Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

GarantiBank reduce cu 1% dobanzile la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

GarantiBank va plati incepand cu 14 mai, dobanzi mai mici cu pana la 1,1 puncte procentuale pentru depozite. Rata dobanzii ajunge la 14,25% la lei si 5,65% la euro.

Dobanzile pornesc de la 13% la lei si 5,25% - la euro. Pentru dolari, acestea sunt cuprinse intre 2,5% si 2,75%. Depozitele pot fi constituite cu scadenta la o luna, 3 luni, 6 luni si un an.

Totodata, banca a decis prelungirea ofertei promotionale pentru noii clienti care opteaza pentru contractarea unui credit sau deschiderea unui depozit pana la 30 iunie.

Pe partea de creditare, clientii nu vor mai plati comision de analiza dosar si vor beneficia de reducerea la jumatate a comisionului de acordare, iar pe partea de economisire, vor primi un plus de 0,25% la dobanda standard.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook