Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Carduri cu jocuri de lumini pentru cumparatorii din SUA

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

In SUA, cardurile prepaid au prins un avant puternic, in ciuda costurilor destul de mari pe care le implica. Vanzarea lor se bazeaza de multe ori pe modul de prezentare.

Pentru perioada sarbatorilor, lantul de magazine Best Buy din SUA a lansat un card de cumparaturi care are incorporate leduri care se aprind in momentul atingerii plasticului.

Cardul are incorporata o mica baterie care ofera pana la 60.000 de aprinderi ale led-urilor incorporate in card. Acesta poate fi utilizat atat de cumparator, dar poate fi oferit si sub forma de cadou de Craciun.

Acest card este realizat printr-o tehnologie speciala, iar emiterea lui costa 5 dolari - fata de doar 50 centi pentru un card normal. Pana in prezent, in doar cateva saptamani, au fost emise deja 250.000 de astfel de carduri de Craciun.

Corespondenta de la Paris, de la Targul de Carduri - eveniment prezentat in exclusivitate pentru Romania de Conso.ro

Alte articole din Carduri

Carduri

Activitatea bancara, afectata de telefonia mobila

Din ce in ce mai des, telefonia mobila interfereaza cu activitatea bancara. Pe de o parte, usureaza accesul la conturi si la tranzactii dar, pe de alta, se creeaza o dependenta tot mai stransa. Dependenta ce risca sa creeze probleme serioase clientilor care sunt acum, practic, obligati sa utilizeze serviciile de telefonie. Citeste mai mult

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Facebook