Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Millennium Bank reduce dobanzile la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Millennium Bank a redus dobanda la produsele de economisire in lei si euro cu pana la 2 puncte procentuale. Noile valori ajung la 15,5% pentru depozitul clasic in lei si la 6% pentru cel in euro.

In cazul depozitului la termen in lei, rata dobanzii porneste de la 13%, in cazul scadentei de 1 luna. Cel mai mare randament este oferit de banca la depozitul pe 3 luni. In acest caz, rata dobanzii ajunge la 15,5%.

Si la economiile in euro, banca a decis reducerea dobanzii, cel mai inalt nivel fiind de 6%, pentru scadenta de 3 luni.

Suma minima necesara pentru constituirea unui depozit la termen este de 500 lei sau 200 euro.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

Cum afecteaza inflatia economiile romanilor?

Romanii economisesc mult mai putin decat vecinii nostri si nici nu isi plaseaza banii in instrumente care sa le protejeze valoarea. Economiile sunt mentinute, in continuare, preponderent in depozite bancare si mult mai putin in fonduri de investitii. Citeste mai mult

Metodele confuze de prezentare a ofertelor revin in practica bancilor

Intr-o perioada in care putine banci mai ofera deponentilor un castig real la economiile din depozite bancare, un articol publicitar postat pe unul dintre site-urile cu trafic important atrage atentia. Citeste mai mult

Facebook