Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Intesa reduce dobanzile la certificatele de depozit

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Dobanzile oferite de Intesa Sanpaolo Bank la certificatele de depozit in lei si euro au scazut cu pana la 5 puncte procentuale. Noile valori nu trec de 15,75% la lei si 6,75% la euro.

In cazul certificatelor in lei, rata dobanzii a scazut cu pana la 3 puncte procentuale pentru scadenta de 12 luni – pana la 12% -  si cu 5 puncte procentuale pentru scadenta de 18 luni – pana la 10%.

Pentru scadenta de 3 luni, dobanda a scazut la 15,75%, fata de 17%. Vechiul nivel reprezenta varful maxim de dobanda pentru economiile in lei din piata.

In cazul certificatelor in euro, cea mai ampla reducere de dobanda s-a simtit tot in cazul scadentelor de 12 si 18 luni. Noile valori ajung la 6,5%, fiind cu pana la 1,25 puncte procentuale mai mici.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

Cat mai platesc bancile pentru depozitele in lei?

Deponentii trebuie sa se multumeasca cu castiguri tot mai mici pentru economiile depuse. Ba chiar, tinand cont de celelalte costuri asociate (comisioane, impozit pe dobanda, etc), uneori ajung sa scoata din banca mai putini bani decat au depus. In cazul bancilor mari dobanzile au ajuns la valori apropiate de 0%. Citeste mai mult

Plafonul de garantare a depozitelor, suplimentat temporar pentru unii clienti

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a instituit un plafon de garantare suplimentar, de 100.000 de euro, pentru depozitele ce rezulta din tranzactii imobiliare, mosteniri, despagubiri, plata unor indemnizatii de asigurare si altele. Garantarea suplimentara este valabila, insa, pe o perioada limitata, de 12 luni, potrivit unui comunicat al institutiei. Citeste mai mult

Facebook