Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Transilvania reduce dobanzile la creditele in lei

Autor: Conso |

Publicat in: Credite nevoi personale

 

Banca Transilvania a redus rata dobanzii de referinta la creditele in lei cu un punct procentual, de la 15% la 14%. Noua valoare se aplica momentan numai clientilor noi.

Pentru creditul de nevoi personale fara garantii, rata dobanzii este de 19,5%. In cazul in care se aduce si un girant, rata dobanzii este de 18,5%.

Noua valoare se va aplica numai clientilor care semneaza un contract de credit in decursul lui iunie.

Pentru creditele acordate de la inceputul anului si pana in prezent, la care nivelul dobanzii variaza in functie de rata de referinta, dobanda se va actualiza la 1 iulie, in functie de nivelul aferent la momentul respectiv.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii  Credite de nevoi personale.

Alte articole din Credite nevoi personale

Credite nevoi personale

Ce se intampla cu dobanzile la creditele de nevoi personale?

In ciuda scaderii accentuate a dobanzilor la depozite si pe piata interbancara, creditele de nevoi personale continua sa aiba costuri impovaratoare. Doar cateva banci ofera pe piata locala astfel de imprumuturi in lei cu o dobanda anuala efectiva (DAE) sub 10% pe an. Citeste mai mult

Solutionarea alternativa a litigiilor, absenta de pe site-urile multor banci

Clientii nemultumiti de relatia cu banca au la indemana destul de putine mijloace pentru a-si putea face dreptate. Si acelea le raman de multe ori necunoscute, avand in vedere ca sunt insuficient promovate. Este si cazul Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor din domeniul Bancar (CSALB), releva o analiza realizata de Conso.ro. Citeste mai mult

Facebook