Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

GarantiBank reduce cu 1% dobanzile la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

GarantiBank va plati incepand cu 14 mai, dobanzi mai mici cu pana la 1,1 puncte procentuale pentru depozite. Rata dobanzii ajunge la 14,25% la lei si 5,65% la euro.

Dobanzile pornesc de la 13% la lei si 5,25% - la euro. Pentru dolari, acestea sunt cuprinse intre 2,5% si 2,75%. Depozitele pot fi constituite cu scadenta la o luna, 3 luni, 6 luni si un an.

Totodata, banca a decis prelungirea ofertei promotionale pentru noii clienti care opteaza pentru contractarea unui credit sau deschiderea unui depozit pana la 30 iunie.

Pe partea de creditare, clientii nu vor mai plati comision de analiza dosar si vor beneficia de reducerea la jumatate a comisionului de acordare, iar pe partea de economisire, vor primi un plus de 0,25% la dobanda standard.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

Plafonul de garantare a depozitelor, suplimentat temporar pentru unii clienti

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a instituit un plafon de garantare suplimentar, de 100.000 de euro, pentru depozitele ce rezulta din tranzactii imobiliare, mosteniri, despagubiri, plata unor indemnizatii de asigurare si altele. Garantarea suplimentara este valabila, insa, pe o perioada limitata, de 12 luni, potrivit unui comunicat al institutiei. Citeste mai mult

Deponentii romani, multi dar saraci

Multi dintre deponentii pe care bancile sustineau ca ii protejeaza atunci cand se impotriveau legislatiei pentru sprijinirea debitorilor sunt mai mult "pe hartie". Potrivit unui raport al Bancii Nationale a Romaniei, 40% dintre acestia au depozite mai mult decat simbolice, in medie de doar 21 de lei. Citeste mai mult

Facebook