Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Cardurile BCR cu cip se emit in maxim 4 zile, codul PIN ajunge mai tarziu

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Noile carduri cu cip BCR Visa Electron se emit in maxim 4 zile lucratoare, insa codul PIN nu este disponibil imediat. El poate fi obtinut de client dupa cel mult 2 zile lucratoare de la emitere.

Reprezentantii BCR au explicat ca aceasta procedura este necesara din motive de securitate.

In cazul cardurilor cu cip, BCR a incheiat un contract cu Inform Lykos Romania, pentru ca emiterea sa se faca in maxim 4 zile lucratoare. BCR a achizitionat si serviciul de livrare in caz de urgenta, ceea ce inseamna ca orice s-ar intampla cu locatia Lykos din Bucuresti, cardurile BCR vor fi personalizate la Viena, iar livrarea se va face in acelasi interval de timp de 4 zile.

Cu toate acestea, in unele sucursale BCR, consilierii bancii inca informeaza clientii ca isi pot ridica noul card abia dupa 10 zile lucratoare.

Alte articole din Carduri

Carduri

Activitatea bancara, afectata de telefonia mobila

Din ce in ce mai des, telefonia mobila interfereaza cu activitatea bancara. Pe de o parte, usureaza accesul la conturi si la tranzactii dar, pe de alta, se creeaza o dependenta tot mai stransa. Dependenta ce risca sa creeze probleme serioase clientilor care sunt acum, practic, obligati sa utilizeze serviciile de telefonie. Citeste mai mult

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Facebook