Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Pensionarii primesc dobanzi de 14,75% la depozitele OTP

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

OTP Bank ofera pensionarilor un nou depozit, a carui dobanda ajunge la 14,75% la lei si 7,65% la euro.

Dobanzile sunt cu pana la 0,5 puncte procentuale mai mari decat cele standard. Depozitele pot fi constituite pe perioade de la 1 luna la 1 an, iar pentru depunerile in lei, clientii pot opta si pentru scadente de pana la 2 ani. Suma minima este de 100 lei sau euro.

Pentru a beneficia de acest produs, pensionarii trebuie sa prezinte, la sediul bancii, ultimul talon de pensie in original sau un extras de cont, nu mai vechi de 2 luni.

OTP Bank ofera gratuit contul curent si a eliminat comisionul de retragere in numerar la scadenta depozitului.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook