Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Porsche are o noua oferta de leasing operational

Autor: Conso |

Publicat in: Credite auto & leasing

 

Porsche Romania a relansat leasingul operational, produsul fiind destinat in exclusivitate companiilor. Principalul avantaj este ca intreaga chirie lunara este deductibila fiscal.
 
Leasingul operational este oferit doar pentru autovehicule noi, iar contractul se incheie pentru o perioada fixa de 42 de luni, cu avans zero si o singura plata lunara. Masina este asigurata casco pe intreaga perioada a contractului, costul politei fiind inclus in chiria lunara.
 
La incheierea contractului, se plateste o singura taxa de administrare, care se calculeaza in functie de pretul autoturismului si de cuantumul taxei pentru prima inmatriculare.
 
De exemplu, pentru un VW Golf in valoare de 17.850 euro (cu TVA), taxa de management este de 751,5 euro, iar chiria lunara este de 394 euro (inclusiv asigurarea casco). Calculele au sunt facute in conditiile unei termen de utilizare de 42 luni, cu o limita de parcurs de 25.000 km pe an.
 
“Leasingul operational a suferit niste modificari structurale ca rezultat al recentelor modificari legislative si fiscale in materie de leasing in Romania. Am realizat un produs mai flexibil si mai simplu pentru a dezvolta sectorul managementului de flote si pentru a raspunde asteptarilor marilor companii in special », spune Kurt Leitner, CEO la Porsche Finance Group.

Alte articole din Credite auto & leasing

Credite auto & leasing

MFP insista cu programul Prima Masina, in ciuda insuccesului

Ministerul Finantelor Publice (MFP) mentine si in 2017 programul Prima Masina, desi in cei doi ani de derulare nu s-a dovedit a fi unul de succes. Plafonul alocat pentru acest an va fi insa redus la jumatate fata de anul trecut, la 50 de milioane de lei, si finantat din banii neutilizati in 2016. Citeste mai mult

Pretul carburantilor, in crestere

Pretul carburantilor ar putea creste in perioada urmatoare in Romania, alimentand scumpiri in lant, asa cum se intampla de fiecare data cand astfel de fenomene se manifesta. Exista cel putin doua motive de ingrijorare in acest sens: decizia producatorilor de titei de a limita productia si aprecierea dolarului. Citeste mai mult

Facebook