Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Cardurile BCR cu cip se emit in maxim 4 zile, codul PIN ajunge mai tarziu

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Noile carduri cu cip BCR Visa Electron se emit in maxim 4 zile lucratoare, insa codul PIN nu este disponibil imediat. El poate fi obtinut de client dupa cel mult 2 zile lucratoare de la emitere.

Reprezentantii BCR au explicat ca aceasta procedura este necesara din motive de securitate.

In cazul cardurilor cu cip, BCR a incheiat un contract cu Inform Lykos Romania, pentru ca emiterea sa se faca in maxim 4 zile lucratoare. BCR a achizitionat si serviciul de livrare in caz de urgenta, ceea ce inseamna ca orice s-ar intampla cu locatia Lykos din Bucuresti, cardurile BCR vor fi personalizate la Viena, iar livrarea se va face in acelasi interval de timp de 4 zile.

Cu toate acestea, in unele sucursale BCR, consilierii bancii inca informeaza clientii ca isi pot ridica noul card abia dupa 10 zile lucratoare.

Alte articole din Carduri

Carduri

Visa lanseaza o platforma de plati pentru companiile din Europa

Visa lanseaza in Europa serviciul Visa Direct, o platforma de plati in timp real care permite companiilor sa initieze plati, cum ar fi despagubirile pe polite de asigurare, precum si platile de la persoana la persoana. Citeste mai mult

Cum sa nu cazi in plasa capcanelor online

Consumatorii europeni sunt din ce in ce mai expusi in online la anunturi invazive si inselatoare. Prin urmare, este important sa fii foarte atent si circumspect atunci cand vine vorba de oferte mult prea bune pentru a fi adevarate, astfel incat sa nu ajungi sa platesti pentru bunuri sau abonamente la servicii de care nu ai nevoie. Citeste mai mult

Facebook