Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Depozitele BRD pe termen scurt au dobanzi mai mici la euro

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

BRD a redus cu pana la un punct procentual ratele dobanzilor la euro pentru depozitele mai mici de 3 luni.  Dobanzile au ajuns la 5,5% la depozitele pe 1 luna si la 6,25% la cele pe 3 luni.

Depozitele constituite pe 6 luni sau 1 an au randamente mai mari cu 0,75 puncte procentuale, pana la 5,75% si respectiv 6%.

La constituirea depozitului se solicita o suma minima de 1.000 lei sau euro. Rata dobanzii este fixa si se plateste  la scadenta. Depozitul nu ofera posibilitatea prelungirii automate la scadenta si nici capitalizarea dobanzii.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook