Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Intesa reduce dobanzile la certificatele de depozit

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Dobanzile oferite de Intesa Sanpaolo Bank la certificatele de depozit in lei si euro au scazut cu pana la 5 puncte procentuale. Noile valori nu trec de 15,75% la lei si 6,75% la euro.

In cazul certificatelor in lei, rata dobanzii a scazut cu pana la 3 puncte procentuale pentru scadenta de 12 luni – pana la 12% -  si cu 5 puncte procentuale pentru scadenta de 18 luni – pana la 10%.

Pentru scadenta de 3 luni, dobanda a scazut la 15,75%, fata de 17%. Vechiul nivel reprezenta varful maxim de dobanda pentru economiile in lei din piata.

In cazul certificatelor in euro, cea mai ampla reducere de dobanda s-a simtit tot in cazul scadentelor de 12 si 18 luni. Noile valori ajung la 6,5%, fiind cu pana la 1,25 puncte procentuale mai mici.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

(P) TBI Bank si-a extins oferta de depozite

TBI Bank si-a extins oferta de produse de economisire introducand noi beneficii, precum si o noua moneda pentru constituirea depozitelor. Clientii beneficiaza de noul depozit in USD si zero taxa de administrare pentru conturile curente. Citeste mai mult

Revine Robor pe crestere accelerata?

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care se actualizeaza dobanzile la creditele in lei a crescut, luni, semnificativ in comparatie cu evolutia din ultimele luni, cand ne-a obisnuit cu pasi mici de la o zi la alta. Aceasta crestere vine la putin timp dupa anuntul referitor la inflatia din luna martie, de 5%. Citeste mai mult

Facebook