Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Porsche are o noua oferta de leasing operational

Autor: Conso |

Publicat in: Credite auto & leasing

 

Porsche Romania a relansat leasingul operational, produsul fiind destinat in exclusivitate companiilor. Principalul avantaj este ca intreaga chirie lunara este deductibila fiscal.
 
Leasingul operational este oferit doar pentru autovehicule noi, iar contractul se incheie pentru o perioada fixa de 42 de luni, cu avans zero si o singura plata lunara. Masina este asigurata casco pe intreaga perioada a contractului, costul politei fiind inclus in chiria lunara.
 
La incheierea contractului, se plateste o singura taxa de administrare, care se calculeaza in functie de pretul autoturismului si de cuantumul taxei pentru prima inmatriculare.
 
De exemplu, pentru un VW Golf in valoare de 17.850 euro (cu TVA), taxa de management este de 751,5 euro, iar chiria lunara este de 394 euro (inclusiv asigurarea casco). Calculele au sunt facute in conditiile unei termen de utilizare de 42 luni, cu o limita de parcurs de 25.000 km pe an.
 
“Leasingul operational a suferit niste modificari structurale ca rezultat al recentelor modificari legislative si fiscale in materie de leasing in Romania. Am realizat un produs mai flexibil si mai simplu pentru a dezvolta sectorul managementului de flote si pentru a raspunde asteptarilor marilor companii in special », spune Kurt Leitner, CEO la Porsche Finance Group.

Alte articole din Credite auto & leasing

Credite auto & leasing

Noi tichete pentru Rabla

Programul Rabla Clasic 2016 a fost suplimentat cu 3.538 de tichete, in valoare de aproximativ 23 de milioane de lei, exclusiv pentru persoanele fizice. Aceasta este a treia suplimentare din acest an. Totodata, termenul de inscriere si de depunere a dosarelor a fost prelungit pana la data de 10 decembrie 2016, a anuntat Ministerul Mediului. Citeste mai mult

CE cere Volkswagen un angajament ferm catre consumatori

Comisia Europeana continua sa faca presiuni asupra grupului auto german, Volkswagen AG, pentru a suporta pagubele provocate clientilor de scandalul manipularii emisiilor diesel. Forul european cere concernului german sa inceapa plata despagubirilor catre consumatorii afectati si sa promita ferm ca vehiculele afectate vor fi reparate anul urmator. Citeste mai mult

Facebook