Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

BCR atrage depozite cu dobanzi de 14% la lei

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

BCR a lansat un depozit promotional pe 12 luni in lei, platind o dobanda fixa de 14%. Oferta este valabila pentru depozitele noi, constituite pana la 30 iunie.

In cazul retragerilor premature, banca bonifica o dobanda de 8% pentru lunile in care banii au stat in depozit. De asemenea, pentru lichidarea depozitului la scadenta sau ulterior acesteia, nu se va percepe comision de retragere numerar.

BCR prelungeste si oferta promotionala cu dobanda de 13,75% la depozitele la termen de 2 luni in lei. Totodata, depozitele noi in euro pe termen de 6 luni, vor beneficia de o dobanda de 6% pana pe 30 iunie.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

Plafonul de garantare a depozitelor, suplimentat temporar pentru unii clienti

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a instituit un plafon de garantare suplimentar, de 100.000 de euro, pentru depozitele ce rezulta din tranzactii imobiliare, mosteniri, despagubiri, plata unor indemnizatii de asigurare si altele. Garantarea suplimentara este valabila, insa, pe o perioada limitata, de 12 luni, potrivit unui comunicat al institutiei. Citeste mai mult

Deponentii romani, multi dar saraci

Multi dintre deponentii pe care bancile sustineau ca ii protejeaza atunci cand se impotriveau legislatiei pentru sprijinirea debitorilor sunt mai mult "pe hartie". Potrivit unui raport al Bancii Nationale a Romaniei, 40% dintre acestia au depozite mai mult decat simbolice, in medie de doar 21 de lei. Citeste mai mult

Facebook