Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Millennium Bank reduce dobanzile la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Millennium Bank a redus dobanda la produsele de economisire in lei si euro cu pana la 2 puncte procentuale. Noile valori ajung la 15,5% pentru depozitul clasic in lei si la 6% pentru cel in euro.

In cazul depozitului la termen in lei, rata dobanzii porneste de la 13%, in cazul scadentei de 1 luna. Cel mai mare randament este oferit de banca la depozitul pe 3 luni. In acest caz, rata dobanzii ajunge la 15,5%.

Si la economiile in euro, banca a decis reducerea dobanzii, cel mai inalt nivel fiind de 6%, pentru scadenta de 3 luni.

Suma minima necesara pentru constituirea unui depozit la termen este de 500 lei sau 200 euro.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook