Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Transilvania coboara dobanda la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Banca Transilvania a redus cu inca 0,5 puncte procentuale rata dobanzii la conturile de economii in lei si euro si cu pana la 0,75 puncte procentuale la depozitele la termen.
 
In cazul depozitelor la termen in lei, noile valori sunt cu 0,25 puncte procentuale mai reduse si variaza intre 13% si 13,5% in functie de scadenta.
 
De asemenea, Banca Transilvania a redus rata dobanzii si in cazul depozitului la termen in euro cu pana la 0,75 puncte procentuale. Pentru scadentele de 1 luna si 12 luni, rata dobanzii este de 5%.

Alte articole din Depozite

Depozite

Cum afecteaza inflatia economiile romanilor?

Romanii economisesc mult mai putin decat vecinii nostri si nici nu isi plaseaza banii in instrumente care sa le protejeze valoarea. Economiile sunt mentinute, in continuare, preponderent in depozite bancare si mult mai putin in fonduri de investitii. Citeste mai mult

Metodele confuze de prezentare a ofertelor revin in practica bancilor

Intr-o perioada in care putine banci mai ofera deponentilor un castig real la economiile din depozite bancare, un articol publicitar postat pe unul dintre site-urile cu trafic important atrage atentia. Citeste mai mult

Facebook