Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Cardurile ISIC pot fi utilizate de acum si in reteaua MasterCard

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

ISIC a semnat un parteneriat cu MasterCard in emiterea de carduri pentru studenti, care sa poata fi utilizate si pentru plati in magazine. Prima tara care a emis astfel de carduri este Franta.

Cardurile Isic, utilizate de studenti pentru obtinerea de reduceri in mii de locatii la nivel international, vor putea avea acum si functie de mijloc de plata.

Prima tara in care un card ISIC-MasterCard a fost emis este Franta, prin intermediul bancii Credit Lyonnais.  
Pocesul de emitere presupune transmiterea unei poze a studentului prin e-mail. Odata primita, poza este inserata in design-ul cardului – urmand specificatiile ISIC – iar cardul bancar ajunge la beneficiar intr-o saptamana.

A doua banca europeana care a adoptat acest concept a fost OTP in Ungaria. In septembrie, banca a lansat doua noi programe, MasterCard Online ISIC si MasterCard Online Junior.

“Prin intermediul parteneriatului cu ISIC, am reusit sa punem la punct urmatoarea generatie de carduri pentru studenti, adaugand capacitatea de plata internationala”, a decalrat Ann Ehlen, manager de produs in cadrul MasterCard Europe.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Riscul de atacuri financiare creste de Sarbatori

Riscul ca datele cardului bancar sa fie furate creste semnificativ in perioada sarbatorilor de iarna, odata cu inmultirea ofertelor din partea comerciantilor, fapt care duce la mai multe cumparaturi online. In aceste conditii, specialistii in atacuri cibernetice recomanda prudenta in introducerea datelor de card pe site-uri necunoscute. Citeste mai mult

Facebook