Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

BCR scade dobanda la depozite cu pana la 1,2%

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

BCR bonifica in octombrie dobanzi in scadere cu pana la 1,2 procente la lei, euro si dolari. Randamentele in lei nu trec de 8,5%, castigul maxim fiind obtinut la depozitele mai mari de 10.000 lei.

Rata de dobanda este fixa, iar perioada de economisire este cuprinsa intre 3 si 12 luni.

Clientii care constituite depozite cu dobanda variabila incaseaza cele mai mici valori. Acestea oscileaza intre 4,5% si 6,5%, si difera in functie de suma depusa si maturitatea depozitului.

La valuta, clientii pot constitui depozite numai cu rata fixa de dobanda. Deponentii care prefera economiile in euro sunt rasplatiti cu dobanzi cuprise intre 2,2% si 3%.

Noua grila a dobanzilor se aplica atat pentru depozitele noi constituite, cat si pentru cele prelungite incepand cu 1 octombrie.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook