Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Brandul BCR Chisinau a trecut sub palaria Erste

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

BCR Chisinau si-a lansat astazi noul logo, ce adopta elementele de identitate grafice si vizuale ale grupului Erste. De asemenea, banca va intra intr-un program de reorganizare.

Schimbarea adusa de noul logo consta in alaturarea cunoscutului S rosu la acronimul BCR. Litera S rosie este un simbol traditional al bancilor de economii si al Erste Bank, precum si un element comun al tuturor subsidiarelor Gupului Erste.

Schimbarea vizuala va fi insotita de una organizatorica ce implica toate aspectele activitatii bancii.

"Vom remodela structura organizationala, vom imbunatati sistemul informatic si modelele operationale, vom reamenaja sediile si vom dezvolta oferta de produse si servicii", a declarat Dan Stelian Mocanu, presedintele BCR Chisinau.

Alte articole din Info banci

Info banci

Echipa Conso.ro va ureaza Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

Pana pe 8 ianuarie 2018, echipa Conso.ro intra in vacanta. Va uram tuturor Sarbatori Fericite si La Multi Ani si va promitem ca vom reveni in forta in 2018 cu cele mai bune si mai actualizate informatii financiare! Citeste mai mult

Inca o banca greceasca iese de pe piata romaneasca

Anul 2017 a adus numeroase schimbari pe piata bancara din Romania. Chiar pe final de an, a mai fost anuntata o tranzactie pe acasta piata: Piraeus Bank Romania trece de la greci la americani, dupa ce banca mama a vandut-o fondului de investitii J.C. Flowers & Co. Citeste mai mult

Facebook