Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

BCR atrage depozite cu dobanzi de 14% la lei

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

BCR a lansat un depozit promotional pe 12 luni in lei, platind o dobanda fixa de 14%. Oferta este valabila pentru depozitele noi, constituite pana la 30 iunie.

In cazul retragerilor premature, banca bonifica o dobanda de 8% pentru lunile in care banii au stat in depozit. De asemenea, pentru lichidarea depozitului la scadenta sau ulterior acesteia, nu se va percepe comision de retragere numerar.

BCR prelungeste si oferta promotionala cu dobanda de 13,75% la depozitele la termen de 2 luni in lei. Totodata, depozitele noi in euro pe termen de 6 luni, vor beneficia de o dobanda de 6% pana pe 30 iunie.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

Dobanzile la depozite nu urmeaza trendul ROBOR

Cresterea dobanzilor pe piata monetara a atras atentia tuturor debitorilor cu credite in lei cu dobanda variabila, avand in vedere ca aceasta se modifica in functie de indicatorul ROBOR. Pe de alta parte, si deponentii sperau la remuneratii mai generoase din partea bancilor, avand in vedere scumpirile din ultima vreme. Citeste mai mult

Cum afecteaza inflatia economiile romanilor?

Romanii economisesc mult mai putin decat vecinii nostri si nici nu isi plaseaza banii in instrumente care sa le protejeze valoarea. Economiile sunt mentinute, in continuare, preponderent in depozite bancare si mult mai putin in fonduri de investitii. Citeste mai mult

Facebook