Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Depozitele BRD pe termen scurt au dobanzi mai mici la euro

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

BRD a redus cu pana la un punct procentual ratele dobanzilor la euro pentru depozitele mai mici de 3 luni.  Dobanzile au ajuns la 5,5% la depozitele pe 1 luna si la 6,25% la cele pe 3 luni.

Depozitele constituite pe 6 luni sau 1 an au randamente mai mari cu 0,75 puncte procentuale, pana la 5,75% si respectiv 6%.

La constituirea depozitului se solicita o suma minima de 1.000 lei sau euro. Rata dobanzii este fixa si se plateste  la scadenta. Depozitul nu ofera posibilitatea prelungirii automate la scadenta si nici capitalizarea dobanzii.

Alte articole din Depozite

Depozite

Plafonul de garantare a depozitelor, suplimentat temporar pentru unii clienti

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a instituit un plafon de garantare suplimentar, de 100.000 de euro, pentru depozitele ce rezulta din tranzactii imobiliare, mosteniri, despagubiri, plata unor indemnizatii de asigurare si altele. Garantarea suplimentara este valabila, insa, pe o perioada limitata, de 12 luni, potrivit unui comunicat al institutiei. Citeste mai mult

Deponentii romani, multi dar saraci

Multi dintre deponentii pe care bancile sustineau ca ii protejeaza atunci cand se impotriveau legislatiei pentru sprijinirea debitorilor sunt mai mult "pe hartie". Potrivit unui raport al Bancii Nationale a Romaniei, 40% dintre acestia au depozite mai mult decat simbolice, in medie de doar 21 de lei. Citeste mai mult

Facebook