Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Transilvania coboara dobanda la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Banca Transilvania a redus cu inca 0,5 puncte procentuale rata dobanzii la conturile de economii in lei si euro si cu pana la 0,75 puncte procentuale la depozitele la termen.
 
In cazul depozitelor la termen in lei, noile valori sunt cu 0,25 puncte procentuale mai reduse si variaza intre 13% si 13,5% in functie de scadenta.
 
De asemenea, Banca Transilvania a redus rata dobanzii si in cazul depozitului la termen in euro cu pana la 0,75 puncte procentuale. Pentru scadentele de 1 luna si 12 luni, rata dobanzii este de 5%.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook