Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

ProCredit majoreaza dobanzile la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

In perioada 15 februarie-15 martie 2007, ProCredit Bank majoreaza rata dobanzii la depozitele la termen in lei pe 12 luni la 7,75%. Dobanzile la acest depozit sunt fixe.
 
« Prin aceasta campanie, ne dorim sa incurajam populatia sa economiseasca pe termen lung si sa aratam clientilor ca economisirea pe termen lung este avantajoasa si sigura», afirma Ilinca Rosetti, director executiv retail la ProCredit Bank.
 
Campania se desfasoara in toate cele 29 de unitati ale bancii din intreaga tara si se adreseaza atat clientilor existenti, cat si celor potentiali.

Alte articole din Depozite

Depozite

Revine Robor pe crestere accelerata?

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care se actualizeaza dobanzile la creditele in lei a crescut, luni, semnificativ in comparatie cu evolutia din ultimele luni, cand ne-a obisnuit cu pasi mici de la o zi la alta. Aceasta crestere vine la putin timp dupa anuntul referitor la inflatia din luna martie, de 5%. Citeste mai mult

Prognozele pesimiste indreapta populatia catre economisirea in valuta

Prognozele pesimiste cu privire la evolutia inflatiei si a cursului de schimb determina tot mai multi romani sa revina la preferinta pentru economiile in valuta. In ultimul an, se observa clar cum depozitele populatiei in moneda straina cresc constant, depasind ca ritm de crestere economiile in lei. Citeste mai mult

Facebook