Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

BCR atrage depozite cu dobanzi de 14% la lei

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

BCR a lansat un depozit promotional pe 12 luni in lei, platind o dobanda fixa de 14%. Oferta este valabila pentru depozitele noi, constituite pana la 30 iunie.

In cazul retragerilor premature, banca bonifica o dobanda de 8% pentru lunile in care banii au stat in depozit. De asemenea, pentru lichidarea depozitului la scadenta sau ulterior acesteia, nu se va percepe comision de retragere numerar.

BCR prelungeste si oferta promotionala cu dobanda de 13,75% la depozitele la termen de 2 luni in lei. Totodata, depozitele noi in euro pe termen de 6 luni, vor beneficia de o dobanda de 6% pana pe 30 iunie.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook