Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Cursul coboara sub 4,20 lei/ euro

Autor: Conso |

Publicat in: Valute

 

Leul s-a apreciat in sedinta de tranzactionare de astazi cu peste 3 bani in fata monedei unice europene, cursul oficial scazand sub pragul de 4,20.

BNR a fixat astazi cursul euro-leu la 4,1974 lei/ euro. Aprecierea monedei nationale se inscrie in tendinta regionala de apreciere a valutelor, castigul acestora ajungand la 1,4% in cazul forintului maghiar.

Pe piata interbancara, euro se tranzactioneaza in jurul nivelului de 4,19 lei, in scadere cu aproximativ 0,6% fata de valoarea de inchidere de marti.

Cotatiile valutare pot fi urmarite in timp real pe Conso in sectiunea de Curs valutar.

Alte articole din Valute

Valute

Isarescu: Nu exista loc pentru aprecierea leului

Leul a fost una dintre cele mai stabile monede din regiune in ultimul an insa, in perioada urmatoare, pentru moneda nationala exista riscul deprecierii. Avertismentul vine chiar de la guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), care a declarat, ca nu exista loc pentru aprecierea leului. Citeste mai mult

Pierderi pe linie din cauza turbulentelor politice

Economia nationala resimte efectele evenimentelor politice din ultimele zile, care au generat ample proteste de strada. Moneda nationala si indicii bursieri au fost primii indicatori care au reactionat imediat prin deprecieri semnificative, acestia fiind urmati rapid de prima de risc si de randamentele la titlurile de stat. Citeste mai mult

Facebook