Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Millenium scade dobanda la depozitele in lei si euro

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Millenium Bank a scazut dobanzile la depozitele in lei cu pana la 0,5 puncte procentuale. Si pentru sumele economisite in euro banca plateste dobanzi mai mici cu 0,25 procente.

Dobanzile pentru depozitele in lei sunt cuprinse intre 8,75% si 10%, cel mai mare randament fiind oferit de depozitele cu scadenta de 3 luni.

Clientii care opteaza sa economiseasca in euro primesc la depozitele la termen dobanzi cuprinse intre 3% si 3,5%, in functie de scadenta aleasa.

Aceasta este a 2 a reducere de dobanda efectuata de banca in aceasta luna. Inainte de aceasta reducere, banca a scazut dobanzile la depozitele in lei si euro cu pana la 0,75%.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunile de Comparatii Depozite la termen si Conturi de economii.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook