Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Bancpost a scazut dobanzile la depozite cu pana la 2%

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Bancpost a redus dobanzile la depozitul cu dobanda progresiva in lei cu un punct procentual. Noile dobanzi pornesc de la 13%, urcand progresiv pana la 15%.

In cazul depozitului in euro, banca a coborat rata dobanzii cu 2 puncte procentuale, platind de la inceputul lunii dobanzi intre 3% si 5%.

De asemenea, depozitul Start in lei - care poate fi constituite pe o perioada de 100 zile - are o dobanda de 13,5% fata de 13,75% anterior.

In acelasi timp, banca a ajustat in jos si dobanda la contul de economii cu pana la un punct procentual. Clientii care au optat pentru acesta, primesc o dobanda de 10% la lei, 3% - la euro si 2% - la dolari.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunile de Comparatii Depozite la termen si Conturi de economii.

Alte articole din Depozite

Depozite

Dobanzile la depozite nu urmeaza trendul ROBOR

Cresterea dobanzilor pe piata monetara a atras atentia tuturor debitorilor cu credite in lei cu dobanda variabila, avand in vedere ca aceasta se modifica in functie de indicatorul ROBOR. Pe de alta parte, si deponentii sperau la remuneratii mai generoase din partea bancilor, avand in vedere scumpirile din ultima vreme. Citeste mai mult

Cum afecteaza inflatia economiile romanilor?

Romanii economisesc mult mai putin decat vecinii nostri si nici nu isi plaseaza banii in instrumente care sa le protejeze valoarea. Economiile sunt mentinute, in continuare, preponderent in depozite bancare si mult mai putin in fonduri de investitii. Citeste mai mult

Facebook