Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

GarantiBank reduce cu 1% dobanzile la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

GarantiBank va plati incepand cu 14 mai, dobanzi mai mici cu pana la 1,1 puncte procentuale pentru depozite. Rata dobanzii ajunge la 14,25% la lei si 5,65% la euro.

Dobanzile pornesc de la 13% la lei si 5,25% - la euro. Pentru dolari, acestea sunt cuprinse intre 2,5% si 2,75%. Depozitele pot fi constituite cu scadenta la o luna, 3 luni, 6 luni si un an.

Totodata, banca a decis prelungirea ofertei promotionale pentru noii clienti care opteaza pentru contractarea unui credit sau deschiderea unui depozit pana la 30 iunie.

Pe partea de creditare, clientii nu vor mai plati comision de analiza dosar si vor beneficia de reducerea la jumatate a comisionului de acordare, iar pe partea de economisire, vor primi un plus de 0,25% la dobanda standard.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

Cum afecteaza inflatia economiile romanilor?

Romanii economisesc mult mai putin decat vecinii nostri si nici nu isi plaseaza banii in instrumente care sa le protejeze valoarea. Economiile sunt mentinute, in continuare, preponderent in depozite bancare si mult mai putin in fonduri de investitii. Citeste mai mult

Metodele confuze de prezentare a ofertelor revin in practica bancilor

Intr-o perioada in care putine banci mai ofera deponentilor un castig real la economiile din depozite bancare, un articol publicitar postat pe unul dintre site-urile cu trafic important atrage atentia. Citeste mai mult

Facebook