Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Millennium Bank reduce dobanzile la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Millennium Bank a redus dobanda la produsele de economisire in lei si euro cu pana la 2 puncte procentuale. Noile valori ajung la 15,5% pentru depozitul clasic in lei si la 6% pentru cel in euro.

In cazul depozitului la termen in lei, rata dobanzii porneste de la 13%, in cazul scadentei de 1 luna. Cel mai mare randament este oferit de banca la depozitul pe 3 luni. In acest caz, rata dobanzii ajunge la 15,5%.

Si la economiile in euro, banca a decis reducerea dobanzii, cel mai inalt nivel fiind de 6%, pentru scadenta de 3 luni.

Suma minima necesara pentru constituirea unui depozit la termen este de 500 lei sau 200 euro.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

De ce nu cresc dobanzile la depozite?

Indicatorul Robor la 3 luni, in functie de care se actualizeaza dobanzile la credite, isi reia cresterea dupa o perioada de aproximativ doua luni de acalmie, si nu da semne sa se opreasca prea curand. In aceste conditii, dobanzile la creditele in derulare vor creste cu siguranta, in timp ce deponentii se vad tot mai pagubiti. Citeste mai mult

Dobanzile la depozite nu urmeaza trendul ROBOR

Cresterea dobanzilor pe piata monetara a atras atentia tuturor debitorilor cu credite in lei cu dobanda variabila, avand in vedere ca aceasta se modifica in functie de indicatorul ROBOR. Pe de alta parte, si deponentii sperau la remuneratii mai generoase din partea bancilor, avand in vedere scumpirile din ultima vreme. Citeste mai mult

Facebook