Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Bank Leumi lanseaza contul Superrr

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Bank Leumi a scos pe piata un nou produs de economisire destinat persoanelor fizice - contul Superrr - ce functioneaza ca un cont curent dar beneficiaza de dobanda de depozit.
 
Contul Superrr poate fi deschis in lei cu dobanda de 6% pe an sau in euro cu o dobanda anuala de 2%.
 
In plus, detinatorii acestui produs primesc un card de debit cu facilitate de overdraft si beneficiaza de 30% reducere la comisioanele pentru operatiunile desfasurate prin internet banking.

Alte articole din Depozite

Depozite

Revine Robor pe crestere accelerata?

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care se actualizeaza dobanzile la creditele in lei a crescut, luni, semnificativ in comparatie cu evolutia din ultimele luni, cand ne-a obisnuit cu pasi mici de la o zi la alta. Aceasta crestere vine la putin timp dupa anuntul referitor la inflatia din luna martie, de 5%. Citeste mai mult

Prognozele pesimiste indreapta populatia catre economisirea in valuta

Prognozele pesimiste cu privire la evolutia inflatiei si a cursului de schimb determina tot mai multi romani sa revina la preferinta pentru economiile in valuta. In ultimul an, se observa clar cum depozitele populatiei in moneda straina cresc constant, depasind ca ritm de crestere economiile in lei. Citeste mai mult

Facebook