Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Pensionarii primesc dobanzi de 14,75% la depozitele OTP

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

OTP Bank ofera pensionarilor un nou depozit, a carui dobanda ajunge la 14,75% la lei si 7,65% la euro.

Dobanzile sunt cu pana la 0,5 puncte procentuale mai mari decat cele standard. Depozitele pot fi constituite pe perioade de la 1 luna la 1 an, iar pentru depunerile in lei, clientii pot opta si pentru scadente de pana la 2 ani. Suma minima este de 100 lei sau euro.

Pentru a beneficia de acest produs, pensionarii trebuie sa prezinte, la sediul bancii, ultimul talon de pensie in original sau un extras de cont, nu mai vechi de 2 luni.

OTP Bank ofera gratuit contul curent si a eliminat comisionul de retragere in numerar la scadenta depozitului.

Alte articole din Depozite

Depozite

Cum afecteaza inflatia economiile romanilor?

Romanii economisesc mult mai putin decat vecinii nostri si nici nu isi plaseaza banii in instrumente care sa le protejeze valoarea. Economiile sunt mentinute, in continuare, preponderent in depozite bancare si mult mai putin in fonduri de investitii. Citeste mai mult

Metodele confuze de prezentare a ofertelor revin in practica bancilor

Intr-o perioada in care putine banci mai ofera deponentilor un castig real la economiile din depozite bancare, un articol publicitar postat pe unul dintre site-urile cu trafic important atrage atentia. Citeste mai mult

Facebook