Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Transilvania premiaza utilizatorii de internet banking

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

In urma campaniei demarate de Banca Transilvania in luna iulie, 20 de noi utilizatori ai serviciului de  internet banking BT 24 au castigat cate un laptop.

Toti clientii care au activat serviciul de internet banking in perioada aceasta beneficiaza de abonament gratuit pentru primele 6 luni de utilizare.

Prin BT 24 se pot realiza plati in lei catre orice beneficiar, conturile proprii ale aceluiasi client, catre alti clienti ai bancii si catre conturile de trezorerie.

De asemenea facturile catre Distrigaz, Orange, Romtelecom , UPC, Electrica Transilvania Nord si Distrigaz Sud se pot achita gratuit.

Serviciul  mai permite si efectuarea de transferuri valutare interne sau externe, tranzactii de schimb valutar sau constituirea ori desfiintarea depozitelor.

Campania a adus aproape 12.000 de noi clienti din toata tara.

Alte articole din Info banci

Info banci

Cehia pregateste taxarea suplimentara a bancilor

Taxarea suplimentara a bancilor tinde sa se extinda in Europa. Autoritatile din Cehia au anuntat, recent, ca vor propune implementarea unei astfel de taxe pentru a sprijini finantarea scolilor si a infrastructurii, dar si pentru a limita scoaterea profiturilor din tara, scrie Reuters. Citeste mai mult

Romania are doi bancheri de un milion de euro

Romania a revenit in elita bancara europeana cu doi bancheri remunerati cu peste un milion de euro anual. Autoritatea Bancara Europeana (EBA) a publicat raportul anual cu castigurile in mediul bancar european, din care reiese ca doi bancheri din tara noastra au incasat, in 2015, sume care depasesc suma mentionata. Citeste mai mult

Facebook