Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Alpha Bank scade cu 0,5% dobanzile la depozitele in lei

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Alpha Bank a redus cu 0,5 puncte procentuale dobanzile in lei pentru depozitul la termen si contul de economii. Modificarile se aplica atat la produsele pentru populatie, cat si pentru companii.

In cazul depozitului la termen, noua rata a dobanzii este de 13,5% pentru scadentele 1 si 2 luni. Pentru termene mai lungi, dobanda ajunge la 12,5%, in cazul scadentei pe 1 an.

La contul de economii, noile valori incep de la 10,5%, pentru sume mai mici de 500 lei, si urca la 12% daca soldul trece de 1 milion lei.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook