cont de celelalte costuri asociate (comisioane, impozit pe dobanda, etc), uneori ajung sa scoata din banca mai putini bani decat au depus. In cazul bancilor mari dobanzile au ajuns la valori apropiate de 0%. Citeste mai mult

Plafonul de garantare a depozitelor, suplimentat temporar pentru unii clienti

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a instituit un plafon de garantare suplimentar, de 100.000 de euro, pentru depozitele ce rezulta din tranzactii imobiliare, mosteniri, despagubiri, plata unor indemnizatii de asigurare si altele. Garantarea suplimentara este valabila, insa, pe o perioada limitata, de 12 luni, potrivit unui comunicat al institutiei. Citeste mai mult

Facebook