Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

BCR atrage depozite cu dobanzi de 14% la lei

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

BCR a lansat un depozit promotional pe 12 luni in lei, platind o dobanda fixa de 14%. Oferta este valabila pentru depozitele noi, constituite pana la 30 iunie.

In cazul retragerilor premature, banca bonifica o dobanda de 8% pentru lunile in care banii au stat in depozit. De asemenea, pentru lichidarea depozitului la scadenta sau ulterior acesteia, nu se va percepe comision de retragere numerar.

BCR prelungeste si oferta promotionala cu dobanda de 13,75% la depozitele la termen de 2 luni in lei. Totodata, depozitele noi in euro pe termen de 6 luni, vor beneficia de o dobanda de 6% pana pe 30 iunie.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

Revine Robor pe crestere accelerata?

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care se actualizeaza dobanzile la creditele in lei a crescut, luni, semnificativ in comparatie cu evolutia din ultimele luni, cand ne-a obisnuit cu pasi mici de la o zi la alta. Aceasta crestere vine la putin timp dupa anuntul referitor la inflatia din luna martie, de 5%. Citeste mai mult

Prognozele pesimiste indreapta populatia catre economisirea in valuta

Prognozele pesimiste cu privire la evolutia inflatiei si a cursului de schimb determina tot mai multi romani sa revina la preferinta pentru economiile in valuta. In ultimul an, se observa clar cum depozitele populatiei in moneda straina cresc constant, depasind ca ritm de crestere economiile in lei. Citeste mai mult

Facebook