Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Dobanzile platite de Alpha Bank, in scadere cu 1,25%

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Alpha Bank plateste dobanzi mai mici cu pana la 1,25 puncte procentuale la produsele de economisire. Rata dobanzii la lei se incadreaza intre 9,75% si 11,5%.

In cazul depozitelor progresive, banca a operat modificari numai pentru cele constituite in euro. Dobanda de plecare este de 2% in prima luna si creste progresiv pana la 6,7% pentru  scadenta la un an, respectiv 7,25% pentru scadenta la 6 luni.

Contul de economii afiseaza acum dobanzi cuprinse intre 8,75% si 10% la lei, iar la euro – intre 2,75% si 4%.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunile de Comparatii Depozite la termen si Conturi de economii.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook