Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Porsche are o noua oferta de leasing operational

Autor: Conso |

Publicat in: Credite auto & leasing

 

Porsche Romania a relansat leasingul operational, produsul fiind destinat in exclusivitate companiilor. Principalul avantaj este ca intreaga chirie lunara este deductibila fiscal.
 
Leasingul operational este oferit doar pentru autovehicule noi, iar contractul se incheie pentru o perioada fixa de 42 de luni, cu avans zero si o singura plata lunara. Masina este asigurata casco pe intreaga perioada a contractului, costul politei fiind inclus in chiria lunara.
 
La incheierea contractului, se plateste o singura taxa de administrare, care se calculeaza in functie de pretul autoturismului si de cuantumul taxei pentru prima inmatriculare.
 
De exemplu, pentru un VW Golf in valoare de 17.850 euro (cu TVA), taxa de management este de 751,5 euro, iar chiria lunara este de 394 euro (inclusiv asigurarea casco). Calculele au sunt facute in conditiile unei termen de utilizare de 42 luni, cu o limita de parcurs de 25.000 km pe an.
 
“Leasingul operational a suferit niste modificari structurale ca rezultat al recentelor modificari legislative si fiscale in materie de leasing in Romania. Am realizat un produs mai flexibil si mai simplu pentru a dezvolta sectorul managementului de flote si pentru a raspunde asteptarilor marilor companii in special », spune Kurt Leitner, CEO la Porsche Finance Group.

Alte articole din Credite auto & leasing

Credite auto & leasing

Soferii care au platit taxele auto, buni de plata din nou

Sistemul care urmeaza sa inlocuiasca timbrul de mediu pe piata auto pare a prinde contur. Ministerul Mediului a elaborat un proiect, care presupune introducerea unor abtibilduri (stikere) colorate, care sa faca distinctia intre autoturisme in functie de nivelul de poluare al acestora. Citeste mai mult

Sperante pentru consumatorii europeni in scandalul Dieselgate

Consumatorii europeni, afectati de scandalul Dieselgate, in care este implicat producatorul auto Volkswagen (VW) ar putea primi sprijin pentru a obtine despagubiri. Dupa mai multe interventii ale oficialilor europeni pe aceasta tema, si Agentiile nationale pentru protectia consumatorilor dau semne ca vor sa se implice. Citeste mai mult

Facebook