Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Transilvania reduce dobanzile la creditele in lei

Autor: Conso |

Publicat in: Credite nevoi personale

 

Banca Transilvania a redus rata dobanzii de referinta la creditele in lei cu un punct procentual, de la 15% la 14%. Noua valoare se aplica momentan numai clientilor noi.

Pentru creditul de nevoi personale fara garantii, rata dobanzii este de 19,5%. In cazul in care se aduce si un girant, rata dobanzii este de 18,5%.

Noua valoare se va aplica numai clientilor care semneaza un contract de credit in decursul lui iunie.

Pentru creditele acordate de la inceputul anului si pana in prezent, la care nivelul dobanzii variaza in functie de rata de referinta, dobanda se va actualiza la 1 iulie, in functie de nivelul aferent la momentul respectiv.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii  Credite de nevoi personale.

Alte articole din Credite nevoi personale

Credite nevoi personale

Premiera la INM: Reprezentantii consumatorilor participa la sesiunile de formare in drept bancar

Reprezentantii asociatiilor de consumatori din domeniul financiar bancar vor putea participa, in premiera, in calitate de observatori, la seminarele de formare in domeniul dreptului bancar organizate de Institutul National al Magistraturii (INM). Citeste mai mult

Consumatorii de servicii financiare vor sa participe la seminarele INM pe drept bancar

Consumatorii de servici financiare din Romania solicita Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) posibilitatea de a participa la seminarele organizate de Institutul National al Magistraturii (INM) cu BNR pentru instruirea magistratilor in drept bancar. In plus, se solicita inregistrarea intalnirilor si publicarea lor pe site-ul institutiei. Citeste mai mult

Facebook