Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Romaneasca coboara cu 1,5% dobanzile la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Deponentii Bancii Romanesti vor primi dobanzi cu pana la 0,75 puncte procentuale mai mici la depozitele in lei, iar la euro - cu pana la 1,5 puncte procentuale.

Pentru depozitele cu dobanda bonificata la scadenta, noile rate de dobanda sunt cuprinse intre 12,5% si 13% la lei si intre 5% si 6% - la euro.

Si clientii care au optat pentru un cont de economii sunt recompensati cu dobanzi mai mici cu 0,5 puncte procentuale. Pentru conturile deschise in lei, banca ofera o dobanda de 12% la lei, iar pentru cele in euro - de 5,25%.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunile de Comparatii Depozite la termen si Conturi de economii .

Alte articole din Depozite

Depozite

Cat mai platesc bancile pentru depozitele in lei?

Deponentii trebuie sa se multumeasca cu castiguri tot mai mici pentru economiile depuse. Ba chiar, tinand cont de celelalte costuri asociate (comisioane, impozit pe dobanda, etc), uneori ajung sa scoata din banca mai putini bani decat au depus. In cazul bancilor mari dobanzile au ajuns la valori apropiate de 0%. Citeste mai mult

Plafonul de garantare a depozitelor, suplimentat temporar pentru unii clienti

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a instituit un plafon de garantare suplimentar, de 100.000 de euro, pentru depozitele ce rezulta din tranzactii imobiliare, mosteniri, despagubiri, plata unor indemnizatii de asigurare si altele. Garantarea suplimentara este valabila, insa, pe o perioada limitata, de 12 luni, potrivit unui comunicat al institutiei. Citeste mai mult

Facebook