Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Porsche are o noua oferta de leasing operational

Autor: Conso |

Publicat in: Credite auto & leasing

 

Porsche Romania a relansat leasingul operational, produsul fiind destinat in exclusivitate companiilor. Principalul avantaj este ca intreaga chirie lunara este deductibila fiscal.
 
Leasingul operational este oferit doar pentru autovehicule noi, iar contractul se incheie pentru o perioada fixa de 42 de luni, cu avans zero si o singura plata lunara. Masina este asigurata casco pe intreaga perioada a contractului, costul politei fiind inclus in chiria lunara.
 
La incheierea contractului, se plateste o singura taxa de administrare, care se calculeaza in functie de pretul autoturismului si de cuantumul taxei pentru prima inmatriculare.
 
De exemplu, pentru un VW Golf in valoare de 17.850 euro (cu TVA), taxa de management este de 751,5 euro, iar chiria lunara este de 394 euro (inclusiv asigurarea casco). Calculele au sunt facute in conditiile unei termen de utilizare de 42 luni, cu o limita de parcurs de 25.000 km pe an.
 
“Leasingul operational a suferit niste modificari structurale ca rezultat al recentelor modificari legislative si fiscale in materie de leasing in Romania. Am realizat un produs mai flexibil si mai simplu pentru a dezvolta sectorul managementului de flote si pentru a raspunde asteptarilor marilor companii in special », spune Kurt Leitner, CEO la Porsche Finance Group.

Alte articole din Credite auto & leasing

Credite auto & leasing

Creste valoarea tichetului Rabla

Programul Rabla de anul acesta vine cu un tichet de o valoare mai mare. Aceasta va creste de la 6.500 la 8.000 de lei pentru fiecare masina data la casat. Anuntul a fost facut de ministrul Mediului, Daniel Constantin. Acesta a precizat ca, cel mai probabil, programul va incepe in aprilie. Citeste mai mult

Primele efecte ale eliminarii timbrului de mediu

Eliminarea timbrului de mediu, de la 1 februarie, isi arata primele efecte. In ianuarie, inmatricularile de masini rulate au fost practic sistate, pentru ca cei care au cumparat astfel de vehicule au asteptat eliminarea taxei. In schimb, dupa data mentionata, Registrul Auto Roman (RAR) si serviciul inmatriculari (DRPCIV) au fost luate cu asalt. Citeste mai mult

Facebook