Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Transilvania coboara dobanda la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Banca Transilvania a redus cu inca 0,5 puncte procentuale rata dobanzii la conturile de economii in lei si euro si cu pana la 0,75 puncte procentuale la depozitele la termen.
 
In cazul depozitelor la termen in lei, noile valori sunt cu 0,25 puncte procentuale mai reduse si variaza intre 13% si 13,5% in functie de scadenta.
 
De asemenea, Banca Transilvania a redus rata dobanzii si in cazul depozitului la termen in euro cu pana la 0,75 puncte procentuale. Pentru scadentele de 1 luna si 12 luni, rata dobanzii este de 5%.

Alte articole din Depozite

Depozite

(P) TBI Bank si-a extins oferta de depozite

TBI Bank si-a extins oferta de produse de economisire introducand noi beneficii, precum si o noua moneda pentru constituirea depozitelor. Clientii beneficiaza de noul depozit in USD si zero taxa de administrare pentru conturile curente. Citeste mai mult

Revine Robor pe crestere accelerata?

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care se actualizeaza dobanzile la creditele in lei a crescut, luni, semnificativ in comparatie cu evolutia din ultimele luni, cand ne-a obisnuit cu pasi mici de la o zi la alta. Aceasta crestere vine la putin timp dupa anuntul referitor la inflatia din luna martie, de 5%. Citeste mai mult

Facebook