Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Intesa Sanpaolo vinde pachete pentru contul curent

Autor: Conso |

Publicat in: Plati

 

Intesa Sanpaolo ofera clientilor posbilitatea de a achizitiona un pachet de servicii care include cont curent, carduri de debit, acces la internet banking si reduceri de comisioane la tranzactii.
 
Pachetul denumit Lider este disponibil in lei sau euro, avand si o componenta de economisire. Daca sumele depuse in cont sunt cuprinse intre 300 si 3.000 lei, dobanda la lei este de 4% pe an. La euro, dobanda este de 2% pe an, daca soldul se situeaza intre 200 si 2.000 euro. In afara acestor intervale, dobanda la lei scade la 0,25%, iar la euro - la 0,1%.
 
Retragerile de numerar de la bancomatele bancii se fac gratuit, la fel ca si retragerile de numerar de la ghiseu mai mici de echivalentul a 8.000 euro. In plus, platile catre tarile din zona SEPA se tarifeaza cu numai 1,5 euro, fata de costul standard de 0,1%, minim 10 euro.
 
„Pachetul Lider a fost realizat in urma unei cercetari atente si detaliate a pietei locale, pornindu-se de la asteptarile reale ale clientilor pentru acest tip de produs. La realizarea acestui produs au participat si o serie de specialisti din mai multe banci ale grupului Intesa Sanpaolo, imbinand cele mai bune practici si beneficii bancare la nivel de grup”, afirma directorul de retail de la Intesa Sanpaolo Bank, Alberto Prestopino.
 
Taxa lunara de administrare a pachetului este de 8 lei, respectiv 4 euro pe luna. Comisionul se poate reduce cu 50%, daca in luna precedenta au fost transferati in cont cel putin 400 lei sau 200 euro.

Alte articole din Plati

Plati

Proiectul de lege privind comparabilitatea comisioanelor merge in Parlament

Guvernul a adoptat proiectul de Lege privind comparabilitatea comisioanelor bancare, elaborate de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor. Actul transpune in legislatia nationala prevederile Directivei 92/2014 si ar trebui sa determine cresterea nivelului de informare si protectie a consumatorilor la alegerea unui cont de plati. Citeste mai mult

ANPC face o noua incercare de transpunere a directivei privind comisioanele

Autoritatile mai fac o incercare pentru transpunerea in legislatia romaneasca a Directivei 92/2014 privind comparabilitatea comisioanelor bancare. Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a elaborate un proiect de lege in acest sens, dupa ce, anterior, propusese transpunerea directivei prin Ordonanta de Guvern. Citeste mai mult

Facebook