Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Alpha Bank acorda bonus pe cardul de credit

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Alpha Bank desfasoara incepand cu 1 iulie, o campanie de promovare a platilor prin cardurile de credit, prin care returneaza in contul posesorilor o parte din suma utilizata.

Pentru cardurile emise sub sigla Visa, banca returneaza clientilor pe card 1%, dar nu mai mult de 10 lei, pentru fiecare tranzactie la comercianti de peste 100 lei. Oferta este valabila pentru toate cardurile existente sau emise pana la inceputul anului urmator.

Posesorii de carduri MasterCard, vor primi inapoi 10 lei din suma utilizata, pentru cel putin 100 de lei cheltuiti, pentru cardurile existente sau emise pana la 16 octombrie 2009.

Totodata, clientii persoane fizice care solicita un card de credit MasterCard pana pe 16 octombrie al acestui an, vor beneficia de o dobanda preferentiala de 17% pentru tranzactiile la comercianti si de 18% - pentru retragerile de numerar la bancomate. Banca nu percepe comisionul de administrare in primul an.

Pentru clientii existenti la data de 15 octombrie 2009 se va organiza a doua zi o tombola cu premii in lei, separat pentru cardurile Visa si MasterCard. Conditiile de participare sunt:
  • in perioada 1 iulie – 15 octombrie sa fi efectuat o tranzactie de cel putin 100 lei;
  • persoanele care achizitioneaza un card MasterCard in perioada 1 iulie –15 octombrie sunt automat inscrise.

Alte articole din Carduri

Carduri

Visa lanseaza o platforma de plati pentru companiile din Europa

Visa lanseaza in Europa serviciul Visa Direct, o platforma de plati in timp real care permite companiilor sa initieze plati, cum ar fi despagubirile pe polite de asigurare, precum si platile de la persoana la persoana. Citeste mai mult

Cum sa nu cazi in plasa capcanelor online

Consumatorii europeni sunt din ce in ce mai expusi in online la anunturi invazive si inselatoare. Prin urmare, este important sa fii foarte atent si circumspect atunci cand vine vorba de oferte mult prea bune pentru a fi adevarate, astfel incat sa nu ajungi sa platesti pentru bunuri sau abonamente la servicii de care nu ai nevoie. Citeste mai mult

Facebook