Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Pensionarii primesc dobanzi de 14,75% la depozitele OTP

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

OTP Bank ofera pensionarilor un nou depozit, a carui dobanda ajunge la 14,75% la lei si 7,65% la euro.

Dobanzile sunt cu pana la 0,5 puncte procentuale mai mari decat cele standard. Depozitele pot fi constituite pe perioade de la 1 luna la 1 an, iar pentru depunerile in lei, clientii pot opta si pentru scadente de pana la 2 ani. Suma minima este de 100 lei sau euro.

Pentru a beneficia de acest produs, pensionarii trebuie sa prezinte, la sediul bancii, ultimul talon de pensie in original sau un extras de cont, nu mai vechi de 2 luni.

OTP Bank ofera gratuit contul curent si a eliminat comisionul de retragere in numerar la scadenta depozitului.

Alte articole din Depozite

Depozite

Metodele confuze de prezentare a ofertelor revin in practica bancilor

Intr-o perioada in care putine banci mai ofera deponentilor un castig real la economiile din depozite bancare, un articol publicitar postat pe unul dintre site-urile cu trafic important atrage atentia. Citeste mai mult

Cat mai platesc bancile pentru depozitele in lei?

Deponentii trebuie sa se multumeasca cu castiguri tot mai mici pentru economiile depuse. Ba chiar, tinand cont de celelalte costuri asociate (comisioane, impozit pe dobanda, etc), uneori ajung sa scoata din banca mai putini bani decat au depus. In cazul bancilor mari dobanzile au ajuns la valori apropiate de 0%. Citeste mai mult

Facebook