Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Brandul BCR Chisinau a trecut sub palaria Erste

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

BCR Chisinau si-a lansat astazi noul logo, ce adopta elementele de identitate grafice si vizuale ale grupului Erste. De asemenea, banca va intra intr-un program de reorganizare.

Schimbarea adusa de noul logo consta in alaturarea cunoscutului S rosu la acronimul BCR. Litera S rosie este un simbol traditional al bancilor de economii si al Erste Bank, precum si un element comun al tuturor subsidiarelor Gupului Erste.

Schimbarea vizuala va fi insotita de una organizatorica ce implica toate aspectele activitatii bancii.

"Vom remodela structura organizationala, vom imbunatati sistemul informatic si modelele operationale, vom reamenaja sediile si vom dezvolta oferta de produse si servicii", a declarat Dan Stelian Mocanu, presedintele BCR Chisinau.

Alte articole din Info banci

Info banci

Cehia pregateste taxarea suplimentara a bancilor

Taxarea suplimentara a bancilor tinde sa se extinda in Europa. Autoritatile din Cehia au anuntat, recent, ca vor propune implementarea unei astfel de taxe pentru a sprijini finantarea scolilor si a infrastructurii, dar si pentru a limita scoaterea profiturilor din tara, scrie Reuters. Citeste mai mult

Romania are doi bancheri de un milion de euro

Romania a revenit in elita bancara europeana cu doi bancheri remunerati cu peste un milion de euro anual. Autoritatea Bancara Europeana (EBA) a publicat raportul anual cu castigurile in mediul bancar european, din care reiese ca doi bancheri din tara noastra au incasat, in 2015, sume care depasesc suma mentionata. Citeste mai mult

Facebook