Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Transilvania isi face fond de pensii

Autor: Conso |

Publicat in: Banii & economia

 


Banca Transilvania si asiguratorul olandez Aegon vor infiinta o companie de pensii private in Romania. Societatea se va constitui in vara acestui an si va avea sediul central la Cluj Napoca.

Cei doi actionari vor avea detineri egale la capitalul social. Aceasta initiativa vine in anticiparea introducerii sistemului obligatoriu de pensii private in 2008.

In plus, Aegon va infiinta o societate de asigurari, care va incheia un acord de distributie cu Banca Transilvania, in scopul vanzarii de produse cobranded.

?Parteneriatul pe care ni l-am propus cu Banca Transilvania, alaturi de recenta noastra achizitie, o companie de gestionare a fondurilor de pensii private din Polonia, va consolida semnificativ prezenta noastra pe piata de pensii din Europa Centrala si de Est?, a spus Gabor Kepecs, director general pentru Europa Centrala si de Est la Aegon.

Alte articole din Banii & economia

Banii & economia

Finantele readuc in discutie poprirea electronica

Poprirea electronica a conturilor bancare revine in atentia autoritatilor, dar ramane in stadiul de proiect. La aproape un an de la anuntul fostului ministru al Finantelor Publice, Anca Dragu, privind implementarea popririi electronice, Ministerul publica proiectul de ordin in acest scop. Citeste mai mult

Noi detalii cu privire la impozitul pe gospodarii

Ministerul Finantelor Publice incearca sa lamureasca opinia publica cu privire la modul in care urmeaza sa se plateasca impozitul pe venitul persoanelor fizice incepend de anul viitor. Institutia a transmis un draft al proiectului Codului economic la care se lucreaza in prezent. Citeste mai mult

Facebook