Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Transilvania isi face fond de pensii

Autor: Conso |

Publicat in: Banii & economia

 


Banca Transilvania si asiguratorul olandez Aegon vor infiinta o companie de pensii private in Romania. Societatea se va constitui in vara acestui an si va avea sediul central la Cluj Napoca.

Cei doi actionari vor avea detineri egale la capitalul social. Aceasta initiativa vine in anticiparea introducerii sistemului obligatoriu de pensii private in 2008.

In plus, Aegon va infiinta o societate de asigurari, care va incheia un acord de distributie cu Banca Transilvania, in scopul vanzarii de produse cobranded.

?Parteneriatul pe care ni l-am propus cu Banca Transilvania, alaturi de recenta noastra achizitie, o companie de gestionare a fondurilor de pensii private din Polonia, va consolida semnificativ prezenta noastra pe piata de pensii din Europa Centrala si de Est?, a spus Gabor Kepecs, director general pentru Europa Centrala si de Est la Aegon.

Alte articole din Banii & economia

Banii & economia

PE cere Maltei masuri impotriva oficialilor implicati in Panama Papers

Deputatii europeni preseaza Malta sa ia masuri impotriva inaltilor demnitari implicati in scandalul Panama Papers, avand in vedere ca, la mai bine de un an de la dezvaluiri, autoritatile nu au facut nimic in acest sens. Totodata, ei cer Comisiei Europene sa verifice daca statul mentionat a respectat Directiva UE privind spalarea banilor. Citeste mai mult

CDR: Impozitul pe gospodarie va duce la introducerea de noi taxe

Impozitul pe gospodarii, introdus din 2018 in varianta anuntata recent de Guvern, va determina scaderi importante de venituri la buget. In aceste conditii, oamenii de afaceri se tem ca aceasta situatie va duce la majorari de taxe de la jumatatea anului viitor. Citeste mai mult

Facebook