Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Transilvania premiaza utilizatorii de internet banking

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

In urma campaniei demarate de Banca Transilvania in luna iulie, 20 de noi utilizatori ai serviciului de  internet banking BT 24 au castigat cate un laptop.

Toti clientii care au activat serviciul de internet banking in perioada aceasta beneficiaza de abonament gratuit pentru primele 6 luni de utilizare.

Prin BT 24 se pot realiza plati in lei catre orice beneficiar, conturile proprii ale aceluiasi client, catre alti clienti ai bancii si catre conturile de trezorerie.

De asemenea facturile catre Distrigaz, Orange, Romtelecom , UPC, Electrica Transilvania Nord si Distrigaz Sud se pot achita gratuit.

Serviciul  mai permite si efectuarea de transferuri valutare interne sau externe, tranzactii de schimb valutar sau constituirea ori desfiintarea depozitelor.

Campania a adus aproape 12.000 de noi clienti din toata tara.

Alte articole din Info banci

Info banci

Ce tranzactii se confirma pe piata bancara din Romania?

Situatie rar intalnita pe piata bancara. Banca Nationala a Romaniei (BNR) a respins tranzactia prin care OTP Bank intentiona sa preia Banca Romaneasca. Decizia nu a fost oficial explicata, insa era oarecum asteptata, avand in vedere termenul indelungat de analiza. In schimb, o alta tranzactie in derulare a primit toate aprobarile necesare. Citeste mai mult

Angajatii din banci nu vor mai fi ''premiati'' pentru planul de vanzari

Angajatii din sistemul bancar nu vor mai putea fi motivati financiar sa vanda clientilor produse si servicii cat mai multe si cat mai complexe. Prevederea este cuprinsa intr-un Ghid emis de Autoritatea Bancara Europeana (ABE) pe care trebuie sa il respecte toate institutiile aflate sub supravegherea BNR incepand din data de 13 ianuarie 2018. Citeste mai mult

Facebook