Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Romaneasca coboara cu 1,5% dobanzile la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Deponentii Bancii Romanesti vor primi dobanzi cu pana la 0,75 puncte procentuale mai mici la depozitele in lei, iar la euro - cu pana la 1,5 puncte procentuale.

Pentru depozitele cu dobanda bonificata la scadenta, noile rate de dobanda sunt cuprinse intre 12,5% si 13% la lei si intre 5% si 6% - la euro.

Si clientii care au optat pentru un cont de economii sunt recompensati cu dobanzi mai mici cu 0,5 puncte procentuale. Pentru conturile deschise in lei, banca ofera o dobanda de 12% la lei, iar pentru cele in euro - de 5,25%.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunile de Comparatii Depozite la termen si Conturi de economii .

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook