Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Intesa reduce dobanzile la certificatele de depozit

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Dobanzile oferite de Intesa Sanpaolo Bank la certificatele de depozit in lei si euro au scazut cu pana la 5 puncte procentuale. Noile valori nu trec de 15,75% la lei si 6,75% la euro.

In cazul certificatelor in lei, rata dobanzii a scazut cu pana la 3 puncte procentuale pentru scadenta de 12 luni – pana la 12% -  si cu 5 puncte procentuale pentru scadenta de 18 luni – pana la 10%.

Pentru scadenta de 3 luni, dobanda a scazut la 15,75%, fata de 17%. Vechiul nivel reprezenta varful maxim de dobanda pentru economiile in lei din piata.

In cazul certificatelor in euro, cea mai ampla reducere de dobanda s-a simtit tot in cazul scadentelor de 12 si 18 luni. Noile valori ajung la 6,5%, fiind cu pana la 1,25 puncte procentuale mai mici.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook