Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Transilvania incepe emiterea de carduri cu cip

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Banca Transilvania a inceput sa emita carduri cu cip, primul produs care trece la noua tehnologie fiind cardul de credit MasterCard Forte.

„Fiind produse de ultima generatie, procesarea tranzactiilor facute cu ajutorul cardurilor cu cip aliniaza Banca Transilvania la standardele internationale”, afirma Gabriela Nistor, director executiv la Banca Transilvania. Banca doreste ca in timp si alte carduri din oferta proprie sa dispuna de cip.

Cardurile MasterCard Forte cu banda magnetica – si care sunt acum in circulatie – vor functiona pana la data expirarii, iar in momentul reinnoirii vor fi inlocuite automat cu carduri cu cip.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Serviciul ''cash back'' ramane optional pentru magazine

Serviciul prin care clientii pot solicita sume de bani in numerar in magazine, denumit ”cash back”, ramane optional pentru comercianti. Deputatii au dat votul final pe modificarea Legii care, initial, prevedea ca magazinele sa fie obligate sa ofere acest serviciu platitorilor cu cardul. Citeste mai mult

Facebook