Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Unitatile Credit Europe vor vinde carduri de credit doar celor cu domiciliul in acelasi oras

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Dupa ce a redus drastic limita finantarii la cardul de credit pentru clientii cu venituri mici, Credit Europe nu mai imprumuta persoanele cu domiciliul in orase in care banca nu este prezenta.

Aceeasi regula se aplica si in cazul in care nu va mai exista in viitor o sucursala Credit Europe Bank in oras, comuna sau sat.

Banca considera neeligibile si persoanele care au mai putin de un an vechime la actualul angajator sau desfasoara o munca necalificata, indiferent de nivelul salarial de care dispun.

Un client poate primi un singur card de credit stardard Credit Europe Bank si numai dupa o perioada de 6 luni se poate emite si cel de-al doilea card atasat contului. 

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Carduri de credit.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Riscul de atacuri financiare creste de Sarbatori

Riscul ca datele cardului bancar sa fie furate creste semnificativ in perioada sarbatorilor de iarna, odata cu inmultirea ofertelor din partea comerciantilor, fapt care duce la mai multe cumparaturi online. In aceste conditii, specialistii in atacuri cibernetice recomanda prudenta in introducerea datelor de card pe site-uri necunoscute. Citeste mai mult

Facebook