Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

ProCredit majoreaza dobanzile la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

In perioada 15 februarie-15 martie 2007, ProCredit Bank majoreaza rata dobanzii la depozitele la termen in lei pe 12 luni la 7,75%. Dobanzile la acest depozit sunt fixe.
 
« Prin aceasta campanie, ne dorim sa incurajam populatia sa economiseasca pe termen lung si sa aratam clientilor ca economisirea pe termen lung este avantajoasa si sigura», afirma Ilinca Rosetti, director executiv retail la ProCredit Bank.
 
Campania se desfasoara in toate cele 29 de unitati ale bancii din intreaga tara si se adreseaza atat clientilor existenti, cat si celor potentiali.

Alte articole din Depozite

Depozite

Cum afecteaza inflatia economiile romanilor?

Romanii economisesc mult mai putin decat vecinii nostri si nici nu isi plaseaza banii in instrumente care sa le protejeze valoarea. Economiile sunt mentinute, in continuare, preponderent in depozite bancare si mult mai putin in fonduri de investitii. Citeste mai mult

Metodele confuze de prezentare a ofertelor revin in practica bancilor

Intr-o perioada in care putine banci mai ofera deponentilor un castig real la economiile din depozite bancare, un articol publicitar postat pe unul dintre site-urile cu trafic important atrage atentia. Citeste mai mult

Facebook