Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Transilvania premiaza utilizatorii de internet banking

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

In urma campaniei demarate de Banca Transilvania in luna iulie, 20 de noi utilizatori ai serviciului de  internet banking BT 24 au castigat cate un laptop.

Toti clientii care au activat serviciul de internet banking in perioada aceasta beneficiaza de abonament gratuit pentru primele 6 luni de utilizare.

Prin BT 24 se pot realiza plati in lei catre orice beneficiar, conturile proprii ale aceluiasi client, catre alti clienti ai bancii si catre conturile de trezorerie.

De asemenea facturile catre Distrigaz, Orange, Romtelecom , UPC, Electrica Transilvania Nord si Distrigaz Sud se pot achita gratuit.

Serviciul  mai permite si efectuarea de transferuri valutare interne sau externe, tranzactii de schimb valutar sau constituirea ori desfiintarea depozitelor.

Campania a adus aproape 12.000 de noi clienti din toata tara.

Alte articole din Info banci

Info banci

Echipa Conso.ro va ureaza Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

Pana pe 8 ianuarie 2018, echipa Conso.ro intra in vacanta. Va uram tuturor Sarbatori Fericite si La Multi Ani si va promitem ca vom reveni in forta in 2018 cu cele mai bune si mai actualizate informatii financiare! Citeste mai mult

Inca o banca greceasca iese de pe piata romaneasca

Anul 2017 a adus numeroase schimbari pe piata bancara din Romania. Chiar pe final de an, a mai fost anuntata o tranzactie pe acasta piata: Piraeus Bank Romania trece de la greci la americani, dupa ce banca mama a vandut-o fondului de investitii J.C. Flowers & Co. Citeste mai mult

Facebook