Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Piraeus Bank taie intre 1-1,5% din dobanzile la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Piraeus Bank a redus dobanda la depozitele pentru populatie cu pana la 1,5 puncte procentuale la lei si 1 punct procentual la valuta. Depozitul cu dobanda progresiva a ramas nemodificat.
 
Pentru depozitul la termen in lei, noua rata dobanzii porneste de la 11% pentru scadenta de 1 luna si ajunge la 12% pentru scadenta de 1 an.
 
La euro, rata dobanzii variaza intre 3,90% si 5,35% in functie de scadenta.
 
Banca a decis reducerea dobanzii si pentru Depozitul constituit pe 100 zile. Noul nivel este de 13,5% la lei si 5,5% la euro.
 
Dobanzile sunt fixe si, in functie de produs si optiunea clientului, pot fi platite la scadenta sau lunar.

In cazul depozitului cu dobanda progresiva, pe 12 luni, dobanda la lei porneste de la 6,5% in prima luna si ajunge la 16% in ultima, in timp ce la euro rata dobanzii creste lunar de la 3% si 10%.

Alte articole din Depozite

Depozite

Dobanzile la depozite nu urmeaza trendul ROBOR

Cresterea dobanzilor pe piata monetara a atras atentia tuturor debitorilor cu credite in lei cu dobanda variabila, avand in vedere ca aceasta se modifica in functie de indicatorul ROBOR. Pe de alta parte, si deponentii sperau la remuneratii mai generoase din partea bancilor, avand in vedere scumpirile din ultima vreme. Citeste mai mult

Cum afecteaza inflatia economiile romanilor?

Romanii economisesc mult mai putin decat vecinii nostri si nici nu isi plaseaza banii in instrumente care sa le protejeze valoarea. Economiile sunt mentinute, in continuare, preponderent in depozite bancare si mult mai putin in fonduri de investitii. Citeste mai mult

Facebook