Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Alpha Bank acorda bonus pe cardul de credit

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Alpha Bank desfasoara incepand cu 1 iulie, o campanie de promovare a platilor prin cardurile de credit, prin care returneaza in contul posesorilor o parte din suma utilizata.

Pentru cardurile emise sub sigla Visa, banca returneaza clientilor pe card 1%, dar nu mai mult de 10 lei, pentru fiecare tranzactie la comercianti de peste 100 lei. Oferta este valabila pentru toate cardurile existente sau emise pana la inceputul anului urmator.

Posesorii de carduri MasterCard, vor primi inapoi 10 lei din suma utilizata, pentru cel putin 100 de lei cheltuiti, pentru cardurile existente sau emise pana la 16 octombrie 2009.

Totodata, clientii persoane fizice care solicita un card de credit MasterCard pana pe 16 octombrie al acestui an, vor beneficia de o dobanda preferentiala de 17% pentru tranzactiile la comercianti si de 18% - pentru retragerile de numerar la bancomate. Banca nu percepe comisionul de administrare in primul an.

Pentru clientii existenti la data de 15 octombrie 2009 se va organiza a doua zi o tombola cu premii in lei, separat pentru cardurile Visa si MasterCard. Conditiile de participare sunt:
  • in perioada 1 iulie – 15 octombrie sa fi efectuat o tranzactie de cel putin 100 lei;
  • persoanele care achizitioneaza un card MasterCard in perioada 1 iulie –15 octombrie sunt automat inscrise.

Alte articole din Carduri

Carduri

Cati romani cumpara de pe internet?

Romanii, desi conectati in numar tot mai mare la internet, raman codasii Europei cand vine vorba de cumparaturi online. Din datele pe 2016 publicate de Eurostat reiese ca trei din patru gospodarii din Romania au acces la internet, insa doar 18% dintre acestia au cumparat sau au comandat bunuri sau servicii online. Citeste mai mult

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Facebook