Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

GarantiBank reduce cu 1% dobanzile la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

GarantiBank va plati incepand cu 14 mai, dobanzi mai mici cu pana la 1,1 puncte procentuale pentru depozite. Rata dobanzii ajunge la 14,25% la lei si 5,65% la euro.

Dobanzile pornesc de la 13% la lei si 5,25% - la euro. Pentru dolari, acestea sunt cuprinse intre 2,5% si 2,75%. Depozitele pot fi constituite cu scadenta la o luna, 3 luni, 6 luni si un an.

Totodata, banca a decis prelungirea ofertei promotionale pentru noii clienti care opteaza pentru contractarea unui credit sau deschiderea unui depozit pana la 30 iunie.

Pe partea de creditare, clientii nu vor mai plati comision de analiza dosar si vor beneficia de reducerea la jumatate a comisionului de acordare, iar pe partea de economisire, vor primi un plus de 0,25% la dobanda standard.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

Metodele confuze de prezentare a ofertelor revin in practica bancilor

Intr-o perioada in care putine banci mai ofera deponentilor un castig real la economiile din depozite bancare, un articol publicitar postat pe unul dintre site-urile cu trafic important atrage atentia. Citeste mai mult

Cat mai platesc bancile pentru depozitele in lei?

Deponentii trebuie sa se multumeasca cu castiguri tot mai mici pentru economiile depuse. Ba chiar, tinand cont de celelalte costuri asociate (comisioane, impozit pe dobanda, etc), uneori ajung sa scoata din banca mai putini bani decat au depus. In cazul bancilor mari dobanzile au ajuns la valori apropiate de 0%. Citeste mai mult

Facebook