Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Cardurile ISIC pot fi utilizate de acum si in reteaua MasterCard

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

ISIC a semnat un parteneriat cu MasterCard in emiterea de carduri pentru studenti, care sa poata fi utilizate si pentru plati in magazine. Prima tara care a emis astfel de carduri este Franta.

Cardurile Isic, utilizate de studenti pentru obtinerea de reduceri in mii de locatii la nivel international, vor putea avea acum si functie de mijloc de plata.

Prima tara in care un card ISIC-MasterCard a fost emis este Franta, prin intermediul bancii Credit Lyonnais.  
Pocesul de emitere presupune transmiterea unei poze a studentului prin e-mail. Odata primita, poza este inserata in design-ul cardului – urmand specificatiile ISIC – iar cardul bancar ajunge la beneficiar intr-o saptamana.

A doua banca europeana care a adoptat acest concept a fost OTP in Ungaria. In septembrie, banca a lansat doua noi programe, MasterCard Online ISIC si MasterCard Online Junior.

“Prin intermediul parteneriatului cu ISIC, am reusit sa punem la punct urmatoarea generatie de carduri pentru studenti, adaugand capacitatea de plata internationala”, a decalrat Ann Ehlen, manager de produs in cadrul MasterCard Europe.

Alte articole din Carduri

Carduri

Activitatea bancara, afectata de telefonia mobila

Din ce in ce mai des, telefonia mobila interfereaza cu activitatea bancara. Pe de o parte, usureaza accesul la conturi si la tranzactii dar, pe de alta, se creeaza o dependenta tot mai stransa. Dependenta ce risca sa creeze probleme serioase clientilor care sunt acum, practic, obligati sa utilizeze serviciile de telefonie. Citeste mai mult

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Facebook