Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Brandul BCR Chisinau a trecut sub palaria Erste

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

BCR Chisinau si-a lansat astazi noul logo, ce adopta elementele de identitate grafice si vizuale ale grupului Erste. De asemenea, banca va intra intr-un program de reorganizare.

Schimbarea adusa de noul logo consta in alaturarea cunoscutului S rosu la acronimul BCR. Litera S rosie este un simbol traditional al bancilor de economii si al Erste Bank, precum si un element comun al tuturor subsidiarelor Gupului Erste.

Schimbarea vizuala va fi insotita de una organizatorica ce implica toate aspectele activitatii bancii.

"Vom remodela structura organizationala, vom imbunatati sistemul informatic si modelele operationale, vom reamenaja sediile si vom dezvolta oferta de produse si servicii", a declarat Dan Stelian Mocanu, presedintele BCR Chisinau.

Alte articole din Info banci

Info banci

Ce tranzactii se confirma pe piata bancara din Romania?

Situatie rar intalnita pe piata bancara. Banca Nationala a Romaniei (BNR) a respins tranzactia prin care OTP Bank intentiona sa preia Banca Romaneasca. Decizia nu a fost oficial explicata, insa era oarecum asteptata, avand in vedere termenul indelungat de analiza. In schimb, o alta tranzactie in derulare a primit toate aprobarile necesare. Citeste mai mult

Angajatii din banci nu vor mai fi ''premiati'' pentru planul de vanzari

Angajatii din sistemul bancar nu vor mai putea fi motivati financiar sa vanda clientilor produse si servicii cat mai multe si cat mai complexe. Prevederea este cuprinsa intr-un Ghid emis de Autoritatea Bancara Europeana (ABE) pe care trebuie sa il respecte toate institutiile aflate sub supravegherea BNR incepand din data de 13 ianuarie 2018. Citeste mai mult

Facebook