Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Carduri cu jocuri de lumini pentru cumparatorii din SUA

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

In SUA, cardurile prepaid au prins un avant puternic, in ciuda costurilor destul de mari pe care le implica. Vanzarea lor se bazeaza de multe ori pe modul de prezentare.

Pentru perioada sarbatorilor, lantul de magazine Best Buy din SUA a lansat un card de cumparaturi care are incorporate leduri care se aprind in momentul atingerii plasticului.

Cardul are incorporata o mica baterie care ofera pana la 60.000 de aprinderi ale led-urilor incorporate in card. Acesta poate fi utilizat atat de cumparator, dar poate fi oferit si sub forma de cadou de Craciun.

Acest card este realizat printr-o tehnologie speciala, iar emiterea lui costa 5 dolari - fata de doar 50 centi pentru un card normal. Pana in prezent, in doar cateva saptamani, au fost emise deja 250.000 de astfel de carduri de Craciun.

Corespondenta de la Paris, de la Targul de Carduri - eveniment prezentat in exclusivitate pentru Romania de Conso.ro

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Riscul de atacuri financiare creste de Sarbatori

Riscul ca datele cardului bancar sa fie furate creste semnificativ in perioada sarbatorilor de iarna, odata cu inmultirea ofertelor din partea comerciantilor, fapt care duce la mai multe cumparaturi online. In aceste conditii, specialistii in atacuri cibernetice recomanda prudenta in introducerea datelor de card pe site-uri necunoscute. Citeste mai mult

Facebook