Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Intesa reduce dobanzile la certificatele de depozit

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Dobanzile oferite de Intesa Sanpaolo Bank la certificatele de depozit in lei si euro au scazut cu pana la 5 puncte procentuale. Noile valori nu trec de 15,75% la lei si 6,75% la euro.

In cazul certificatelor in lei, rata dobanzii a scazut cu pana la 3 puncte procentuale pentru scadenta de 12 luni – pana la 12% -  si cu 5 puncte procentuale pentru scadenta de 18 luni – pana la 10%.

Pentru scadenta de 3 luni, dobanda a scazut la 15,75%, fata de 17%. Vechiul nivel reprezenta varful maxim de dobanda pentru economiile in lei din piata.

In cazul certificatelor in euro, cea mai ampla reducere de dobanda s-a simtit tot in cazul scadentelor de 12 si 18 luni. Noile valori ajung la 6,5%, fiind cu pana la 1,25 puncte procentuale mai mici.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

Cum afecteaza inflatia economiile romanilor?

Romanii economisesc mult mai putin decat vecinii nostri si nici nu isi plaseaza banii in instrumente care sa le protejeze valoarea. Economiile sunt mentinute, in continuare, preponderent in depozite bancare si mult mai putin in fonduri de investitii. Citeste mai mult

Metodele confuze de prezentare a ofertelor revin in practica bancilor

Intr-o perioada in care putine banci mai ofera deponentilor un castig real la economiile din depozite bancare, un articol publicitar postat pe unul dintre site-urile cu trafic important atrage atentia. Citeste mai mult

Facebook