Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

BCR atrage depozite cu dobanzi de 14% la lei

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

BCR a lansat un depozit promotional pe 12 luni in lei, platind o dobanda fixa de 14%. Oferta este valabila pentru depozitele noi, constituite pana la 30 iunie.

In cazul retragerilor premature, banca bonifica o dobanda de 8% pentru lunile in care banii au stat in depozit. De asemenea, pentru lichidarea depozitului la scadenta sau ulterior acesteia, nu se va percepe comision de retragere numerar.

BCR prelungeste si oferta promotionala cu dobanda de 13,75% la depozitele la termen de 2 luni in lei. Totodata, depozitele noi in euro pe termen de 6 luni, vor beneficia de o dobanda de 6% pana pe 30 iunie.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

Metodele confuze de prezentare a ofertelor revin in practica bancilor

Intr-o perioada in care putine banci mai ofera deponentilor un castig real la economiile din depozite bancare, un articol publicitar postat pe unul dintre site-urile cu trafic important atrage atentia. Citeste mai mult

Cat mai platesc bancile pentru depozitele in lei?

Deponentii trebuie sa se multumeasca cu castiguri tot mai mici pentru economiile depuse. Ba chiar, tinand cont de celelalte costuri asociate (comisioane, impozit pe dobanda, etc), uneori ajung sa scoata din banca mai putini bani decat au depus. In cazul bancilor mari dobanzile au ajuns la valori apropiate de 0%. Citeste mai mult

Facebook