Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Dobanzile platite de Alpha Bank, in scadere cu 1,25%

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Alpha Bank plateste dobanzi mai mici cu pana la 1,25 puncte procentuale la produsele de economisire. Rata dobanzii la lei se incadreaza intre 9,75% si 11,5%.

In cazul depozitelor progresive, banca a operat modificari numai pentru cele constituite in euro. Dobanda de plecare este de 2% in prima luna si creste progresiv pana la 6,7% pentru  scadenta la un an, respectiv 7,25% pentru scadenta la 6 luni.

Contul de economii afiseaza acum dobanzi cuprinse intre 8,75% si 10% la lei, iar la euro – intre 2,75% si 4%.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunile de Comparatii Depozite la termen si Conturi de economii.

Alte articole din Depozite

Depozite

Cat mai platesc bancile pentru depozitele in lei?

Deponentii trebuie sa se multumeasca cu castiguri tot mai mici pentru economiile depuse. Ba chiar, tinand cont de celelalte costuri asociate (comisioane, impozit pe dobanda, etc), uneori ajung sa scoata din banca mai putini bani decat au depus. In cazul bancilor mari dobanzile au ajuns la valori apropiate de 0%. Citeste mai mult

Plafonul de garantare a depozitelor, suplimentat temporar pentru unii clienti

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a instituit un plafon de garantare suplimentar, de 100.000 de euro, pentru depozitele ce rezulta din tranzactii imobiliare, mosteniri, despagubiri, plata unor indemnizatii de asigurare si altele. Garantarea suplimentara este valabila, insa, pe o perioada limitata, de 12 luni, potrivit unui comunicat al institutiei. Citeste mai mult

Facebook