Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Transilvania coboara dobanda la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Banca Transilvania a redus cu inca 0,5 puncte procentuale rata dobanzii la conturile de economii in lei si euro si cu pana la 0,75 puncte procentuale la depozitele la termen.
 
In cazul depozitelor la termen in lei, noile valori sunt cu 0,25 puncte procentuale mai reduse si variaza intre 13% si 13,5% in functie de scadenta.
 
De asemenea, Banca Transilvania a redus rata dobanzii si in cazul depozitului la termen in euro cu pana la 0,75 puncte procentuale. Pentru scadentele de 1 luna si 12 luni, rata dobanzii este de 5%.

Alte articole din Depozite

Depozite

Cat mai platesc bancile pentru depozitele in lei?

Deponentii trebuie sa se multumeasca cu castiguri tot mai mici pentru economiile depuse. Ba chiar, tinand cont de celelalte costuri asociate (comisioane, impozit pe dobanda, etc), uneori ajung sa scoata din banca mai putini bani decat au depus. In cazul bancilor mari dobanzile au ajuns la valori apropiate de 0%. Citeste mai mult

Plafonul de garantare a depozitelor, suplimentat temporar pentru unii clienti

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a instituit un plafon de garantare suplimentar, de 100.000 de euro, pentru depozitele ce rezulta din tranzactii imobiliare, mosteniri, despagubiri, plata unor indemnizatii de asigurare si altele. Garantarea suplimentara este valabila, insa, pe o perioada limitata, de 12 luni, potrivit unui comunicat al institutiei. Citeste mai mult

Facebook