Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

ProCredit majoreaza dobanzile la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

In perioada 15 februarie-15 martie 2007, ProCredit Bank majoreaza rata dobanzii la depozitele la termen in lei pe 12 luni la 7,75%. Dobanzile la acest depozit sunt fixe.
 
« Prin aceasta campanie, ne dorim sa incurajam populatia sa economiseasca pe termen lung si sa aratam clientilor ca economisirea pe termen lung este avantajoasa si sigura», afirma Ilinca Rosetti, director executiv retail la ProCredit Bank.
 
Campania se desfasoara in toate cele 29 de unitati ale bancii din intreaga tara si se adreseaza atat clientilor existenti, cat si celor potentiali.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook