Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Transilvania premiaza utilizatorii de internet banking

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

In urma campaniei demarate de Banca Transilvania in luna iulie, 20 de noi utilizatori ai serviciului de  internet banking BT 24 au castigat cate un laptop.

Toti clientii care au activat serviciul de internet banking in perioada aceasta beneficiaza de abonament gratuit pentru primele 6 luni de utilizare.

Prin BT 24 se pot realiza plati in lei catre orice beneficiar, conturile proprii ale aceluiasi client, catre alti clienti ai bancii si catre conturile de trezorerie.

De asemenea facturile catre Distrigaz, Orange, Romtelecom , UPC, Electrica Transilvania Nord si Distrigaz Sud se pot achita gratuit.

Serviciul  mai permite si efectuarea de transferuri valutare interne sau externe, tranzactii de schimb valutar sau constituirea ori desfiintarea depozitelor.

Campania a adus aproape 12.000 de noi clienti din toata tara.

Alte articole din Info banci

Info banci

Cum lucreaza bancile de Craciun si Anul Nou

Unitatile bancare sunt inchise in zilele de 25 si 26 decembrie 2016, respectiv 1 si 2 ianuarie 2017, cu exceptia unor agentii din centrele comerciale. Insa si in zilele mentionate, clientii pot accesa unele servicii, prin intermediul canalelor alternative. Citeste mai mult

Deschiderea de cont migreaza dinspre offline spre online

Bancile incearca sa tina pasul cu digitalizarea, la presiunea concurentei, dar si a clientilor din ce in ce mai ocupati. Serviciile la distanta sunt tot mai apreciate si, in consecinta, bancile fac eforturi sa le promoveze. Cu toate acestea, in cele mai multe cazuri utilizarea unui cont creat online nu se poate face fara prezenta fizica la banca. Citeste mai mult

Facebook