Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Piraeus Bank taie intre 1-1,5% din dobanzile la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Piraeus Bank a redus dobanda la depozitele pentru populatie cu pana la 1,5 puncte procentuale la lei si 1 punct procentual la valuta. Depozitul cu dobanda progresiva a ramas nemodificat.
 
Pentru depozitul la termen in lei, noua rata dobanzii porneste de la 11% pentru scadenta de 1 luna si ajunge la 12% pentru scadenta de 1 an.
 
La euro, rata dobanzii variaza intre 3,90% si 5,35% in functie de scadenta.
 
Banca a decis reducerea dobanzii si pentru Depozitul constituit pe 100 zile. Noul nivel este de 13,5% la lei si 5,5% la euro.
 
Dobanzile sunt fixe si, in functie de produs si optiunea clientului, pot fi platite la scadenta sau lunar.

In cazul depozitului cu dobanda progresiva, pe 12 luni, dobanda la lei porneste de la 6,5% in prima luna si ajunge la 16% in ultima, in timp ce la euro rata dobanzii creste lunar de la 3% si 10%.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook