Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Raiffeisen Bank intrerupe sistemul de carduri duminica seara

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Sistemul de carduri al Raiffeisen Bank va fi intrerupt in noaptea de duminica spre luni, intre orele 1:00 si 3:00. In acest interval nu va putea fi utilizata reteaua de ATM si POS a bancii.

Intreruperea tranzactiilor prin carduri are loc datorita unor imbunatatiri pe care le face banca la sistemele informatice.

In prezent, Raiffeisen Bank are o retea de peste 1000 ATM-uri, 8500 POS-uri, 1,5 milioane carduri de debit si peste 300.000 carduri de credit.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Riscul de atacuri financiare creste de Sarbatori

Riscul ca datele cardului bancar sa fie furate creste semnificativ in perioada sarbatorilor de iarna, odata cu inmultirea ofertelor din partea comerciantilor, fapt care duce la mai multe cumparaturi online. In aceste conditii, specialistii in atacuri cibernetice recomanda prudenta in introducerea datelor de card pe site-uri necunoscute. Citeste mai mult

Facebook