Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

OTP Bank Romania trece pe profit

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

OTP Bank Romania a inregistrat primul trimestru profitabil din istoria bancii. Profitul aferent celui de-al treilea trimestru al anului s-a ridicat la 931 milioane forinti.

Profitul dupa impozitare cumulat a inclus pierderea de 273 milioane forinti in 2008, ceea ce inseamna o crestere anuala de 88%. Controlul strict al costurilor, deblocarea provizioanelor, precum si cresterea semnificativa a creditelor si a depozitelor au dus la obtinerea acestor rezultate.

Activele totale au crescut cu 36% comparativ cu perioada similara a anului precedent si cu 6% fata de trimestrul anterior.

In cadrul categoriei de credite de retail, creditele pentru locuinte, inclusiv cele garantate cu capital propriu, au inregistrat o crestere anuala de 128%. Creditele corporative au crescut cu 35% pe baza anuala si 12% baza trimestriala.

Alte articole din Info banci

Info banci

Echipa Conso.ro va ureaza Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

Pana pe 8 ianuarie 2018, echipa Conso.ro intra in vacanta. Va uram tuturor Sarbatori Fericite si La Multi Ani si va promitem ca vom reveni in forta in 2018 cu cele mai bune si mai actualizate informatii financiare! Citeste mai mult

Inca o banca greceasca iese de pe piata romaneasca

Anul 2017 a adus numeroase schimbari pe piata bancara din Romania. Chiar pe final de an, a mai fost anuntata o tranzactie pe acasta piata: Piraeus Bank Romania trece de la greci la americani, dupa ce banca mama a vandut-o fondului de investitii J.C. Flowers & Co. Citeste mai mult

Facebook