Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Raiffeisen Bank intrerupe sistemul de carduri duminica seara

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Sistemul de carduri al Raiffeisen Bank va fi intrerupt in noaptea de duminica spre luni, intre orele 1:00 si 3:00. In acest interval nu va putea fi utilizata reteaua de ATM si POS a bancii.

Intreruperea tranzactiilor prin carduri are loc datorita unor imbunatatiri pe care le face banca la sistemele informatice.

In prezent, Raiffeisen Bank are o retea de peste 1000 ATM-uri, 8500 POS-uri, 1,5 milioane carduri de debit si peste 300.000 carduri de credit.

Alte articole din Carduri

Carduri

Activitatea bancara, afectata de telefonia mobila

Din ce in ce mai des, telefonia mobila interfereaza cu activitatea bancara. Pe de o parte, usureaza accesul la conturi si la tranzactii dar, pe de alta, se creeaza o dependenta tot mai stransa. Dependenta ce risca sa creeze probleme serioase clientilor care sunt acum, practic, obligati sa utilizeze serviciile de telefonie. Citeste mai mult

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Facebook