Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Carduri cu jocuri de lumini pentru cumparatorii din SUA

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

In SUA, cardurile prepaid au prins un avant puternic, in ciuda costurilor destul de mari pe care le implica. Vanzarea lor se bazeaza de multe ori pe modul de prezentare.

Pentru perioada sarbatorilor, lantul de magazine Best Buy din SUA a lansat un card de cumparaturi care are incorporate leduri care se aprind in momentul atingerii plasticului.

Cardul are incorporata o mica baterie care ofera pana la 60.000 de aprinderi ale led-urilor incorporate in card. Acesta poate fi utilizat atat de cumparator, dar poate fi oferit si sub forma de cadou de Craciun.

Acest card este realizat printr-o tehnologie speciala, iar emiterea lui costa 5 dolari - fata de doar 50 centi pentru un card normal. Pana in prezent, in doar cateva saptamani, au fost emise deja 250.000 de astfel de carduri de Craciun.

Corespondenta de la Paris, de la Targul de Carduri - eveniment prezentat in exclusivitate pentru Romania de Conso.ro

Alte articole din Carduri

Carduri

Piata unica digitala stimuleaza comertul online transfrontalier. Cum putem face plati?

Comertul electronic transfrontalier va lua amploare in urma acordului politic la care au ajuns recent Parlamentul European, Consiliul si Comisia de a pune capat geoblocarii nejustificate pentru consumatorii care doresc sa achizitioneze produse sau servicii online in interiorul UE. Citeste mai mult

Ce prefera europenii: cash sau card?

Platile in numerar nu par a fi in pericol in Europa. Mai mult, europenii sunt atat de atasati de cash incat un sfert dintre ei sustin ca isi retrag o parte din bani din banca pentru a ii tine acasa. Datele reies dintr-un studiu publicat de Banca Centrala Europeana (BCE). Citeste mai mult

Facebook