Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Transilvania incepe emiterea de carduri cu cip

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Banca Transilvania a inceput sa emita carduri cu cip, primul produs care trece la noua tehnologie fiind cardul de credit MasterCard Forte.

„Fiind produse de ultima generatie, procesarea tranzactiilor facute cu ajutorul cardurilor cu cip aliniaza Banca Transilvania la standardele internationale”, afirma Gabriela Nistor, director executiv la Banca Transilvania. Banca doreste ca in timp si alte carduri din oferta proprie sa dispuna de cip.

Cardurile MasterCard Forte cu banda magnetica – si care sunt acum in circulatie – vor functiona pana la data expirarii, iar in momentul reinnoirii vor fi inlocuite automat cu carduri cu cip.

Alte articole din Carduri

Carduri

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Cati romani cumpara de pe internet?

Romanii, desi conectati in numar tot mai mare la internet, raman codasii Europei cand vine vorba de cumparaturi online. Din datele pe 2016 publicate de Eurostat reiese ca trei din patru gospodarii din Romania au acces la internet, insa doar 18% dintre acestia au cumparat sau au comandat bunuri sau servicii online. Citeste mai mult

Facebook