Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

OTP Bank Romania trece pe profit

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

OTP Bank Romania a inregistrat primul trimestru profitabil din istoria bancii. Profitul aferent celui de-al treilea trimestru al anului s-a ridicat la 931 milioane forinti.

Profitul dupa impozitare cumulat a inclus pierderea de 273 milioane forinti in 2008, ceea ce inseamna o crestere anuala de 88%. Controlul strict al costurilor, deblocarea provizioanelor, precum si cresterea semnificativa a creditelor si a depozitelor au dus la obtinerea acestor rezultate.

Activele totale au crescut cu 36% comparativ cu perioada similara a anului precedent si cu 6% fata de trimestrul anterior.

In cadrul categoriei de credite de retail, creditele pentru locuinte, inclusiv cele garantate cu capital propriu, au inregistrat o crestere anuala de 128%. Creditele corporative au crescut cu 35% pe baza anuala si 12% baza trimestriala.

Alte articole din Info banci

Info banci

Cum lucreaza bancile de Craciun si Anul Nou

Unitatile bancare sunt inchise in zilele de 25 si 26 decembrie 2016, respectiv 1 si 2 ianuarie 2017, cu exceptia unor agentii din centrele comerciale. Insa si in zilele mentionate, clientii pot accesa unele servicii, prin intermediul canalelor alternative. Citeste mai mult

Deschiderea de cont migreaza dinspre offline spre online

Bancile incearca sa tina pasul cu digitalizarea, la presiunea concurentei, dar si a clientilor din ce in ce mai ocupati. Serviciile la distanta sunt tot mai apreciate si, in consecinta, bancile fac eforturi sa le promoveze. Cu toate acestea, in cele mai multe cazuri utilizarea unui cont creat online nu se poate face fara prezenta fizica la banca. Citeste mai mult

Facebook