Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

BCR scade dobanda la depozite cu pana la 1,2%

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

BCR bonifica in octombrie dobanzi in scadere cu pana la 1,2 procente la lei, euro si dolari. Randamentele in lei nu trec de 8,5%, castigul maxim fiind obtinut la depozitele mai mari de 10.000 lei.

Rata de dobanda este fixa, iar perioada de economisire este cuprinsa intre 3 si 12 luni.

Clientii care constituite depozite cu dobanda variabila incaseaza cele mai mici valori. Acestea oscileaza intre 4,5% si 6,5%, si difera in functie de suma depusa si maturitatea depozitului.

La valuta, clientii pot constitui depozite numai cu rata fixa de dobanda. Deponentii care prefera economiile in euro sunt rasplatiti cu dobanzi cuprise intre 2,2% si 3%.

Noua grila a dobanzilor se aplica atat pentru depozitele noi constituite, cat si pentru cele prelungite incepand cu 1 octombrie.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

Cat mai platesc bancile pentru depozitele in lei?

Deponentii trebuie sa se multumeasca cu castiguri tot mai mici pentru economiile depuse. Ba chiar, tinand cont de celelalte costuri asociate (comisioane, impozit pe dobanda, etc), uneori ajung sa scoata din banca mai putini bani decat au depus. In cazul bancilor mari dobanzile au ajuns la valori apropiate de 0%. Citeste mai mult

Plafonul de garantare a depozitelor, suplimentat temporar pentru unii clienti

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a instituit un plafon de garantare suplimentar, de 100.000 de euro, pentru depozitele ce rezulta din tranzactii imobiliare, mosteniri, despagubiri, plata unor indemnizatii de asigurare si altele. Garantarea suplimentara este valabila, insa, pe o perioada limitata, de 12 luni, potrivit unui comunicat al institutiei. Citeste mai mult

Facebook