Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Cardurile BCR cu cip se emit in maxim 4 zile, codul PIN ajunge mai tarziu

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Noile carduri cu cip BCR Visa Electron se emit in maxim 4 zile lucratoare, insa codul PIN nu este disponibil imediat. El poate fi obtinut de client dupa cel mult 2 zile lucratoare de la emitere.

Reprezentantii BCR au explicat ca aceasta procedura este necesara din motive de securitate.

In cazul cardurilor cu cip, BCR a incheiat un contract cu Inform Lykos Romania, pentru ca emiterea sa se faca in maxim 4 zile lucratoare. BCR a achizitionat si serviciul de livrare in caz de urgenta, ceea ce inseamna ca orice s-ar intampla cu locatia Lykos din Bucuresti, cardurile BCR vor fi personalizate la Viena, iar livrarea se va face in acelasi interval de timp de 4 zile.

Cu toate acestea, in unele sucursale BCR, consilierii bancii inca informeaza clientii ca isi pot ridica noul card abia dupa 10 zile lucratoare.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Riscul de atacuri financiare creste de Sarbatori

Riscul ca datele cardului bancar sa fie furate creste semnificativ in perioada sarbatorilor de iarna, odata cu inmultirea ofertelor din partea comerciantilor, fapt care duce la mai multe cumparaturi online. In aceste conditii, specialistii in atacuri cibernetice recomanda prudenta in introducerea datelor de card pe site-uri necunoscute. Citeste mai mult

Facebook