Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Transilvania isi face fond de pensii

Autor: Conso |

Publicat in: Banii & economia

 


Banca Transilvania si asiguratorul olandez Aegon vor infiinta o companie de pensii private in Romania. Societatea se va constitui in vara acestui an si va avea sediul central la Cluj Napoca.

Cei doi actionari vor avea detineri egale la capitalul social. Aceasta initiativa vine in anticiparea introducerii sistemului obligatoriu de pensii private in 2008.

In plus, Aegon va infiinta o societate de asigurari, care va incheia un acord de distributie cu Banca Transilvania, in scopul vanzarii de produse cobranded.

?Parteneriatul pe care ni l-am propus cu Banca Transilvania, alaturi de recenta noastra achizitie, o companie de gestionare a fondurilor de pensii private din Polonia, va consolida semnificativ prezenta noastra pe piata de pensii din Europa Centrala si de Est?, a spus Gabor Kepecs, director general pentru Europa Centrala si de Est la Aegon.

Alte articole din Banii & economia

Banii & economia

Unda verde pentru Comitetul National de Supraveghere Macroprudentiala

Legea privind constituirea Comitetului National pentru Supravegherea Macroprudentiala a fost promulgata de catre presedintele Klaus Iohannis, dupa ce, anul trecut, acesta a trimis-o in Parlament spre reexaminare. Fata de varianta initiala, actul normativ contine cateva modificari, in conformitate cu cerintele din cererea presedintelui. Citeste mai mult

Romanii inca nu au incredere in tranzactiile online

Perceptia generala, potrivit careia Romania sta bine la competente digitale si are angajati bine pregatiti in domeniul IT a fost, din nou, demontata de Comisia Europeana. Potrivit celui mai recent raport privind economia digitala, doar jumatate dintre romani utilizeaza regulat internetul, dar multi evita cumparaturile si platile online. Citeste mai mult

Facebook