Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Leul incheie saptamana fara o tendinta clara

Autor: Conso |

Publicat in: Valute

 

Cursul euro-leu anuntat astazi de BNR a ajuns la 4,2186, cel mai ridicat nivel al ultimelor doua saptamani. Totusi, evolutia recenta nu reuseste sa plaseze moneda nationala pe o tendinta clara.

Moneda nationala a inregistrat in ultima saptamana o evolutie contrara, caracterizata de aprecieri si deprecieri succesive, fara a se incadra intr-o evolutie clara. Cel mai redus nivel al cursului oficial, anuntat de BNR in ultimele 5 zile, a fost de 4,2096 lei pentru un euro.

Spre deosebire de leu, monedele regionale s-au inscris intr-o tendinta de depreciere. Cea mai mare scadere a inregistrat-o forintul magiar, care a pierdut in 5 zile 2,6% fata de moneda europeana.

Cotatiile valutare pot fi urmarite in timp real pe Conso in sectiunea de Curs valutar.

Alte articole din Valute

Valute

Previziuni pozitive pentru dolar in 2017

Rezerva Federala Americana (Fed) va continua sa intareasca politica monetara in cursul acestui an, fiind posibila accelerarea ritmului majorarii dobanzilor. In aceste conditii, economiile expuse la moneda americana vor avea de suferit. In Europa, economia va fi grevata de incertitudinile generate de alegeri. Citeste mai mult

Leul incepe noul an pe crestere

Leul incepe anul in revenire fata de principalele valute, dupa ce la finalul anului trecut a suferit scaderi semnificative, in special in raport cu dolarul american si cu euro. Fata de moneda americana, leul a inregistrat un record negativ dupa altul pe final de an, iar in raport cu euro minime ale ultimilor patru ani. Citeste mai mult

Facebook