Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Millennium Bank reduce dobanzile la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Millennium Bank a redus dobanda la produsele de economisire in lei si euro cu pana la 2 puncte procentuale. Noile valori ajung la 15,5% pentru depozitul clasic in lei si la 6% pentru cel in euro.

In cazul depozitului la termen in lei, rata dobanzii porneste de la 13%, in cazul scadentei de 1 luna. Cel mai mare randament este oferit de banca la depozitul pe 3 luni. In acest caz, rata dobanzii ajunge la 15,5%.

Si la economiile in euro, banca a decis reducerea dobanzii, cel mai inalt nivel fiind de 6%, pentru scadenta de 3 luni.

Suma minima necesara pentru constituirea unui depozit la termen este de 500 lei sau 200 euro.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

Cat mai platesc bancile pentru depozitele in lei?

Deponentii trebuie sa se multumeasca cu castiguri tot mai mici pentru economiile depuse. Ba chiar, tinand cont de celelalte costuri asociate (comisioane, impozit pe dobanda, etc), uneori ajung sa scoata din banca mai putini bani decat au depus. In cazul bancilor mari dobanzile au ajuns la valori apropiate de 0%. Citeste mai mult

Plafonul de garantare a depozitelor, suplimentat temporar pentru unii clienti

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a instituit un plafon de garantare suplimentar, de 100.000 de euro, pentru depozitele ce rezulta din tranzactii imobiliare, mosteniri, despagubiri, plata unor indemnizatii de asigurare si altele. Garantarea suplimentara este valabila, insa, pe o perioada limitata, de 12 luni, potrivit unui comunicat al institutiei. Citeste mai mult

Facebook