Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Alpha Bank scade cu 0,5% dobanzile la depozitele in lei

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Alpha Bank a redus cu 0,5 puncte procentuale dobanzile in lei pentru depozitul la termen si contul de economii. Modificarile se aplica atat la produsele pentru populatie, cat si pentru companii.

In cazul depozitului la termen, noua rata a dobanzii este de 13,5% pentru scadentele 1 si 2 luni. Pentru termene mai lungi, dobanda ajunge la 12,5%, in cazul scadentei pe 1 an.

La contul de economii, noile valori incep de la 10,5%, pentru sume mai mici de 500 lei, si urca la 12% daca soldul trece de 1 milion lei.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

Cat mai platesc bancile pentru depozitele in lei?

Deponentii trebuie sa se multumeasca cu castiguri tot mai mici pentru economiile depuse. Ba chiar, tinand cont de celelalte costuri asociate (comisioane, impozit pe dobanda, etc), uneori ajung sa scoata din banca mai putini bani decat au depus. In cazul bancilor mari dobanzile au ajuns la valori apropiate de 0%. Citeste mai mult

Plafonul de garantare a depozitelor, suplimentat temporar pentru unii clienti

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a instituit un plafon de garantare suplimentar, de 100.000 de euro, pentru depozitele ce rezulta din tranzactii imobiliare, mosteniri, despagubiri, plata unor indemnizatii de asigurare si altele. Garantarea suplimentara este valabila, insa, pe o perioada limitata, de 12 luni, potrivit unui comunicat al institutiei. Citeste mai mult

Facebook