Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Bancpost a scazut dobanzile la depozite cu pana la 2%

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Bancpost a redus dobanzile la depozitul cu dobanda progresiva in lei cu un punct procentual. Noile dobanzi pornesc de la 13%, urcand progresiv pana la 15%.

In cazul depozitului in euro, banca a coborat rata dobanzii cu 2 puncte procentuale, platind de la inceputul lunii dobanzi intre 3% si 5%.

De asemenea, depozitul Start in lei - care poate fi constituite pe o perioada de 100 zile - are o dobanda de 13,5% fata de 13,75% anterior.

In acelasi timp, banca a ajustat in jos si dobanda la contul de economii cu pana la un punct procentual. Clientii care au optat pentru acesta, primesc o dobanda de 10% la lei, 3% - la euro si 2% - la dolari.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunile de Comparatii Depozite la termen si Conturi de economii.

Alte articole din Depozite

Depozite

Revine Robor pe crestere accelerata?

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care se actualizeaza dobanzile la creditele in lei a crescut, luni, semnificativ in comparatie cu evolutia din ultimele luni, cand ne-a obisnuit cu pasi mici de la o zi la alta. Aceasta crestere vine la putin timp dupa anuntul referitor la inflatia din luna martie, de 5%. Citeste mai mult

Prognozele pesimiste indreapta populatia catre economisirea in valuta

Prognozele pesimiste cu privire la evolutia inflatiei si a cursului de schimb determina tot mai multi romani sa revina la preferinta pentru economiile in valuta. In ultimul an, se observa clar cum depozitele populatiei in moneda straina cresc constant, depasind ca ritm de crestere economiile in lei. Citeste mai mult

Facebook