Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Alpha Bank acorda bonus pe cardul de credit

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Alpha Bank desfasoara incepand cu 1 iulie, o campanie de promovare a platilor prin cardurile de credit, prin care returneaza in contul posesorilor o parte din suma utilizata.

Pentru cardurile emise sub sigla Visa, banca returneaza clientilor pe card 1%, dar nu mai mult de 10 lei, pentru fiecare tranzactie la comercianti de peste 100 lei. Oferta este valabila pentru toate cardurile existente sau emise pana la inceputul anului urmator.

Posesorii de carduri MasterCard, vor primi inapoi 10 lei din suma utilizata, pentru cel putin 100 de lei cheltuiti, pentru cardurile existente sau emise pana la 16 octombrie 2009.

Totodata, clientii persoane fizice care solicita un card de credit MasterCard pana pe 16 octombrie al acestui an, vor beneficia de o dobanda preferentiala de 17% pentru tranzactiile la comercianti si de 18% - pentru retragerile de numerar la bancomate. Banca nu percepe comisionul de administrare in primul an.

Pentru clientii existenti la data de 15 octombrie 2009 se va organiza a doua zi o tombola cu premii in lei, separat pentru cardurile Visa si MasterCard. Conditiile de participare sunt:
  • in perioada 1 iulie – 15 octombrie sa fi efectuat o tranzactie de cel putin 100 lei;
  • persoanele care achizitioneaza un card MasterCard in perioada 1 iulie –15 octombrie sunt automat inscrise.

Alte articole din Carduri

Carduri

Ce prefera europenii: cash sau card?

Platile in numerar nu par a fi in pericol in Europa. Mai mult, europenii sunt atat de atasati de cash incat un sfert dintre ei sustin ca isi retrag o parte din bani din banca pentru a ii tine acasa. Datele reies dintr-un studiu publicat de Banca Centrala Europeana (BCE). Citeste mai mult

ANPC considera ilegal un comision platit frecvent de consumatori

Multe banci percep comisioane usturatoare pentru retragerea de numerar de pe cardurile de credit, desi ANPC sustine ca OUG 50/2010 le interzice in mod expres. Practica a fost sanctionata de curand de ANPC, insa doar in cazul CEC Bank. Ramane de vazut ce se va intampla in cazul celorlalte banci care percep consumatorilor aceste comisioane. Citeste mai mult

Facebook