Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Transilvania reduce dobanzile la creditele in lei

Autor: Conso |

Publicat in: Credite nevoi personale

 

Banca Transilvania a redus rata dobanzii de referinta la creditele in lei cu un punct procentual, de la 15% la 14%. Noua valoare se aplica momentan numai clientilor noi.

Pentru creditul de nevoi personale fara garantii, rata dobanzii este de 19,5%. In cazul in care se aduce si un girant, rata dobanzii este de 18,5%.

Noua valoare se va aplica numai clientilor care semneaza un contract de credit in decursul lui iunie.

Pentru creditele acordate de la inceputul anului si pana in prezent, la care nivelul dobanzii variaza in functie de rata de referinta, dobanda se va actualiza la 1 iulie, in functie de nivelul aferent la momentul respectiv.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii  Credite de nevoi personale.

Alte articole din Credite nevoi personale

Credite nevoi personale

Guvernul a detaliat procedura insolventei personale

Procedura privind insolvanta personala prinde contur dupa aparitia normelor de aplicare a legii, care ar trebui sa intre in vigoare la data de 1 august. Prin norme sunt stabilite modalitatea de desfasurare a sedintelor de conciliere, modul de comunicare cu debitorul si creditorii, dar si componentele planului de rambursare. Citeste mai mult

Bancile ingreuneaza accesul populatiei la credite

Bancile au inasprit standardele de creditare in primul trimestru din acest an, atat pentru creditele de consum acordate populatiei, cat si pentru cele ipotecare, reiese dintr-un sondaj realizat de Banca Nationala a Romaniei (BNR). Conform documentului, accesul la creditele de consum se va ingreuna si in trimestrul doi. Citeste mai mult

Facebook