Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

GarantiBank reduce cu 1% dobanzile la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

GarantiBank va plati incepand cu 14 mai, dobanzi mai mici cu pana la 1,1 puncte procentuale pentru depozite. Rata dobanzii ajunge la 14,25% la lei si 5,65% la euro.

Dobanzile pornesc de la 13% la lei si 5,25% - la euro. Pentru dolari, acestea sunt cuprinse intre 2,5% si 2,75%. Depozitele pot fi constituite cu scadenta la o luna, 3 luni, 6 luni si un an.

Totodata, banca a decis prelungirea ofertei promotionale pentru noii clienti care opteaza pentru contractarea unui credit sau deschiderea unui depozit pana la 30 iunie.

Pe partea de creditare, clientii nu vor mai plati comision de analiza dosar si vor beneficia de reducerea la jumatate a comisionului de acordare, iar pe partea de economisire, vor primi un plus de 0,25% la dobanda standard.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

Revine Robor pe crestere accelerata?

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care se actualizeaza dobanzile la creditele in lei a crescut, luni, semnificativ in comparatie cu evolutia din ultimele luni, cand ne-a obisnuit cu pasi mici de la o zi la alta. Aceasta crestere vine la putin timp dupa anuntul referitor la inflatia din luna martie, de 5%. Citeste mai mult

Prognozele pesimiste indreapta populatia catre economisirea in valuta

Prognozele pesimiste cu privire la evolutia inflatiei si a cursului de schimb determina tot mai multi romani sa revina la preferinta pentru economiile in valuta. In ultimul an, se observa clar cum depozitele populatiei in moneda straina cresc constant, depasind ca ritm de crestere economiile in lei. Citeste mai mult

Facebook