Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Brandul BCR Chisinau a trecut sub palaria Erste

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

BCR Chisinau si-a lansat astazi noul logo, ce adopta elementele de identitate grafice si vizuale ale grupului Erste. De asemenea, banca va intra intr-un program de reorganizare.

Schimbarea adusa de noul logo consta in alaturarea cunoscutului S rosu la acronimul BCR. Litera S rosie este un simbol traditional al bancilor de economii si al Erste Bank, precum si un element comun al tuturor subsidiarelor Gupului Erste.

Schimbarea vizuala va fi insotita de una organizatorica ce implica toate aspectele activitatii bancii.

"Vom remodela structura organizationala, vom imbunatati sistemul informatic si modelele operationale, vom reamenaja sediile si vom dezvolta oferta de produse si servicii", a declarat Dan Stelian Mocanu, presedintele BCR Chisinau.

Alte articole din Info banci

Info banci

Cum lucreaza bancile de Craciun si Anul Nou

Unitatile bancare sunt inchise in zilele de 25 si 26 decembrie 2016, respectiv 1 si 2 ianuarie 2017, cu exceptia unor agentii din centrele comerciale. Insa si in zilele mentionate, clientii pot accesa unele servicii, prin intermediul canalelor alternative. Citeste mai mult

Deschiderea de cont migreaza dinspre offline spre online

Bancile incearca sa tina pasul cu digitalizarea, la presiunea concurentei, dar si a clientilor din ce in ce mai ocupati. Serviciile la distanta sunt tot mai apreciate si, in consecinta, bancile fac eforturi sa le promoveze. Cu toate acestea, in cele mai multe cazuri utilizarea unui cont creat online nu se poate face fara prezenta fizica la banca. Citeste mai mult

Facebook