Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Transilvania premiaza utilizatorii de internet banking

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

In urma campaniei demarate de Banca Transilvania in luna iulie, 20 de noi utilizatori ai serviciului de  internet banking BT 24 au castigat cate un laptop.

Toti clientii care au activat serviciul de internet banking in perioada aceasta beneficiaza de abonament gratuit pentru primele 6 luni de utilizare.

Prin BT 24 se pot realiza plati in lei catre orice beneficiar, conturile proprii ale aceluiasi client, catre alti clienti ai bancii si catre conturile de trezorerie.

De asemenea facturile catre Distrigaz, Orange, Romtelecom , UPC, Electrica Transilvania Nord si Distrigaz Sud se pot achita gratuit.

Serviciul  mai permite si efectuarea de transferuri valutare interne sau externe, tranzactii de schimb valutar sau constituirea ori desfiintarea depozitelor.

Campania a adus aproape 12.000 de noi clienti din toata tara.

Alte articole din Info banci

Info banci

Isarescu: Credibilitatea bancilor s-a erodat in ultimii ani

Credibilitatea bancilor in ochii clientilor s-a erodat in ultimii ani, iar numarul litigiilor in care acestea sunt implicate le afecteaza capitalul, sustine guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu. El sfatuieste bancile sa isi cultive clientii si sa inceapa educatia financiara cu omul de la ghiseu. Citeste mai mult

Romanii prefera interactiunea umana la banca

Consumatorii romani de produse si servicii financiare sunt mai reticenti decat cei din alte tari cand vine vorba de interactiunea complet digitala cu o institutie financiara. Romanii prefera in mare masura interactiunea cu un angajat al bancii si declara ca au mai mare incredere intr-o banca cu sucursale. Citeste mai mult

Facebook