Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Pensionarii primesc dobanzi de 14,75% la depozitele OTP

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

OTP Bank ofera pensionarilor un nou depozit, a carui dobanda ajunge la 14,75% la lei si 7,65% la euro.

Dobanzile sunt cu pana la 0,5 puncte procentuale mai mari decat cele standard. Depozitele pot fi constituite pe perioade de la 1 luna la 1 an, iar pentru depunerile in lei, clientii pot opta si pentru scadente de pana la 2 ani. Suma minima este de 100 lei sau euro.

Pentru a beneficia de acest produs, pensionarii trebuie sa prezinte, la sediul bancii, ultimul talon de pensie in original sau un extras de cont, nu mai vechi de 2 luni.

OTP Bank ofera gratuit contul curent si a eliminat comisionul de retragere in numerar la scadenta depozitului.

Alte articole din Depozite

Depozite

Revine Robor pe crestere accelerata?

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care se actualizeaza dobanzile la creditele in lei a crescut, luni, semnificativ in comparatie cu evolutia din ultimele luni, cand ne-a obisnuit cu pasi mici de la o zi la alta. Aceasta crestere vine la putin timp dupa anuntul referitor la inflatia din luna martie, de 5%. Citeste mai mult

Prognozele pesimiste indreapta populatia catre economisirea in valuta

Prognozele pesimiste cu privire la evolutia inflatiei si a cursului de schimb determina tot mai multi romani sa revina la preferinta pentru economiile in valuta. In ultimul an, se observa clar cum depozitele populatiei in moneda straina cresc constant, depasind ca ritm de crestere economiile in lei. Citeste mai mult

Facebook