Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Brandul BCR Chisinau a trecut sub palaria Erste

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

BCR Chisinau si-a lansat astazi noul logo, ce adopta elementele de identitate grafice si vizuale ale grupului Erste. De asemenea, banca va intra intr-un program de reorganizare.

Schimbarea adusa de noul logo consta in alaturarea cunoscutului S rosu la acronimul BCR. Litera S rosie este un simbol traditional al bancilor de economii si al Erste Bank, precum si un element comun al tuturor subsidiarelor Gupului Erste.

Schimbarea vizuala va fi insotita de una organizatorica ce implica toate aspectele activitatii bancii.

"Vom remodela structura organizationala, vom imbunatati sistemul informatic si modelele operationale, vom reamenaja sediile si vom dezvolta oferta de produse si servicii", a declarat Dan Stelian Mocanu, presedintele BCR Chisinau.

Alte articole din Info banci

Info banci

Isarescu: Credibilitatea bancilor s-a erodat in ultimii ani

Credibilitatea bancilor in ochii clientilor s-a erodat in ultimii ani, iar numarul litigiilor in care acestea sunt implicate le afecteaza capitalul, sustine guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu. El sfatuieste bancile sa isi cultive clientii si sa inceapa educatia financiara cu omul de la ghiseu. Citeste mai mult

Romanii prefera interactiunea umana la banca

Consumatorii romani de produse si servicii financiare sunt mai reticenti decat cei din alte tari cand vine vorba de interactiunea complet digitala cu o institutie financiara. Romanii prefera in mare masura interactiunea cu un angajat al bancii si declara ca au mai mare incredere intr-o banca cu sucursale. Citeste mai mult

Facebook