Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Millennium Bank reduce dobanzile la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Millennium Bank a redus dobanda la produsele de economisire in lei si euro cu pana la 2 puncte procentuale. Noile valori ajung la 15,5% pentru depozitul clasic in lei si la 6% pentru cel in euro.

In cazul depozitului la termen in lei, rata dobanzii porneste de la 13%, in cazul scadentei de 1 luna. Cel mai mare randament este oferit de banca la depozitul pe 3 luni. In acest caz, rata dobanzii ajunge la 15,5%.

Si la economiile in euro, banca a decis reducerea dobanzii, cel mai inalt nivel fiind de 6%, pentru scadenta de 3 luni.

Suma minima necesara pentru constituirea unui depozit la termen este de 500 lei sau 200 euro.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

(P) TBI Bank si-a extins oferta de depozite

TBI Bank si-a extins oferta de produse de economisire introducand noi beneficii, precum si o noua moneda pentru constituirea depozitelor. Clientii beneficiaza de noul depozit in USD si zero taxa de administrare pentru conturile curente. Citeste mai mult

Revine Robor pe crestere accelerata?

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care se actualizeaza dobanzile la creditele in lei a crescut, luni, semnificativ in comparatie cu evolutia din ultimele luni, cand ne-a obisnuit cu pasi mici de la o zi la alta. Aceasta crestere vine la putin timp dupa anuntul referitor la inflatia din luna martie, de 5%. Citeste mai mult

Facebook