Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Intesa Sanpaolo vinde pachete pentru contul curent

Autor: Conso |

Publicat in: Plati

 

Intesa Sanpaolo ofera clientilor posbilitatea de a achizitiona un pachet de servicii care include cont curent, carduri de debit, acces la internet banking si reduceri de comisioane la tranzactii.
 
Pachetul denumit Lider este disponibil in lei sau euro, avand si o componenta de economisire. Daca sumele depuse in cont sunt cuprinse intre 300 si 3.000 lei, dobanda la lei este de 4% pe an. La euro, dobanda este de 2% pe an, daca soldul se situeaza intre 200 si 2.000 euro. In afara acestor intervale, dobanda la lei scade la 0,25%, iar la euro - la 0,1%.
 
Retragerile de numerar de la bancomatele bancii se fac gratuit, la fel ca si retragerile de numerar de la ghiseu mai mici de echivalentul a 8.000 euro. In plus, platile catre tarile din zona SEPA se tarifeaza cu numai 1,5 euro, fata de costul standard de 0,1%, minim 10 euro.
 
„Pachetul Lider a fost realizat in urma unei cercetari atente si detaliate a pietei locale, pornindu-se de la asteptarile reale ale clientilor pentru acest tip de produs. La realizarea acestui produs au participat si o serie de specialisti din mai multe banci ale grupului Intesa Sanpaolo, imbinand cele mai bune practici si beneficii bancare la nivel de grup”, afirma directorul de retail de la Intesa Sanpaolo Bank, Alberto Prestopino.
 
Taxa lunara de administrare a pachetului este de 8 lei, respectiv 4 euro pe luna. Comisionul se poate reduce cu 50%, daca in luna precedenta au fost transferati in cont cel putin 400 lei sau 200 euro.

Alte articole din Plati

Plati

Cum ar arata Europa fara cash?

Comisia Europeana analizeaza posibilitatea restrictionarii platilor in numerar sau chiar interzicerea acestora in Uniunea Europeana. Institutia a publicat un studiu care contine atat avantajele cat si dezavantajele unei astfel de decizii, insa sustine ca scopul final, respectiv combaterea finantarii terorismului, scuza mijloacele utilizate. Citeste mai mult

Romanii cumpara online, dar platesc cash

Romanii raman inca reticenti cand vine vorba de plata cu cardul a produselor achizitionate de pe internet, insa folosesc aceasta metoda de plata pentru facturi si servicii. Pe de alta parte, acestia utilizeaza tot mai des telefonul mobil pentru comenzi si plati online. Citeste mai mult

Facebook