Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Transilvania reduce dobanzile la creditele in lei

Autor: Conso |

Publicat in: Credite nevoi personale

 

Banca Transilvania a redus rata dobanzii de referinta la creditele in lei cu un punct procentual, de la 15% la 14%. Noua valoare se aplica momentan numai clientilor noi.

Pentru creditul de nevoi personale fara garantii, rata dobanzii este de 19,5%. In cazul in care se aduce si un girant, rata dobanzii este de 18,5%.

Noua valoare se va aplica numai clientilor care semneaza un contract de credit in decursul lui iunie.

Pentru creditele acordate de la inceputul anului si pana in prezent, la care nivelul dobanzii variaza in functie de rata de referinta, dobanda se va actualiza la 1 iulie, in functie de nivelul aferent la momentul respectiv.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii  Credite de nevoi personale.

Alte articole din Credite nevoi personale

Credite nevoi personale

Inasprirea creditelor ipotecare pare a se fi incheiat

Concurenta din piata bancara este unul dintre factorii care au determinat bancile sa revina cu avansurile la creditele ipotecare la niveluri accesibile pentru clienti, dupa majorarile masive din prima parte a anului trecut. Acest aspect reiese dintr-un sondaj realizat de Banca Nationala a Romaniei (BNR) privind standardele de creditare. Citeste mai mult

Ce se intampla cu dobanzile la creditele de nevoi personale?

In ciuda scaderii accentuate a dobanzilor la depozite si pe piata interbancara, creditele de nevoi personale continua sa aiba costuri impovaratoare. Doar cateva banci ofera pe piata locala astfel de imprumuturi in lei cu o dobanda anuala efectiva (DAE) sub 10% pe an. Citeste mai mult

Facebook