Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Transilvania reduce dobanzile la creditele in lei

Autor: Conso |

Publicat in: Credite nevoi personale

 

Banca Transilvania a redus rata dobanzii de referinta la creditele in lei cu un punct procentual, de la 15% la 14%. Noua valoare se aplica momentan numai clientilor noi.

Pentru creditul de nevoi personale fara garantii, rata dobanzii este de 19,5%. In cazul in care se aduce si un girant, rata dobanzii este de 18,5%.

Noua valoare se va aplica numai clientilor care semneaza un contract de credit in decursul lui iunie.

Pentru creditele acordate de la inceputul anului si pana in prezent, la care nivelul dobanzii variaza in functie de rata de referinta, dobanda se va actualiza la 1 iulie, in functie de nivelul aferent la momentul respectiv.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii  Credite de nevoi personale.

Alte articole din Credite nevoi personale

Credite nevoi personale

Pierderi din dobanzi pentru debitori si deponenti in 2017

Anul 2017 incepe cu vesti neplacute atat pentru debitorii, cat si pentru deponentii bancilor. In timp ce primii intra in noul an cu dobanzi usor mai mari, pentru imprumuturile in lei, cei din urma vor avea castigurile din dobanzi diminuate prin aplicarea contributiilor la sanatate, indiferent daca au si venituri din alte surse sau nu. Citeste mai mult

Dobanzi minime la creditele in lei

Dobanzile la creditele in lei intra in noul trimestru la minime istorice. Cei care au astfel de contracte in derulare vor avea, pentru urmatoarele trei luni, rate mai mici decat cele din trimestrul anterior. Indicele ROBOR la trei luni s-a situat, in ultima zi a lunii septembrie, la nivelul de 0,69 % pe an. Citeste mai mult

Facebook