Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Cursul coboara sub 4,20 lei/ euro

Autor: Conso |

Publicat in: Valute

 

Leul s-a apreciat in sedinta de tranzactionare de astazi cu peste 3 bani in fata monedei unice europene, cursul oficial scazand sub pragul de 4,20.

BNR a fixat astazi cursul euro-leu la 4,1974 lei/ euro. Aprecierea monedei nationale se inscrie in tendinta regionala de apreciere a valutelor, castigul acestora ajungand la 1,4% in cazul forintului maghiar.

Pe piata interbancara, euro se tranzactioneaza in jurul nivelului de 4,19 lei, in scadere cu aproximativ 0,6% fata de valoarea de inchidere de marti.

Cotatiile valutare pot fi urmarite in timp real pe Conso in sectiunea de Curs valutar.

Alte articole din Valute

Valute

Previziuni pozitive pentru dolar in 2017

Rezerva Federala Americana (Fed) va continua sa intareasca politica monetara in cursul acestui an, fiind posibila accelerarea ritmului majorarii dobanzilor. In aceste conditii, economiile expuse la moneda americana vor avea de suferit. In Europa, economia va fi grevata de incertitudinile generate de alegeri. Citeste mai mult

Leul incepe noul an pe crestere

Leul incepe anul in revenire fata de principalele valute, dupa ce la finalul anului trecut a suferit scaderi semnificative, in special in raport cu dolarul american si cu euro. Fata de moneda americana, leul a inregistrat un record negativ dupa altul pe final de an, iar in raport cu euro minime ale ultimilor patru ani. Citeste mai mult

Facebook