Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Cursul coboara sub 4,20 lei/ euro

Autor: Conso |

Publicat in: Valute

 

Leul s-a apreciat in sedinta de tranzactionare de astazi cu peste 3 bani in fata monedei unice europene, cursul oficial scazand sub pragul de 4,20.

BNR a fixat astazi cursul euro-leu la 4,1974 lei/ euro. Aprecierea monedei nationale se inscrie in tendinta regionala de apreciere a valutelor, castigul acestora ajungand la 1,4% in cazul forintului maghiar.

Pe piata interbancara, euro se tranzactioneaza in jurul nivelului de 4,19 lei, in scadere cu aproximativ 0,6% fata de valoarea de inchidere de marti.

Cotatiile valutare pot fi urmarite in timp real pe Conso in sectiunea de Curs valutar.

Alte articole din Valute

Valute

Leul dezechilibrat de climatul politic din SUA

Climatul politic negativ din SUA se resimte si la nivelul cursului de schimb euro-leu. Acesta a inregistrat o crestere de aproape 2 bani joi depasind nivelul de 4,57 lei pentru un euro joi. Vineri moneda europeana a revenit usor pe scadere, pana la un curs de 4,5616 lei. Citeste mai mult

Care sunt perspectivele cursului leu/euro?

Leul da din nou emotii celor cu rate la credite in valuta, intrand pe un trend de depreciere inca de saptamana trecuta. Moneda nationala a sarit pragul de 4,55 lei/euro si a continuat sa scada si luni, iar perspectivele pe termen mai indelungat arata o depreciere in raport cu moneda europeana. Citeste mai mult

Facebook