Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Piraeus Bank taie intre 1-1,5% din dobanzile la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Piraeus Bank a redus dobanda la depozitele pentru populatie cu pana la 1,5 puncte procentuale la lei si 1 punct procentual la valuta. Depozitul cu dobanda progresiva a ramas nemodificat.
 
Pentru depozitul la termen in lei, noua rata dobanzii porneste de la 11% pentru scadenta de 1 luna si ajunge la 12% pentru scadenta de 1 an.
 
La euro, rata dobanzii variaza intre 3,90% si 5,35% in functie de scadenta.
 
Banca a decis reducerea dobanzii si pentru Depozitul constituit pe 100 zile. Noul nivel este de 13,5% la lei si 5,5% la euro.
 
Dobanzile sunt fixe si, in functie de produs si optiunea clientului, pot fi platite la scadenta sau lunar.

In cazul depozitului cu dobanda progresiva, pe 12 luni, dobanda la lei porneste de la 6,5% in prima luna si ajunge la 16% in ultima, in timp ce la euro rata dobanzii creste lunar de la 3% si 10%.

Alte articole din Depozite

Depozite

Revine Robor pe crestere accelerata?

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care se actualizeaza dobanzile la creditele in lei a crescut, luni, semnificativ in comparatie cu evolutia din ultimele luni, cand ne-a obisnuit cu pasi mici de la o zi la alta. Aceasta crestere vine la putin timp dupa anuntul referitor la inflatia din luna martie, de 5%. Citeste mai mult

Prognozele pesimiste indreapta populatia catre economisirea in valuta

Prognozele pesimiste cu privire la evolutia inflatiei si a cursului de schimb determina tot mai multi romani sa revina la preferinta pentru economiile in valuta. In ultimul an, se observa clar cum depozitele populatiei in moneda straina cresc constant, depasind ca ritm de crestere economiile in lei. Citeste mai mult

Facebook