Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Unitatile Credit Europe vor vinde carduri de credit doar celor cu domiciliul in acelasi oras

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Dupa ce a redus drastic limita finantarii la cardul de credit pentru clientii cu venituri mici, Credit Europe nu mai imprumuta persoanele cu domiciliul in orase in care banca nu este prezenta.

Aceeasi regula se aplica si in cazul in care nu va mai exista in viitor o sucursala Credit Europe Bank in oras, comuna sau sat.

Banca considera neeligibile si persoanele care au mai putin de un an vechime la actualul angajator sau desfasoara o munca necalificata, indiferent de nivelul salarial de care dispun.

Un client poate primi un singur card de credit stardard Credit Europe Bank si numai dupa o perioada de 6 luni se poate emite si cel de-al doilea card atasat contului. 

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Carduri de credit.

Alte articole din Carduri

Carduri

Piata unica digitala stimuleaza comertul online transfrontalier. Cum putem face plati?

Comertul electronic transfrontalier va lua amploare in urma acordului politic la care au ajuns recent Parlamentul European, Consiliul si Comisia de a pune capat geoblocarii nejustificate pentru consumatorii care doresc sa achizitioneze produse sau servicii online in interiorul UE. Citeste mai mult

Ce prefera europenii: cash sau card?

Platile in numerar nu par a fi in pericol in Europa. Mai mult, europenii sunt atat de atasati de cash incat un sfert dintre ei sustin ca isi retrag o parte din bani din banca pentru a ii tine acasa. Datele reies dintr-un studiu publicat de Banca Centrala Europeana (BCE). Citeste mai mult

Facebook