Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Unitatile Credit Europe vor vinde carduri de credit doar celor cu domiciliul in acelasi oras

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Dupa ce a redus drastic limita finantarii la cardul de credit pentru clientii cu venituri mici, Credit Europe nu mai imprumuta persoanele cu domiciliul in orase in care banca nu este prezenta.

Aceeasi regula se aplica si in cazul in care nu va mai exista in viitor o sucursala Credit Europe Bank in oras, comuna sau sat.

Banca considera neeligibile si persoanele care au mai putin de un an vechime la actualul angajator sau desfasoara o munca necalificata, indiferent de nivelul salarial de care dispun.

Un client poate primi un singur card de credit stardard Credit Europe Bank si numai dupa o perioada de 6 luni se poate emite si cel de-al doilea card atasat contului. 

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Carduri de credit.

Alte articole din Carduri

Carduri

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Cati romani cumpara de pe internet?

Romanii, desi conectati in numar tot mai mare la internet, raman codasii Europei cand vine vorba de cumparaturi online. Din datele pe 2016 publicate de Eurostat reiese ca trei din patru gospodarii din Romania au acces la internet, insa doar 18% dintre acestia au cumparat sau au comandat bunuri sau servicii online. Citeste mai mult

Facebook