Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Transilvania coboara dobanda la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Banca Transilvania a redus cu inca 0,5 puncte procentuale rata dobanzii la conturile de economii in lei si euro si cu pana la 0,75 puncte procentuale la depozitele la termen.
 
In cazul depozitelor la termen in lei, noile valori sunt cu 0,25 puncte procentuale mai reduse si variaza intre 13% si 13,5% in functie de scadenta.
 
De asemenea, Banca Transilvania a redus rata dobanzii si in cazul depozitului la termen in euro cu pana la 0,75 puncte procentuale. Pentru scadentele de 1 luna si 12 luni, rata dobanzii este de 5%.

Alte articole din Depozite

Depozite

De ce nu cresc dobanzile la depozite?

Indicatorul Robor la 3 luni, in functie de care se actualizeaza dobanzile la credite, isi reia cresterea dupa o perioada de aproximativ doua luni de acalmie, si nu da semne sa se opreasca prea curand. In aceste conditii, dobanzile la creditele in derulare vor creste cu siguranta, in timp ce deponentii se vad tot mai pagubiti. Citeste mai mult

Dobanzile la depozite nu urmeaza trendul ROBOR

Cresterea dobanzilor pe piata monetara a atras atentia tuturor debitorilor cu credite in lei cu dobanda variabila, avand in vedere ca aceasta se modifica in functie de indicatorul ROBOR. Pe de alta parte, si deponentii sperau la remuneratii mai generoase din partea bancilor, avand in vedere scumpirile din ultima vreme. Citeste mai mult

Facebook