Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Intesa reduce dobanzile la certificatele de depozit

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Dobanzile oferite de Intesa Sanpaolo Bank la certificatele de depozit in lei si euro au scazut cu pana la 5 puncte procentuale. Noile valori nu trec de 15,75% la lei si 6,75% la euro.

In cazul certificatelor in lei, rata dobanzii a scazut cu pana la 3 puncte procentuale pentru scadenta de 12 luni – pana la 12% -  si cu 5 puncte procentuale pentru scadenta de 18 luni – pana la 10%.

Pentru scadenta de 3 luni, dobanda a scazut la 15,75%, fata de 17%. Vechiul nivel reprezenta varful maxim de dobanda pentru economiile in lei din piata.

In cazul certificatelor in euro, cea mai ampla reducere de dobanda s-a simtit tot in cazul scadentelor de 12 si 18 luni. Noile valori ajung la 6,5%, fiind cu pana la 1,25 puncte procentuale mai mici.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

De ce nu cresc dobanzile la depozite?

Indicatorul Robor la 3 luni, in functie de care se actualizeaza dobanzile la credite, isi reia cresterea dupa o perioada de aproximativ doua luni de acalmie, si nu da semne sa se opreasca prea curand. In aceste conditii, dobanzile la creditele in derulare vor creste cu siguranta, in timp ce deponentii se vad tot mai pagubiti. Citeste mai mult

Dobanzile la depozite nu urmeaza trendul ROBOR

Cresterea dobanzilor pe piata monetara a atras atentia tuturor debitorilor cu credite in lei cu dobanda variabila, avand in vedere ca aceasta se modifica in functie de indicatorul ROBOR. Pe de alta parte, si deponentii sperau la remuneratii mai generoase din partea bancilor, avand in vedere scumpirile din ultima vreme. Citeste mai mult

Facebook