Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Bancpost a scazut dobanzile la depozite cu pana la 2%

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Bancpost a redus dobanzile la depozitul cu dobanda progresiva in lei cu un punct procentual. Noile dobanzi pornesc de la 13%, urcand progresiv pana la 15%.

In cazul depozitului in euro, banca a coborat rata dobanzii cu 2 puncte procentuale, platind de la inceputul lunii dobanzi intre 3% si 5%.

De asemenea, depozitul Start in lei - care poate fi constituite pe o perioada de 100 zile - are o dobanda de 13,5% fata de 13,75% anterior.

In acelasi timp, banca a ajustat in jos si dobanda la contul de economii cu pana la un punct procentual. Clientii care au optat pentru acesta, primesc o dobanda de 10% la lei, 3% - la euro si 2% - la dolari.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunile de Comparatii Depozite la termen si Conturi de economii.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook