Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Piraeus Bank taie intre 1-1,5% din dobanzile la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Piraeus Bank a redus dobanda la depozitele pentru populatie cu pana la 1,5 puncte procentuale la lei si 1 punct procentual la valuta. Depozitul cu dobanda progresiva a ramas nemodificat.
 
Pentru depozitul la termen in lei, noua rata dobanzii porneste de la 11% pentru scadenta de 1 luna si ajunge la 12% pentru scadenta de 1 an.
 
La euro, rata dobanzii variaza intre 3,90% si 5,35% in functie de scadenta.
 
Banca a decis reducerea dobanzii si pentru Depozitul constituit pe 100 zile. Noul nivel este de 13,5% la lei si 5,5% la euro.
 
Dobanzile sunt fixe si, in functie de produs si optiunea clientului, pot fi platite la scadenta sau lunar.

In cazul depozitului cu dobanda progresiva, pe 12 luni, dobanda la lei porneste de la 6,5% in prima luna si ajunge la 16% in ultima, in timp ce la euro rata dobanzii creste lunar de la 3% si 10%.

Alte articole din Depozite

Depozite

Cat mai platesc bancile pentru depozitele in lei?

Deponentii trebuie sa se multumeasca cu castiguri tot mai mici pentru economiile depuse. Ba chiar, tinand cont de celelalte costuri asociate (comisioane, impozit pe dobanda, etc), uneori ajung sa scoata din banca mai putini bani decat au depus. In cazul bancilor mari dobanzile au ajuns la valori apropiate de 0%. Citeste mai mult

Plafonul de garantare a depozitelor, suplimentat temporar pentru unii clienti

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a instituit un plafon de garantare suplimentar, de 100.000 de euro, pentru depozitele ce rezulta din tranzactii imobiliare, mosteniri, despagubiri, plata unor indemnizatii de asigurare si altele. Garantarea suplimentara este valabila, insa, pe o perioada limitata, de 12 luni, potrivit unui comunicat al institutiei. Citeste mai mult

Facebook