Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Transilvania isi face fond de pensii

Autor: Conso |

Publicat in: Banii & economia

 


Banca Transilvania si asiguratorul olandez Aegon vor infiinta o companie de pensii private in Romania. Societatea se va constitui in vara acestui an si va avea sediul central la Cluj Napoca.

Cei doi actionari vor avea detineri egale la capitalul social. Aceasta initiativa vine in anticiparea introducerii sistemului obligatoriu de pensii private in 2008.

In plus, Aegon va infiinta o societate de asigurari, care va incheia un acord de distributie cu Banca Transilvania, in scopul vanzarii de produse cobranded.

?Parteneriatul pe care ni l-am propus cu Banca Transilvania, alaturi de recenta noastra achizitie, o companie de gestionare a fondurilor de pensii private din Polonia, va consolida semnificativ prezenta noastra pe piata de pensii din Europa Centrala si de Est?, a spus Gabor Kepecs, director general pentru Europa Centrala si de Est la Aegon.

Alte articole din Banii & economia

Banii & economia

CE: Romania risca sa anuleze progresele realizate

Romania si-a consolidat semnificativ pozitia fiscala incepand din 2009, fapt care a dus la atingerea obiectivului pe termen mediu in 2014 si 2015. Insa, in prezent, autoritatile urmeaza o politica fiscala expansionista care duce la departarea substantiala de acest obiectiv. Citeste mai mult

Romania, in top trei deficit de personal calificat

Companiile din intreaga lume intampina probleme tot mai mari in recrutarea de personal calificat. Aproximativ 40% dintre angajatorii care au participat la un studiu au declarat ca se afla in aceasta situatie. In topul tarilor cu personal subcalificat, Romania este situata pe locul 3, cu un procent de 72%, dupa Japonia, 86% si Taiwan, 73%. Citeste mai mult

Facebook