Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Bancpost a scazut dobanzile la depozite cu pana la 2%

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Bancpost a redus dobanzile la depozitul cu dobanda progresiva in lei cu un punct procentual. Noile dobanzi pornesc de la 13%, urcand progresiv pana la 15%.

In cazul depozitului in euro, banca a coborat rata dobanzii cu 2 puncte procentuale, platind de la inceputul lunii dobanzi intre 3% si 5%.

De asemenea, depozitul Start in lei - care poate fi constituite pe o perioada de 100 zile - are o dobanda de 13,5% fata de 13,75% anterior.

In acelasi timp, banca a ajustat in jos si dobanda la contul de economii cu pana la un punct procentual. Clientii care au optat pentru acesta, primesc o dobanda de 10% la lei, 3% - la euro si 2% - la dolari.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunile de Comparatii Depozite la termen si Conturi de economii.

Alte articole din Depozite

Depozite

Metodele confuze de prezentare a ofertelor revin in practica bancilor

Intr-o perioada in care putine banci mai ofera deponentilor un castig real la economiile din depozite bancare, un articol publicitar postat pe unul dintre site-urile cu trafic important atrage atentia. Citeste mai mult

Cat mai platesc bancile pentru depozitele in lei?

Deponentii trebuie sa se multumeasca cu castiguri tot mai mici pentru economiile depuse. Ba chiar, tinand cont de celelalte costuri asociate (comisioane, impozit pe dobanda, etc), uneori ajung sa scoata din banca mai putini bani decat au depus. In cazul bancilor mari dobanzile au ajuns la valori apropiate de 0%. Citeste mai mult

Facebook